Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hastalik bu, hepimiz uzak kaliyoruz zaman zaman. Toparlarsin iyilesince.Çok mutsuz hissediyorum çünkü bi türlü tekrar spora başlayamadım bu aralar soğuk algınlığıyla uğraşıyorum ama yarın nolursa olsun artık başlamam lazım bacaklarımın sallanan kısımları iyice sinirimi bozuyor kendime 1 ay veriyorum leslie için 3-4 fast mile karışık yaparak yağlarımdan kurtulucam kararlıyım herkese kolay gelsin
Olur canim merak etme. Kaslarin dogru calismasi önemli. Sen yine de karin hareketlerini yaparken karnini iceri cekip, pelvisi mümkün oldugu kadar yuvarlamaya calisirsan transvers abdominis yine de calisir.Günaydın. Bende jessica smith belly buns & thighs 40 dakika ile güne başladım. Arkasından da 13 dakika standing abs yaptım. Yerde karın egzersizi yapamıyorum . Ayaktakiler o kadar etkili olur mu sizce ?
Teşekkür ederim cevap için. Karnımı iceri çekip yapıyorum. Daha önce spora gitmiştim, orada alıştım doğru nefese ve karın çekmeye. O zaman bıkmak yok, o göbüş gidecek :)Olur canim merak etme. Kaslarin dogru calismasi önemli. Sen yine de karin hareketlerini yaparken karnini iceri cekip, pelvisi mümkün oldugu kadar yuvarlamaya calisirsan transvers abdominis yine de calisir.
Karninda yag varsa zaten kardio ile gidince karnin düzlesecek, yaptigin diger hareketler de sikilasmada etkili olur. Biz kendi kafamizda karmasiklastiriyoruz aslinda her seyi. Ölene kadar karin calisirim karnim siser, bazen birkac temel hareket yaparim iyi gelir. Ben leslie de bile karnimi icime ckeip yapiyorum. Ilk zamanlar karninizi cekin dedigi zaman küfür ediyor gibi geliyordu, o karin iceri girmek bilmiyordu.Teşekkür ederim cevap için. Karnımı iceri çekip yapıyorum. Daha önce spora gitmiştim, orada alıştım doğru nefese ve karın çekmeye. O zaman bıkmak yok, o göbüş gidecek :)
Ay ben bunu sabah yazmıştım şimdi çıkmışGünaydınlar ben dün biraz faZla kaçırdım galiba kasık bölgemde Ağrı oldu baya ,bugün biraz daha hafif yapıcam en azından 3 mile
Yorum yapmak istemedim kendi bilecegin is diye ama 3 cocuk dogurmus ve daha basit sebeplerden 16. Haftada bebegini kaybetmis biri olarak bu konuda hassasim. 5 mil hamilelik donemi icin fazla, kaldi ki senin yaptigin videolar tempolu olanlar. Ben bugune kadar hamilelere hep hafif videolari onerdim. Sonucta amac kilo vermek degil hem kendi hem bebeginin sagligindan sorumlusun. Disarda hafif hafif yurusen bir saat fazla degil ama leslie tempolu. Sen simdi zorlanmadan sporunu yap dogum sonrasi biz seni zayiflatiriz merak etme.Günaydınlar ben dün biraz faZla kaçırdım galiba kasık bölgemde Ağrı oldu baya ,bugün biraz daha hafif yapıcam en azından 3 mile
Evet çok Haklısın aslında ben de bi sağlıklı olarak yanlış yaptığımı biliyordum ne bilim bi an gaza geldim öyle...normal şartlarda 30 dk fazlası Zararlı yorulduğun an bırakmak Lazım ama kilo fazla olunca zannediyorum ki hemen gidecek kilolar aceleci davranıyorum bu arada Doğum sonrası Zayıflama sözünü hatırlatırım sana DeryaYorum yapmak istemedim kendi bilecegin is diye ama 3 cocuk dogurmus ve daha basit sebeplerden 16. Haftada bebegini kaybetmis biri olarak bu konuda hassasim. 5 mil hamilelik donemi icin fazla, kaldi ki senin yaptigin videolar tempolu olanlar. Ben bugune kadar hamilelere hep hafif videolari onerdim. Sonucta amac kilo vermek degil hem kendi hem bebeginin sagligindan sorumlusun. Disarda hafif hafif yurusen bir saat fazla degil ama leslie tempolu. Sen simdi zorlanmadan sporunu yap dogum sonrasi biz seni zayiflatiriz merak etme.
Sen bebegini saglikla kucagina al ben sana ozel program hazirlarim soz.Evet çok Haklısın aslında ben de bi sağlıklı olarak yanlış yaptığımı biliyordum ne bilim bi an gaza geldim öyle...normal şartlarda 30 dk fazlası Zararlı yorulduğun an bırakmak Lazım ama kilo fazla olunca zannediyorum ki hemen gidecek kilolar aceleci davranıyorum bu arada Doğum sonrası Zayıflama sözünü hatırlatırım sana Derya