vallaha mı çok sevindim inşallah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım sağ sağlim sonra gitsin kilolar gelsin bekarlık kilom diyeyimSen bebegini saglikla kucagina al ben sana ozel program hazirlarim soz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallaha mı çok sevindim inşallah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım sağ sağlim sonra gitsin kilolar gelsin bekarlık kilom diyeyimSen bebegini saglikla kucagina al ben sana ozel program hazirlarim soz.
Teşekkür ederim. Bu hafta spora ara vermeyi düşündüm. Bakalım ne kadar dayanacağım. Omuzum, boynumda ağrıyor haftalardır. Spordanmı dedim ama, bugün sol tarafımda biraz ağrıyor. Sanırım soğuklardan, kötü yatıyorum ondan.kedi çabuk iyileşir umarım. geçmiş olsun diyorum kendisine. Benim baş ağrım da tansiyonumun biraz yükselmesindenmiş, öğleden sonra biraz daha iyiydim. 3 mil leslie yaptım.
Karin yaglari icin hepsi cok iyi canim ama baska hareketler de yapmalisin. Dogum yapmis kadinlarin karin kaslari icin actigim baslikta videolar var karin icin.Merhaba kizlarrr bende leslie basladim da 3 mil le gidiyorum 7 ay once dogum yaptigim icin gobek bolgem var 2 haftada 66.5 dan 63 e dustum 4 cm inceldim amma gobek bolgesi agirli olan varmi acaba cunku ben bu kiloyu dengeli beslenerekde verdim emzirdigim icin yemekten fazla kesemedim ama ekmegi kestim tatli yemedim gece sut icip yattim bide sabah 3 mil yapiyorum bebisimi uyutunce ogleden snra 500 adim sizde gobus icin hangisine geçmeliyim
Disardayim cnm telden link eklenmiyor. Spor gorsel paylasim basligini acarsan orda goreceksin.derya1970 linkini gonderirmisin canim onlarida ekleyeyim programima 8 kilo vermem lazim mayis a kadar
canım 2 düşük yapan biri olarak hafif olarak kendini yormadan yapmanı tavsiye ederim.Sonrasındaki vicdan acabını hiçbirşey telafi etmez 2 doğum yapmış ve en az 20 nin üstünde kilo alan biri olarak söylüyorum azim ve sabır olduktan sonra kilolar girer ama bebek geri gelmez acele etme elbet verirsin bak 2.doğumdan kalan fazlalıkarın hepsi gitti hatta daha fazla verdim 93 ten 60 a geldim şok şükür .Günaydınlar ben dün biraz faZla kaçırdım galiba kasık bölgemde Ağrı oldu baya ,bugün biraz daha hafif yapıcam en azından 3 mile
evet kesinlikle haklısın çok büyük bi hata yaptım akşam eşimde çok kızdı bi araba laf etti aslına bakarsan cahil biri değilim ama bi anlık gaflet,bu samimi uyarıların ve önerilerin için çok teşekkürler...inşallah ben de bir gün 60 olurum ideal kilom o çünkü 60 kiloyken 36-38 giyiniyordum off çok uzak geliyor banacanım 2 düşük yapan biri olarak hafif olarak kendini yormadan yapmanı tavsiye ederim.Sonrasındaki vicdan acabını hiçbirşey telafi etmez 2 doğum yapmış ve en az 20 nin üstünde kilo alan biri olarak söylüyorum azim ve sabır olduktan sonra kilolar girer ama bebek geri gelmez acele etme elbet verirsin bak 2.doğumdan kalan fazlalıkarın hepsi gitti hatta daha fazla verdim 93 ten 60 a geldim şok şükür .
lower body cardio hangisi oluyor kibu arada hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum kayınvalidemi ve kayınpederi ümreye gönderdik 2 gündür felaket
gelen giden oldu ama sporumuda yaptım dün bölgesel olarak göğüs kalça ,ve bugünde lower body kardiyo,göğüs ve 3 mil leslie yapıldı
Barre workout o canim su an sana yaramaz.lower body cardio hangisi oluyor ki
Hımm diğer videoları hallettim Derya çok SağolBarre workout o canim su an sana yaramaz.
inan bana dönersin ben sorunlu ikiz gebelikten sonra döndüysem sende dönersin yeterki vazgeçme ama hamileliğin tadını çıkar kendine ziyan etme bu günler ele geçmezevet kesinlikle haklısın çok büyük bi hata yaptım akşam eşimde çok kızdı bi araba laf etti aslına bakarsan cahil biri değilim ama bi anlık gaflet,bu samimi uyarıların ve önerilerin için çok teşekkürler...inşallah ben de bir gün 60 olurum ideal kilom o çünkü 60 kiloyken 36-38 giyiniyordum off çok uzak geliyor bana