Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Birkaç gündür uğrayamadım. Bu hafta spor cok iyi yapamadım mide agrısından. Hafif tempolu yürüyüş yaptım sadece.
Bu arada yeni arkadaşlar hosgeldiniz.

slmlar bir bucuk aya yakın yoktum, spordan bayağı uzaklaştım.Arkadaşların çoğu düzenli şekilde spora devam etmiş. Kendimi suçlu gibi hissed,yorum. Çok tembelleştim. Sabahları uyanamıyorum. sürekli uyku halim var. Spora başlamak ve aranıza katılmak istiyorum. yardımmmmmmm... derya1970 derya1970

slmlar bir bucuk aya yakın yoktum, spordan bayağı uzaklaştım.Arkadaşların çoğu düzenli şekilde spora devam etmiş. Kendimi suçlu gibi hissed,yorum. Çok tembelleştim. Sabahları uyanamıyorum. sürekli uyku halim var. Spora başlamak ve aranıza katılmak istiyorum. yardımmmmmmm... derya1970 derya1970

bahardan olsa gerek, ölü toprağı oluyor insanlarda. Ama bir adımına bakar.Bana da öyle oluyor. Akşamları yorgun geliyorum. gözlerim kapadnı kapanacak. ha gayret diyorum. bir adım atınca devamı geliyor. işin ilginci spordan sonra 2 asat daha oyalanıyorum. yani kapanan gözler gidiyor:)

Hafif tempoda baslayip arttir canim kisa surede kondisyonun artar.

bahardan olsa gerek, ölü toprağı oluyor insanlarda. Ama bir adımına bakar.Bana da öyle oluyor. Akşamları yorgun geliyorum. gözlerim kapadnı kapanacak. ha gayret diyorum. bir adım atınca devamı geliyor. işin ilginci spordan sonra 2 asat daha oyalanıyorum. yani kapanan gözler gidiyor:)
Acik havada yurumek bahar yorgunluguna iyi geliyor.

selam kızlar.ben spor yapan biri değilim ama kilo vermek isteyen biriyim:)
bu leslie videolarının hangisinden başlamalıyım?sanırım derya hanım uzman bu konuda burda:)
Artik tum arkadaslar leslie uzmani oldu karmasik bir sey degil basit bir program. Hic kondisyonun yoksa 15dk olan bir mil ile basla sonra exercise tv deki videolar ile devam edersin
Gorsel baslikta hem detayli aciklama hem videolari bulacaksin .
Kilo verdikten sonra da devam etmelisin spora yoksa yeniden geri alirsin.

Galiba bahardan kynaklı canm.Bugün yine dayanamadım uyudum umarım sabah zincirleri kırarım.İnadına uyanık klıp sporumu yapacağım. Teşekkür ederim canm kendime gelirim inş

X