Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim, yine de kremimi sürüp, bel kusagimi takip cocuklarla yürüyüse ciktim. Dogrusu iyi bile geldi hafif yürüyüs.Geçmiş olsun. iyileşene kadar vieolaarı incele, neleri yapacağına karar verirsin böylece.
Ne güzel birlikte spora başlamanız. Faydasını gördükçe bırakmaz bence.
Dikkat et kendine, nazar mı değdi ne?
çok geçmiş olsun iyileşince devam edersin canımSelam hanimlar ben cumartesi gununden beri yapamiyorum maalesef.ciddi bir saglik sorunu yasiyorum kum dokuyorum iltahaplanmam var ne guzel baslamistim birakmak zorunda kaldim ama sizi takip ediyorum..en kisa zamanda görüşmek üzere optum sizi..
Harika haber ne mutlu sana dilerim devamı gelirslmlar çok mutluyum eşim de artık spor yapıyor. İnş bırakmaz devamı gelir .Çünkü spor yapması için çok mücadele ettim , yalvardım.
Yapmış olduğum bugünkü egzersizlerim,
EA sports active, 36 dk
my fitness coach; get in saphe karın çalışması, 30 dk
çok geçmiş olsunGecmis olsun canim, benim de dun belim tutuldu bugun istirahatteyim.
bende alsam mı diye düşünüyordum iyiki almamışımBugün dinlenme günüm idi. A101'den twister aleti almıştım ama o da omurgaya zararlıymış, aldığıma pişman oldum. Biraz meraktan yaptım.
Streching yaptım 9 dk.
Tibet egzersizleri
Merak ettiğim ve yapmak istediğim bir programSlim in 6 start yaptım bugün ama artık bana basit geldiğini farkettim. Eskiden su gibi ter olurdum. Bugün üç beş damla o kadar.
Gecmis olsun canim.Son günlerde annem rahatsız doktor doktor gezmekten spor yapamaım ama 2 hafta boyunca leslie yaptıktan sonra 3 kilo vermişim ve yürürken bel bölgemin böyle sallandığını hissediyodum ama artık hissetmiyorum bugünden itibaren leslie ye dvam