Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halsizlik hamilelikte normal tabii sonraki aylarda insan daha enerjik hissediyor. Yürümek senin icin de cok saglikli ve iki saat de yürüsen bir zarari yok. Yemekler konusunda bi uyari yapamiyorum. Hepimiz nasil oldugunu biliyoruz... Biraz hamilelik yogalarini yapmaya calissan belki iyi gelebilir. Hamilelik callaneticsi de buldum ekleyecegim en kisa zamanda.Yukarıdaki mesajını okuyunca irkildim birden ben bugün 4 sat değil 6 saat bile oturmuşumdur Üzerimde çok kötü bi halsizlik var bunun üstüne bir de akşam üzeri mantı yedim TV de gördüm canım çekti hamur işi insani mahvediyor ya Allahtan çok geç saatte yemedim
Hamilelik yogası...hiç anlamam hayatımda yapmadım yoga ama yapmaya çalışrım tabi kaç saattir yerimden kalkamıyorum Yüzüm gözüm şişti mahvetti beni mantıHalsizlik hamilelikte normal tabii sonraki aylarda insan daha enerjik hissediyor. Yürümek senin icin de cok saglikli ve iki saat de yürüsen bir zarari yok. Yemekler konusunda bi uyari yapamiyorum. Hepimiz nasil oldugunu biliyoruz... Biraz hamilelik yogalarini yapmaya calissan belki iyi gelebilir. Hamilelik callaneticsi de buldum ekleyecegim en kisa zamanda.
Benim actigim baslikta kisa videolar var. Amiena ile yogabasliginda da...Hamilelik yogası...hiç anlamam hayatımda yapmadım yoga ama yapmaya çalışrım tabi kaç saattir yerimden kalkamıyorum Yüzüm gözüm şişti mahvetti beni mantı
Bak şimdi utandım, tembel tembel gazete okuyordum :)) Neyse kalkayımda sporumu yapayım bari...Gunaydinlaaar... Oo daha herkes uykuda. Ben cocuklari okula gonderdim, green mile, barre karin, barre bel ve gunuse selam yaptim. Biraz zaman gecsin diye cocuklarin odalarini topladim. Simdi kahvalti veeee temizlik.
Çok teşvik edici bi açıklama olmuş bende hep 20 dk dam sonra yağ yakımı başlar diye biliyordum...şeyi merak ediyorum şimdi fazla kilolu biri ideal kilosuna yaklaşana kadar Kardio ideal kiloya yaklaştıkça mi bölgeselle devam etmeli acaba?Happy and fit saglik sitesinden alintidir:
Yag yakmi ne zaman baslar? Vücudumuz aslinda tüm gün yaptigi hareketlerle yag yakmaktadir. Eger yakabildigimizden fazlasini yersek bunu da depolar. 30 dk spor yapmaya basladiktan sonra yag yakilir degil, daha fazla yag yakilir cümlesi dogrudur. Yani spor süresi arttikca daha fazla yag yakimi olur. Ancak spora ya da daha dogrusu harekete basladigimiz anda vücut yag yakmaya baslamistir zaten.
Yani coksa kilosu eoey bir kilo verip oyle baslamak daha iyi. Simdi su var bazi bolgelerde hemen bolgesele baslayinca aynen o kilodaki haliyle sekil aliyor. Mesela popoen basta.Çok teşvik edici bi açıklama olmuş bende hep 20 dk dam sonra yağ yakımı başlar diye biliyordum...şeyi merak ediyorum şimdi fazla kilolu biri ideal kilosuna yaklaşana kadar Kardio ideal kiloya yaklaştıkça mi bölgeselle devam etmeli acaba?
Sen benim durumu biliyorsun 80 kiloyla kilo vermeye başladım diyelim boy 1.67 ne zaman bölgesellere başlamalıyım en Çokta Göbek bölgesi sıkıntılıYani coksa kilosu eoey bir kilo verip oyle baslamak daha iyi. Simdi su var bazi bolgelerde hemen bolgesele baslayinca aynen o kilodaki haliyle sekil aliyor. Mesela popoen basta.
En azindan ilk on kiloyu bi verdikten sonra derim ben. Ben kendi deneyimlerime dayanarak hep sunu oneriyorum karduo ile paralel baslanmasi gereken tek bolgesel gogus calismalari cunku gogusler kilo verirken sarkabiliyor. Ben ilk telasla leslie jillian mekik derken karnimi ice degil disa sisirdim hep. Simdi bunun bedelini oduyorum hala, o hatayi duteltmeye calisiyorum keske o zaman bu dogum sonrasi egzersizlerini bilseydim. Bir de su var gobege zaten en iyi gelen sey kardio.Sen benim durumu biliyorsun 80 kiloyla kilo vermeye başladım diyelim boy 1.67 ne zaman bölgesellere başlamalıyım en Çokta Göbek bölgesi sıkıntılı
Hımm anladım o zaman ben doğumdan sonra öyle yapayım gerçi o zaman seni mutlaka görecem ama doğum sonrası egzersizleri doğumdan sonra hemen mi başlasam yoksa spora başlayınca mi sezeryanda 6 ay geçmesi gerekiyor en az çünküEn azindan ilk on kiloyu bi verdikten sonra derim ben. Ben kendi deneyimlerime dayanarak hep sunu oneriyorum karduo ile paralel baslanmasi gereken tek bolgesel gogus calismalari cunku gogusler kilo verirken sarkabiliyor. Ben ilk telasla leslie jillian mekik derken karnimi ice degil disa sisirdim hep. Simdi bunun bedelini oduyorum hala, o hatayi duteltmeye calisiyorum keske o zaman bu dogum sonrasi egzersizlerini bilseydim. Bir de su var gobege zaten en iyi gelen sey kardio.
6ay degil 6hafta diye biliyorum ben. Nefes egzersizleri ve disarda yuruyuse hemen baslanabilir. Digerleri 6. Haftadan sonra tabii doktora sorarak.Hımm anladım o zaman ben doğumdan sonra öyle yapayım gerçi o zaman seni mutlaka görecem ama doğum sonrası egzersizleri doğumdan sonra hemen mi başlasam yoksa spora başlayınca mi sezeryanda 6 ay geçmesi gerekiyor en az çünkü
Oleyy, o zaman ben şu an kardiyo yapsamda popodan kaybetmem çok. Çünkü ben squat yaptım hep. Squat olan programlar ve kalçayı şekillendiren şeyler.Yani coksa kilosu eoey bir kilo verip oyle baslamak daha iyi. Simdi su var bazi bolgelerde hemen bolgesele baslayinca aynen o kilodaki haliyle sekil aliyor. Mesela popoen basta.