• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Selam kizlar!!! Yarim saat ebru salli karin pilates, yellow mile kosarak... Merakimdan bugün kalorimetremi calistirip yaptim normalde renkli millerde 60-70 kalori harciyorum en fazla blue miles agirlikla yaparsam 80 civari, kosarak 90 harcadim. Yani birkac renkli mili kosarak yaparsak kisa sürede 300 üzerinde kalori harcamamiz mümkün. Alternatif arayanlara duyurulur...

Selam kızlar, ya bu leslie çok etkilimi benim bacak kalça ve göbek sorunum var klasik sorun iste ne önerirsiniz. Bu aksam 1 mill yaptim.

Selam cnm, ya fotolarini gördüm harika sikilasmissin amma sadece leslie mi yaptın başka egzersizler varmı. Birde hangi videolarini yaptın ?
Çok teşekkür ederim
Leslie 3,4,5 milleri yaptım Zaman'ıma göre

Bazen de slim in 6 videolarını yaptım.

Çok teşekkür ederim
Leslie 3,4,5 milleri yaptım Zaman'ıma göre

Bazen de slim in 6 videolarını yaptım.

Maşallah tatlım sana ya:KK19::KK66: sadece diyet ve leslie güzel toparlamissin, zaten bacak ve kalcayi güzel toparlarda gobegede etkisi güzel olur heralde dimi ? Ben birde 88 den 64 düşünce sarkmada var toparlamam lazım da.:KK51:

Maşallah tatlım sana ya:KK19::KK66: sadece diyet ve leslie güzel toparlamissin, zaten bacak ve kalcayi güzel toparlarda gobegede etkisi güzel olur heralde dimi ? Ben birde 88 den 64 düşünce sarkmada var toparlamam lazım da.:KK51:
Etkisi oluyor tabi ki olmaz mı canım ya
Derya daha iyi bilgiler verir ama istikrarlı yaparsan sonuca ulaşırsın

Selam hanimlar ben cumartesi gununden beri yapamiyorum maalesef.ciddi bir saglik sorunu yasiyorum kum dokuyorum iltahaplanmam var ne guzel baslamistim birakmak zorunda kaldim ama sizi takip ediyorum..en kisa zamanda görüşmek üzere optum sizi..

slmlar çok mutluyum eşim de artık spor yapıyor. İnş bırakmaz devamı gelir .Çünkü spor yapması için çok mücadele ettim , yalvardım.
Yapmış olduğum bugünkü egzersizlerim,
EA sports active, 36 dk
my fitness coach; get in saphe karın çalışması, 30 dk

Selam hanimlar ben cumartesi gununden beri yapamiyorum maalesef.ciddi bir saglik sorunu yasiyorum kum dokuyorum iltahaplanmam var ne guzel baslamistim birakmak zorunda kaldim ama sizi takip ediyorum..en kisa zamanda görüşmek üzere optum sizi..
Çok geçmiş olsun canm. Acil şifalar

Gecmis olsun canim, benim de dun belim tutuldu bugun istirahatteyim.

Gunde bir mil kilo verdirmez tabii en az 3 yapmalisin. Sikilasmak da istiyorsan yanina ilave baska seyler de yapmalisin.
Spor gorsel paylasim bolumunde her bolgeye gore actigim basliklar var. Daha detayli yardim edebilmek icin biraz daha bilgi alisverisi yapmamiz lazim canim.

Geçmiş olsun. iyileşene kadar vieolaarı incele, neleri yapacağına karar verirsin böylece.

slmlar çok mutluyum eşim de artık spor yapıyor. İnş bırakmaz devamı gelir .Çünkü spor yapması için çok mücadele ettim , yalvardım.
Yapmış olduğum bugünkü egzersizlerim,
EA sports active, 36 dk
my fitness coach; get in saphe karın çalışması, 30 dk
Ne güzel birlikte spora başlamanız. Faydasını gördükçe bırakmaz bence.

Gecmis olsun canim, benim de dun belim tutuldu bugun istirahatteyim.
Dikkat et kendine, nazar mı değdi ne?

Back