• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Leslieye ara vereyim dedim ama pc de nedense YouTube açılmıyor. O nedenle başka videolar bulamadım.
4 fast mile ve brazil butt lift den 10 dk lık karın videosu yaptım.

Günaydın kızlar ! bugün 50' zumba. Leslie'den sıkılanlar veya artık leslie size hafif geliyorsa leslie'nin yeni çıkanlarını denemediyseniz onları deneyin eğer denediyseniz zumba yapabilirsiniz. Hakikaten çok kalori yaktığınızı hissediyorsunuz ve çok eğlenceli.

Selam kizlar. Sabah 1saat ailece orman yuruyusu, look good naked barre workout, blue mile ve green mile. Bir mili yurumek yerine kosarak yaptim. Oldukca terletti.

Günaydın kızlar ! bugün 50' zumba. Leslie'den sıkılanlar veya artık leslie size hafif geliyorsa leslie'nin yeni çıkanlarını denemediyseniz onları deneyin eğer denediyseniz zumba yapabilirsiniz. Hakikaten çok kalori yaktığınızı hissediyorsunuz ve çok eğlenceli.
Leslieyi sevdim ben.yenileri dedigin hangisi canım? Onları indireyim.çeşit olsun.

slm kızlar bende yavş yavaş leslie yapıyorum ama videoları yok artık bulamıyorum sadece 2 ve 3 mile ulaşabiliyorum bu 4 ve 5 mili nerden yapıyorsunuz....

Bugün jessica Smith'in 40 dk lık bir videosu var onu yapacağım ilk kez. Ama videoya göz ararken dikkatimi şçekti. Ayakkabı gitmemiş. Ben de mi giymesem. Biliyor musunuz bu videoları.

Bugün jessica Smith'in 40 dk lık bir videosu var onu yapacağım ilk kez. Ama videoya göz ararken dikkatimi şçekti. Ayakkabı gitmemiş. Ben de mi giymesem. Biliyor musunuz bu videoları.
Evet canim onlat ayakkabisiz yapilabiliyor.

Slmlar iki hafta arayla spora tekrar devam;
bugün yapılanlar,
32 Minute Home Cardio Workout with ,
45 Min HIIT Cardio and Abs Workout
bir mile leslie' nin videosu

Back