• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bugünkü egzersizler:
Sabah yapılanlar,
EA sports active, 36 dk
my fitness coach; get in saphe, core body 30 dk
Akşam yapılanlar,
Adios Love Handles Bye Bye Muffin Top - 10 dk
Aerobics, Cardio, Exercise, Full Length ,Jessıca Smıth 30 dk
The Best Workout For Apple (Endomorph) Shapes- Jessıca Smıth 17 dk

Bugünkü egzersizler:
Sabah yapılanlar,
EA sports active, 36 dk
Akşam yapılanlar,
:KK9::KK9::KK9::nazar:

Bugünkü egzersizler:
Sabah yapılanlar,
EA sports active, 36 dk
Akşam yapılanlar,
Tebrik ederim, nazar değmesin bu çalışkanlığa.:KK9::KK9:

Bu haftaki spor planımı yaptım ben de haftasonu spor yapmıyorum o yüzden boş durmayıp plan yaptım :) bu hafta leslie 5mega mile + xhit daily videolarından burn 1 million calories isimli videoyu yapacağım inşallah

Selam kizlar. Ben biraz spor programimdan uzak kaldim cok üzgünüm ama yediklerime dikkat etmeye calisiyorum en azindan. Belim yeni düzeldi cocuklardan da sogk alginligi bulasti iyilesmeyi bekleyecegim. Hafif yürüyüslerle hareketsiz kalmamaya calisiyorum. Düzelince lesli ile biraz siskinlik atip kondisyon arttirir kaldigim yerden devam ederim.

Dün 50 dk dışarıda yürüdüm ama kızlar soğuktan mıdır anlamadım sol bacağıma üstten alta doğru elektrik çarpıyor gibi kramplar girdi ve birkaç kere durup beklemek zorunda kaldım, o kadar ağrıdı yani. Böyle bir şey yaşayan var mı, nedendir fikri olan?

Dün 50 dk dışarıda yürüdüm ama kızlar soğuktan mıdır anlamadım sol bacağıma üstten alta doğru elektrik çarpıyor gibi kramplar girdi ve birkaç kere durup beklemek zorunda kaldım, o kadar ağrıdı yani. Böyle bir şey yaşayan var mı, nedendir fikri olan?
Magnezyum eksikligin olabilir canim. Kas agrisina ve kramplara neden olur.

Gunaydin arkadaslar, bel, gripal enfeksyon derken 3ay sonra regl de oldum. Artik baska ne gelecek basima bilmem. Normalde hafif sogukalginligiyla yurur ya da pilates,yoga yaparim ama su an cocuklara yemek yapacak halim bile yok.

Back