• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Gunaydin arkadaslar, bel, gripal enfeksyon derken 3ay sonra regl de oldum. Artik baska ne gelecek basima bilmem. Normalde hafif sogukalginligiyla yurur ya da pilates,yoga yaparim ama su an cocuklara yemek yapacak halim bile yok.
Geçmiş olsun Derya. Geldi mi üst üste gelir zaten. Sen bu hafta dinlen en iyisi. İyileşince devam edersin.

Spor yapmayi iple cekiyorum desem gulmezsiniz herhalde. Sagol canim evet iyilesene kadar bekleyecegim artik.
"Her şerde bir hayır varmış." de, biraz dinlen. Gerçi boş duracağını sanmıyorum, hiç yoktan yeni videolara ararsın sen :)) Tekrar geçmiş olsun, dönüşün muhteşem olacak. :KK25:

Gunaydin arkadaslar, bel, gripal enfeksyon derken 3ay sonra regl de oldum. Artik baska ne gelecek basima bilmem. Normalde hafif sogukalginligiyla yurur ya da pilates,yoga yaparim ama su an cocuklara yemek yapacak halim bile yok.
çok geçmiş olsun canım biraz dinlenmiş olursun bu vesileyle

"Her şerde bir hayır varmış." de, biraz dinlen. Gerçi boş duracağını sanmıyorum, hiç yoktan yeni videolara ararsın sen :)) Tekrar geçmiş olsun, dönüşün muhteşem olacak. :KK25:
Nerden bildin bu arada karin konusubu arastiriyorum. Bugun toparladigim bulgileri yazacagim karin basligina.

Yaptım nihayet 5 mil. :KK25:
Bu arada bir kaç sonra dumbell ve band siparişi verme niyetindeyim. Pilates çemberi kullanan varsa, yararını gördünüz mü söylerseniz memnun olurum. İşe yarar bir şeyse alayım.
Canim cemberi ben ic bacak, gogus ve bazi pilates hareketleri icin kullaniyorum. Uzun vadede yapmaya devam edeceksen bu aletler cok gerekli. Banti ozellikle tavsiye ederim. Sirt, kol, gogus cok guzel calisiyor.

Çok yoruldum.
Squat
Jillian six pack
Karın bölgem hiç terlemez, bununla göbek nemlenmiş hafif. :KK48: Yaparken bitsin artık diyorum. Daha programın bitmesine 1 hafta daha var diyorum, napsam bıraksam mı diyorum. Bir sürü düşünceyle program bitiyor, sonnra yok en iyisi devam edeyim diyorum. :KK48:

Magnezyum eksikligin olabilir canim. Kas agrisina ve kramplara neden olur.
Evet onu ben de düşündüm, muz yiyorum bu yüzden. Çok çok nadir krampla karşılaşan biriyim, şaşırdım bu kadar kuvvetlisini yaşayınca. Bu arada adetim biraz erken geldi ve oldukça ağrılı, belki o da etkilemiştir

Son düzenleme:
Evet onu ben de düşündüm, muz yiyorum bu yüzden. Çok çok nadir krampla karşılaşan biriyim, şaşırdım bu kadar kuvvetlisini yaşayınca. Bu arada adetim biraz erken geldi ve oldukça ağrılı, belki o da etkilemiştir
Bitter cikolata,badem gibi gidalarda da magnezyum var. Yogun spor yapildigi zaman takviye de gerekebilir. Ben aliyorum cok spor yapacagim zaman. Hem yorgunlugu hem kas agrilarinionluyor.

Günaydın. Bugün Leslie yapmadım. Onun yerine Jessica Smith belly, buns & thighs 40 dakika ve 13 dakika standing abs burn fat & sculpt yaptım. Bunlar da keyifli geldi. Haftada 2 gün zumba yaparım diyordum ama sarmadı. Bunları yapabilirim arada.

Back