Evet haklisin canim bana da sarkik geldi ama dogal bir kadin iste. Genelde resimleriyle ilgili erkek yorumlarina bakinca da hep, iste kadin gibi kadin, diye begeni aliyor. Aslinda erkekler biraz etine dolgun kadinlari daha cekici buluyorlar. Ama tabii elinde olani sporla fit ve siki tutarsan daha iyi olur.resimlerine baktım vücudu çok güzelde memişleri hariç dolgun ama biraz sarkık
Toplamda 7 kg verdim şimdiye kadar , yaklaşık 4 ayda. Yalnız incelme çok daha iyi oldu spor sayesinde. Karbonhidrat ve şekerden uzak duruyorum temel olarak. Ama kötü karbonhidrattan tabi. İşlenmiş ürün yemiyorum pek. Ayrıca haftada 4-5 gün leslie ya da jessica smith , 2 günde açık havada yürüyorum 6-7 km kadar. 3 hafta kadar da sporu aksattım. Aksatmasam çok daha iyi olurdu kesin.Ne kadar sürede ve neler yaparak oldu
Tesekkur ederiz canim senin de kadinlar gunun kutlu olsun. Herkese guzel bir pazar gunu diliyorum.Günaydın kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Gecmis olsun canim.Dün,şehir dışındaydık, dönünce de spor yapacak mecalim yoktu. Bugün de hafif bir baş ağrısı var, toparlanırsam leslie yapmakla yetineceğim.
Benim actigim hamilelikle ilgili basliga goz attin mi? Hamilelikte yapilabilecek videolar ekledim , jessica da var aralarinda.Bizde sabahtan beri koli yapıyoruz eşimle daha şimdi oturdum öğleden sonra iki saatliğine dışarda piknik yaptık çok uzun sürmedi bugün spor adına bişey yapamadım Yarin leslie ile devam edicem inşallah bu arada arkadaşlar jessica sımıth nasıl öneriyor musunuz yapmaya değer mi sizce yoksa leslie ile devam mi etsem?
Onları indirdim Zaten Çoktan emeğine sağlık ama genel anlamda sormuştum merak ettim cardio ve bölgesellerde en çok nelerin faydasını gördünüzBenim actigim hamilelikle ilgili basliga goz attin mi? Hamilelikte yapilabilecek videolar ekledim , jessica da var aralarinda.
Leslie de jessica da iyi, ben kardioda leslieyi daha cok seviyorum. Bolgeselde hangi bolgeye ne iyi gelecekse onu yapiyorum. Baslikta surekli yazdik bunlari zaten.Onları indirdim Zaten Çoktan emeğine sağlık ama genel anlamda sormuştum merak ettim cardio ve bölgesellerde en çok nelerin faydasını gördünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?