Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slmlar iki hafta arayla spora tekrar devam;
bugün yapılanlar,
32 Minute Home Cardio Workout with ,
45 Min HIIT Cardio and Abs Workout
bir mile leslie' nin videosu
5 mega mile, 4 power walk, burn, party songs
Çok teşekkür ederim... Ben bile yeniden gaza geldim....
Çok teşekkür ederimSelam cnm, ya fotolarini gördüm harika sikilasmissin amma sadece leslie mi yaptın başka egzersizler varmı. Birde hangi videolarini yaptın ?
Çok teşekkür ederim
Leslie 3,4,5 milleri yaptım Zaman'ıma göre
Bazen de slim in 6 videolarını yaptım.
Etkisi oluyor tabi ki olmaz mı canım yaMaşallah tatlım sana ya sadece diyet ve leslie güzel toparlamissin, zaten bacak ve kalcayi güzel toparlarda gobegede etkisi güzel olur heralde dimi ? Ben birde 88 den 64 düşünce sarkmada var toparlamam lazım da.
İlgin için tşk ederim saol.Etkisi oluyor tabi ki olmaz mı canım ya
Derya daha iyi bilgiler verir ama istikrarlı yaparsan sonuca ulaşırsın
Çok geçmiş olsun canm. Acil şifalarSelam hanimlar ben cumartesi gununden beri yapamiyorum maalesef.ciddi bir saglik sorunu yasiyorum kum dokuyorum iltahaplanmam var ne guzel baslamistim birakmak zorunda kaldim ama sizi takip ediyorum..en kisa zamanda görüşmek üzere optum sizi..
Gecmis olsun canim, benim de dun belim tutuldu bugun istirahatteyim.Selam hanimlar ben cumartesi gununden beri yapamiyorum maalesef.ciddi bir saglik sorunu yasiyorum kum dokuyorum iltahaplanmam var ne guzel baslamistim birakmak zorunda kaldim ama sizi takip ediyorum..en kisa zamanda görüşmek üzere optum sizi..
Gunde bir mil kilo verdirmez tabii en az 3 yapmalisin. Sikilasmak da istiyorsan yanina ilave baska seyler de yapmalisin.İlgin için tşk ederim saol.
geçmiş olsun hanımlar..Gecmis olsun canim, benim de dun belim tutuldu bugun istirahatteyim.
Spor gorsel paylasim bolumunde her bolgeye gore actigim basliklar var. Daha detayli yardim edebilmek icin biraz daha bilgi alisverisi yapmamiz lazim canim.Gunde bir mil kilo verdirmez tabii en az 3 yapmalisin. Sikilasmak da istiyorsan yanina ilave baska seyler de yapmalisin.
Geçmiş olsun. iyileşene kadar vieolaarı incele, neleri yapacağına karar verirsin böylece.Selam hanimlar ben cumartesi gununden beri yapamiyorum maalesef.ciddi bir saglik sorunu yasiyorum kum dokuyorum iltahaplanmam var ne guzel baslamistim birakmak zorunda kaldim ama sizi takip ediyorum..en kisa zamanda görüşmek üzere optum sizi..
Ne güzel birlikte spora başlamanız. Faydasını gördükçe bırakmaz bence.slmlar çok mutluyum eşim de artık spor yapıyor. İnş bırakmaz devamı gelir .Çünkü spor yapması için çok mücadele ettim , yalvardım.
Yapmış olduğum bugünkü egzersizlerim,
EA sports active, 36 dk
my fitness coach; get in saphe karın çalışması, 30 dk
Dikkat et kendine, nazar mı değdi ne?Gecmis olsun canim, benim de dun belim tutuldu bugun istirahatteyim.