Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En gec bacaklari acip cevirmeye basladiklarinda kasiklarim zonklamaya basliyor. Ama bitiriyorum.Günaydın kızlar
Dün barrenin karın videosunu yapayım dedim. Ama bitiremedim.
O videoyu başarıyla tamamlayanları ayakta alkışlamak istiyorum.
ben de zamanla bitirebilirim belki. ya da en azından bitirmeye doğru yol alabilirim.En gec bacaklari acip cevirmeye basladiklarinda kasiklarim zonklamaya basliyor. Ama bitiriyorum.
Kilo konusunda emin değilim ama rahatsız olmadığın bir spor yapılabilir. en azından yürüyüş.Bisey takildi aklima adet dönemimizde de spor yapabiliyo muyuz acaba ? Yani yapsak kilo verebilir miyiz ?
Tabii yapabilirsin. Adet döneminde olan agriyi ve siskinligi de hafifletiyor ama biraz daha hafif tempo olabilir. HAfif yürüyüs, leslie, yoga gibi...Bisey takildi aklima adet dönemimizde de spor yapabiliyo muyuz acaba ? Yani yapsak kilo verebilir miyiz ?
canım kilonda mennunsan kas çalışması yapmam senin için daha iyi çünkü 40 yaştan sonra kas kayıbı oluyor yani gevşemeye başlıyor var olan kaslarını kuvvetlendirmen daha iyi süper düşünmüşsün zaten oldukça hareketli bir insansın yeterincede kardiyo yapıyorsun bende şunu farkettim kardiyom 150 dakikadan fazla olursa kilo verebiliyorum benim kalçada yağ birikintim kaldı oradaki yağ gitse zaten ideal kiloma ulaşırım ondan sonraki programlarda bende kas ve kardiyoyu dönüşümlü yapacağım bugünün raporu sabah leslie exercise tv 3 mil ve barre lower body cardiyo ve öğleden sonra dışarıda yürüyüş yaptımBen de raporumu vereyim. Sabahtan beri hem cok tembel hem düsünceliydim. Malum artik havalar isindi, yürüyüs, bahce ve leslie agir gelmeye basladi. Ayrica sevgili kedi ile yaptigimiz uzuuuun konusmalar ve bazi calistiricilara yazdigim yazilarda bana bu kadar fazla hareketin yani kardio olabilecek hareketin kas kaybina yol acabilecegini ve kardioyu azaltip kuvvet calismalarini arttirmam gerektigini söylediler. Kisin disariya cikamadigimda ya da ne bileyim yemegi fazla kacirdigimda yine leslie yaparim ama artik leslieyi bölgesel calismalar öncesi 1-2 mil kadar yaparim ya da farkli hiit kardiolar eklerim. Su an oldugum kiloda biraz kas yapabilirim sikayetim olmaz.
Bugün look good naked barre, inner thigh gap ve xhit daily den 7dk intense kardio yaptim. Gün asiri böyle gidip arada kalan günlere pilates, yoga eklemeyi planliyorum.
Evet haklisin rosecim artik biz 20li yaslardaki bir kadin kadar kaslanmayacagimiz icin ne kadar fazla kaslarimizi güclendirsek o kadar iyi. Leslie ye mesaj yazip sordum bu fazla kardio kas kaybina yol acar olayina ne diyecek diye. Cevap verip vermeyecegini merak ediyorum. Gerci lesli videolarinda kaslari güclendirici hareketler de var. Artik 58 kg dan 55e düsmesem de farketmez.canım kilonda mennunsan kas çalışması yapmam senin için daha iyi çünkü 40 yaştan sonra kas kayıbı oluyor yani gevşemeye başlıyor var olan kaslarını kuvvetlendirmen daha iyi süper düşünmüşsün zaten oldukça hareketli bir insansın yeterincede kardiyo yapıyorsun bende şunu farkettim kardiyom 150 dakikadan fazla olursa kilo verebiliyorum benim kalçada yağ birikintim kaldı oradaki yağ gitse zaten ideal kiloma ulaşırım ondan sonraki programlarda bende kas ve kardiyoyu dönüşümlü yapacağım bugünün raporu sabah leslie exercise tv 3 mil ve barre lower body cardiyo ve öğleden sonra dışarıda yürüyüş yaptım