- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
START! Walking at Home American Heart Association 3 Mile Walk
45 dk. dayanamadım Leslie yaptım. Alışkanlık olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir canim leslienin ilk videolarindan baslangic seviyesi icin. Ben de adet donemlerinde yapiyorum. Hem hareket etmis oluyorum hem zorlamiyor. Exercise tv kanalinda var you tube da.Walking at Home American Heart Association 3 Mile Walk canım bu lesliden farklı mı?
Yok farklı değil Leslienin videosu.Walking at Home American Heart Association 3 Mile Walk canım bu lesliden farklı mı?
Ben indirip okumuştum, dışarıda yürürken uygulamaya çalışıyorum, tam olmasada.Günaydın kızlar, şunu bir okuyun derim. E-kitabı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
TEMPOLU YÜRÜYÜŞ ve NEFESLİ ADIMLAR
Nefesli Adımlar yöntemini kendi kendine denemek isteyen insanlara güvenilir bir kaynak sunmak ve daha çok insana ulaşabilmek adına, basit ve masrafsız bir egzersiz olan Tempolu yürüyüş esnasında uygulanabilecek yöntemleri içeren bir kitap yazmayı düşünüyordum. Böylece yöntemi internet ulaşımı olan herkesle paylaşmış olacaktım.
Ancak yaptığım araştırmalar sonucunda tempolu yürüyüş ile ilgili gerekli bilgileri içeren, derli toplu ve güvenilir bir kaynak olmadığını tespit edince; kitabımı, hem TEMPOLU YÜRÜYÜŞ, hem de NEFESLİ ADIMLAR hakkında yazmaya karar verdim. Konusunda Türkiye’de bir ilk olan kitabımda;
-Yaşadığım süreci,
-Tempolu Yürüyüşünüzü güvenli ve faydalı bir şekilde yapabilmeniz için bilmeniz gereken kuralları,
-Yürüyüşünüzü fiziksel uygunluğunuzla orantılı olarak, nefes nefese kalmadan, aşırı zorlanmadan, sonrasında şiddetli açlık nöbetleri, aşırı yorgunluk hali veya fiziki rahatsızlıklar yaşamadan yapabilmenizi sağlayacak bilimsel veriler ile tavsiyelerimi,
-Kısa bir sürede sağlıklı bir şekilde yağ yakarak incelmemi ve kilo vermemi sağlayan NEFESLİ ADIMLAR yöntemlerini bulacaksınız.
Yapmanız gereken, denemekten ibaret.
Abdullah Yılmaz Demir
Sağlıklı Yaşam (Wellness) Antrenörü
http://www.nefesliadimlar.com/files/nefesliadimlar.pdf
Ben indirip okumuştum, dışarıda yürürken uygulamaya çalışıyorum, tam olmasada.