Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

canım spor salonuna gitmeden girip hesaplatabilirmiyiz birde ücreti nekadar bende çok merak ediyorum avonda bu ay hassas tartı var yağ,kas ,kemik oranını vede su oranını veriyormuş sağlıklı mı acaba :KK64:
yok tartılmaz sanırım, ücreti bilmiyorum ben arkadaşım sayesinde hesaplattım

canım spor salonuna gitmeden girip hesaplatabilirmiyiz birde ücreti nekadar bende çok merak ediyorum avonda bu ay hassas tartı var yağ,kas ,kemik oranını vede su oranını veriyormuş sağlıklı mı acaba :KK64:
Ne kadarmış fiyatı tartının?

aslında değerlerin çok güzel, ama metabolizma hızın düşük(yaptığın sporlar, ve kondisyonunu baz alarak söylüyorum). Arttırdığı takdirde senden alası yok kedicim :)
Metabolizma hızı olan, yaşla ilgili olan kısımmı, ben de hepsini anlayamadım. Yaşımla aynı orantıda, ama aynı şeymi bilmiyorum. Benim yaşımda 32.

Yağ var, 6.7 kg var vücudumun toplamında. Çoğu alt vücuttaymış ona sevindim. :)

Dünün sporu;
Squat
Deadlift

Şınav
Dumbell Pullover
Overhead

Plank
Mekik tekeri
Barfiks karın

Bugün, sadece yoga yapmayı düşünüyorum.

Yaşım 32, daha azmı çıkması lazım bilmiyorum ki.

şöyleki,

ben ilk gittiğimde mesela 23tü. o zaman 23 yaşındaydım. Sonra spor yaptım, 6 öğün filan beslenmiştim( o an diyetisyen arkadaşımdan doğru beslenme programı almıştım) gittim ölçtürdüm bu sefer 21 çıktı. yani o yaş normal yaşına bağlı değil. metabolik yaşına bağlı. benim bir ark 35 kilo verdi (yaşı 25ti) o zaman 35 miş metabolik yaşı. şuan 22 ye düştü. bunun yağla, kas oranıyla ve sporla alakası var. sen de herşey var aslında. anlam veremedim pek.

şöyleki,

ben ilk gittiğimde mesela 23tü. o zaman 23 yaşındaydım. Sonra spor yaptım, 6 öğün filan beslenmiştim( o an diyetisyen arkadaşımdan doğru beslenme programı almıştım) gittim ölçtürdüm bu sefer 21 çıktı. yani o yaş normal yaşına bağlı değil. metabolik yaşına bağlı. benim bir ark 35 kilo verdi (yaşı 25ti) o zaman 35 miş metabolik yaşı. şuan 22 ye düştü. bunun yağla, kas oranıyla ve sporla alakası var. sen de herşey var aslında. anlam veremedim pek.
Ben de anlamadım. Bu değerlerde herhalde normali bu dedim, üstünde durmamıştım pek. Üzüldüm şimdi. Şu sıralar iyi uyuyamıyorum, hastalığım çok oldu onlar etkilermi acaba? Ben şimdi buna takarım, birazcık araştırayım bari. :KK70:

şöyleki,

2 öğün yiyorum ben. Sık sık yemiyorum.

öğünle alakalı olduğunu pek sanmıyorum. ama diyetisyenler kesinlikle var derler. o sıralar mesela 6 öğün yiyordum ama hiç spır yapmıyordum. şimdi tam tersi 2.5 öğün hergün spor!
6 öğün yapamam ben zaten, iyice strese girerim. :) Zaten daha çok yememe neden olur. Evet bakıyorum nete herkes sık sık yemekten bahsetmiş.

Ben yapiyorum yazmayi unutuyorum o_O dun 1 saat yuruyus kosu karisik yaptim ve bugun hizimi alamayip 2 saat yuruyus kosu ve icinde muzikli dansta ( spesifik degil pop muzikte dans)vardi :KK49:yorgunum ama deger .

Eveeet nihayet totosum koltuk yüzü görmüsken bugünün raporunu vereyim. Bugün cok hareketli gecti sabah erkenden kizimla 45 dk yürüdük. Aslinda 1 saat olarak hesaplamistim ama kizim artik daha tempolu yürüdügü icin 45 dk da bitti. Ardindan 3 saat bahcede dizlerimin üstünde calistim, biraz dinlenip dinlenirken de Italyancami calistim. Ögleden sonra tekrar ciktik hem alisveris hem yürüyüs yapalim dedik 2 saat yürümüsüz. Su an cok yorgunum ama bol bol hareket ettigim icin de mutluyum. Yarini daha sakin gecireyim diye düsünüyorum ama bana güven olmaz.

START! Walking at Home American Heart Association 3 Mile Walk
45 dk. dayanamadım Leslie yaptım. Alışkanlık olmuş.

X