Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Oleyy, o zaman ben şu an kardiyo yapsamda popodan kaybetmem çok. Çünkü ben squat yaptım hep. Squat olan programlar ve kalçayı şekillendiren şeyler.
Squata devam ediceksin kedicim. Biraktin mi eskiye donuyor maalesef. Sporda devamlilik en onemli sey. O yuzden surekli yapamayacagimiz seylere baslamamak en iyisi.

Squata devam ediceksin kedicim. Biraktin mi eskiye donuyor maalesef. Sporda devamlilik en onemli sey. O yuzden surekli yapamayacagimiz seylere baslamamak en iyisi.
Squatı hep yapabiliriz ve her yerde de yapılacak birşey, (yani tatile gittiğimizde) belki ağırlığımız her zaman yanımızda olmayabilir, ağırlıksızda olur. Göğüs ve kol içinde çok fazla hareket istemiyorum, onun için minimumda tutmaya çalışıyorum, çok olunca sıkılırım çünkü.

merhaba kızlar ben ilk kez giriyorum..leslie ile egzersizlere dün başladım dün sadece 500 adım ve 1 mil yaptm..bugün 500 adım 1 mil ve 2 mil yaptım. 59 kiloyum 3-4 kilo versem iyi olur..özellikle göbek bölgesi çalışsın istiyorum..ne kadarlık videoları yapsam yeterli olur bana acaba..o bölgenin çalışması için ayrı videolar varmı..pek bilgim yok yardımcı olan olursa çok sevinirim

merhaba kızlar ben ilk kez giriyorum..leslie ile egzersizlere dün başladım dün sadece 500 adım ve 1 mil yaptm..bugün 500 adım 1 mil ve 2 mil yaptım. 59 kiloyum 3-4 kilo versem iyi olur..özellikle göbek bölgesi çalışsın istiyorum..ne kadarlık videoları yapsam yeterli olur bana acaba..o bölgenin çalışması için ayrı videolar varmı..pek bilgim yok yardımcı olan olursa çok sevinirim
Kilo vermek icin en az 3mil yapmalisin haftada 5_6 gun.

Gunaydin kizlar... Bugun cok motivasyonsuz ve yorgunum ama bacak calismasi planlamistim ve yapmak istiyorum. En iyisi cocuklar okula gider gitmez yapayim. Sonra da bir suru temizlik isim var.

Icimdeki tembel domuza yenilmedigim zaman kendimi cok seviyorum. Isinmak icin red mile, ic bacak videosu, günese selam. Iki gündür günese selami ypaiyorum inanilmaz rahatlatiyor. Ilk zamanlar tibetten aldigim etkiyi aliyorum sanki.

Happy and fit kanalindan alintidir:
Egzersizler arasi kac gün dinlenmeliyiz? Eger profesyonel anlamda spor yapiyorsak bu ara 2-3 gün olmalidir. Ama yok eger evimizde saglikli ve fit kalmak icin hobi sporu yapiyorsak bir günlük bir bosluk yeterlidir. ikinci bir alternatif her gün degisik bölgeleri calistirip digerlerini dinlendirmektir. Mesela bugün karin, yarin bacak gibi...

Günaydın kızlar. Haftasonu 1er saatlik yürüyüş ve 2 gündür leslie 3 strong mil yaptım ama yazamadım. Bu aralar bi yorgunluk bende de var , yataktan sürünerek kalkıyorum.
Günese selam yapmani tavsiye ederim sabahlari. Bana iki gündür cok enerji verdi. Ayrica tüm vücudu da calistiriyor. 5 dk cik.

Teşekkür ederim tavsiyen için. Yarın sabah mutlaka deneyeceğim. Çünkü bu yorgunluk canımı sıkıyor.
Canim ben uzun zaman Tibet yaptim ve faydalarini da gördüm. Ama son zamanlarda ite kaka yapiyordum, sayilari düsürdüm olmadi en son harekete kalana kadar biraktim. Baktim son hareketi günese selamda zaten var. Basliga bir bakayim ben sanirim baslangic asamasini koymustum bir sonraki asamayi da ekelyeyim yoksa.

ya oğlumun pc yi çekiştirmesinden tam okuyamamışım doğum sonrası olan derya evet

X