• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Geçmiş olsun. iyileşene kadar vieolaarı incele, neleri yapacağına karar verirsin böylece.

Ne güzel birlikte spora başlamanız. Faydasını gördükçe bırakmaz bence.

Dikkat et kendine, nazar mı değdi ne?
Sagol canim, yine de kremimi sürüp, bel kusagimi takip cocuklarla yürüyüse ciktim. Dogrusu iyi bile geldi hafif yürüyüs.

Az önce gece hafta icine birazdaha rahat giydigim pantolonu giydim kalcaya gelince zorlandim.cooook moralim bozuldu 1 haftam bosuna gitti.haftaya baslayabilirim inşallah moralim bozuldu

Selam hanimlar ben cumartesi gununden beri yapamiyorum maalesef.ciddi bir saglik sorunu yasiyorum kum dokuyorum iltahaplanmam var ne guzel baslamistim birakmak zorunda kaldim ama sizi takip ediyorum..en kisa zamanda görüşmek üzere optum sizi..
çok geçmiş olsun iyileşince devam edersin canım

slmlar çok mutluyum eşim de artık spor yapıyor. İnş bırakmaz devamı gelir .Çünkü spor yapması için çok mücadele ettim , yalvardım.
Yapmış olduğum bugünkü egzersizlerim,
EA sports active, 36 dk
my fitness coach; get in saphe karın çalışması, 30 dk
Harika haber ne mutlu sana dilerim devamı gelir

Gecmis olsun canim, benim de dun belim tutuldu bugun istirahatteyim.
çok geçmiş olsun

Bugün dinlenme günüm idi. A101'den twister aleti almıştım ama o da omurgaya zararlıymış, aldığıma pişman oldum. Biraz meraktan yaptım.
Streching yaptım 9 dk.
Tibet egzersizleri
bende alsam mı diye düşünüyordum iyiki almamışım

Slim in 6 start yaptım bugün ama artık bana basit geldiğini farkettim. Eskiden su gibi ter olurdum. Bugün üç beş damla o kadar.
Merak ettiğim ve yapmak istediğim bir program

Son günlerde annem rahatsız doktor doktor gezmekten spor yapamaım ama 2 hafta boyunca leslie yaptıktan sonra 3 kilo vermişim ve yürürken bel bölgemin böyle sallandığını hissediyodum ama artık hissetmiyorum bugünden itibaren leslie ye dvam
Gecmis olsun canim.

iki günlük rapor vereyim dün giremedim oğlumdan dolayı okul tatildi
dün karın ,göğüs ,lower body barre cardio ve look goog naked barre (iki barre videosunuda çok seviyorum)
bugün çalışmalarımda kalça ve kol-göğüs vardı ama leslie mor mille ısındım ve leslie yeşil ve kırmızı mille bitirdim

Hepinize çok teşekkür ederim. Zumba için aslında ben Jessice Simith'in dance walk ve dancw party zumba videolarını beğendim leslie hareketleri de var içinde yapılabilir yani deneme isteyenler için söylüyorum. Barre workout favorim oldu gerçekten Ebru şallı skinny jeansden daha etkili olduğunu düşünüyorum

Back