hosbulduk derya abla elimden geldigi kadar devam edecegim.Oo ailemiz buyumus. Yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz, kaytarmak yok bizim baslikta ona gore. Kilolar verilip omur boyu spor yapilacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbulduk derya abla elimden geldigi kadar devam edecegim.Oo ailemiz buyumus. Yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz, kaytarmak yok bizim baslikta ona gore. Kilolar verilip omur boyu spor yapilacak.
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
slmlar bir bucuk aya yakın yoktum, spordan bayağı uzaklaştım.Arkadaşların çoğu düzenli şekilde spora devam etmiş. Kendimi suçlu gibi hissed,yorum. Çok tembelleştim. Sabahları uyanamıyorum. sürekli uyku halim var. Spora başlamak ve aranıza katılmak istiyorum. yardımmmmmmm... derya1970
Hafif tempoda baslayip arttir canim kisa surede kondisyonun artar.slmlar bir bucuk aya yakın yoktum, spordan bayağı uzaklaştım.Arkadaşların çoğu düzenli şekilde spora devam etmiş. Kendimi suçlu gibi hissed,yorum. Çok tembelleştim. Sabahları uyanamıyorum. sürekli uyku halim var. Spora başlamak ve aranıza katılmak istiyorum. yardımmmmmmm... derya1970
Acik havada yurumek bahar yorgunluguna iyi geliyor.bahardan olsa gerek, ölü toprağı oluyor insanlarda. Ama bir adımına bakar.Bana da öyle oluyor. Akşamları yorgun geliyorum. gözlerim kapadnı kapanacak. ha gayret diyorum. bir adım atınca devamı geliyor. işin ilginci spordan sonra 2 asat daha oyalanıyorum. yani kapanan gözler gidiyor:)
Artik tum arkadaslar leslie uzmani oldu karmasik bir sey degil basit bir program. Hic kondisyonun yoksa 15dk olan bir mil ile basla sonra exercise tv deki videolar ile devam edersinselam kızlar.ben spor yapan biri değilim ama kilo vermek isteyen biriyim:)
bu leslie videolarının hangisinden başlamalıyım?sanırım derya hanım uzman bu konuda burda:)
Galiba bahardan kynaklı canm.Bugün yine dayanamadım uyudum umarım sabah zincirleri kırarım.İnadına uyanık klıp sporumu yapacağım. Teşekkür ederim canm kendime gelirim inşbahardan olsa gerek, ölü toprağı oluyor insanlarda. Ama bir adımına bakar.Bana da öyle oluyor. Akşamları yorgun geliyorum. gözlerim kapadnı kapanacak. ha gayret diyorum. bir adım atınca devamı geliyor. işin ilginci spordan sonra 2 asat daha oyalanıyorum. yani kapanan gözler gidiyor:)
Tamm canm. dediğin gibi yapayım teşekkür ederim.Hafif tempoda baslayip arttir canim kisa surede kondisyonun artar.
Bu kadar hareketr diyetin kalorisi dusuk sanki.ben bugün leslie walk walk walk ile tam 3 mil yani 4.8 km yürüdüm + dışarda da 45dk yürüdüm +diyetim 1400kkal
derya ablacım ben kendimi sabit 1400 kkale alıştırmak istiyorum,alıştım da fakat kas mı yakarım acaba? ne dersin?Bu kadar hareketr diyetin kalorisi dusuk sanki.