• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Ben niye zayıflayamıyorum acaba yediklerime dikkat ediyorum ekmek kesinlikle yemiyorum 6-7'den sonra bir şey yemiyorum bol salata yiyorum yemekleri az yiyorum yağları oldukça az oluyor yanlış olan ne acaba?

Ben niye zayıflayamıyorum acaba yediklerime dikkat ediyorum ekmek kesinlikle yemiyorum 6-7'den sonra bir şey yemiyorum bol salata yiyorum yemekleri az yiyorum yağları oldukça az oluyor yanlış olan ne acaba?
Kas kutlesi de artmis olabilir vucudunda ki bu iyi bir sey. Tartiya cok takilma. Bazen kaslar gelisince birkac kg fazlamiz olur ancak vucutta sikilasma olur. Ben 5 kg daha zayif oldugum donemden bir beden kucuk giyiyorum simdi.

Kas kutlesi de artmis olabilir vucudunda ki bu iyi bir sey. Tartiya cok takilma. Bazen kaslar gelisince birkac kg fazlamiz olur ancak vucutta sikilasma olur. Ben 5 kg daha zayif oldugum donemden bir beden kucuk giyiyorum simdi.
Aslında karnıma dokunduğumda sertleştiğini hissediyorum ele gelen kısım daha azalmış gibi ama aynaya yandan baktığımda görüntü aynı

Yağın az olması çözüm değil aslında. Karatay beslenme şeklini tavsiye ederim. O yağı azaltmayı önermiyor. Bir de en önemlisi kanına baktır. Demir eksikliği kilo vermeyi etkiliyor.

Bugun cok uzgunum arkadaslar. Biliyorum burasi bu konunun platformu degil ama bir kadin ve anne olarak dunyada kadinlara, genc kizlara uygulanan vahsetler beni isyan ettiriyor. Hic bir insan bu kadar canice bir olumu haketmiyor. Sabahtan beri baska sey dusunemiyorum.

Ben de buraya uygun olmaz diye yazmadım ama. Bir de benim yaşadığım şehirde oldu. Oğlumun liseden arkadaşı öldürülen kız.. Moralimiz çok bozuk. Ben 18 yaşındayken de tedirgindik kadın olarak gerek ulaşım araçlarında, gerek yollarda. Arkadaşlarımızın kaldığı kızyurdunun önünde nöbet tutarlardı birini tuzağa düşürür müyüz diye. Aradan geçmiş 35-40 yıl, hala aynı tedirginlik. Kadınlığımızdan utandırıyorlar neredeyse.

öğleden sonra bu gün 3 mil yaptım
çok acı çok, ufacık çocuğum var düştü mü elimi kesildi içimiz acıyor, yemek miyemedimi kendi kendimizi yiyoruz
o kızcağızın çektiklerini düşünemiyorum bile, hele ailenin yaşadıklarını off off

Ben de buraya uygun olmaz diye yazmadım ama. Bir de benim yaşadığım şehirde oldu. Oğlumun liseden arkadaşı öldürülen kız.. Moralimiz çok bozuk. Ben 18 yaşındayken de tedirgindik kadın olarak gerek ulaşım araçlarında, gerek yollarda. Arkadaşlarımızın kaldığı kızyurdunun önünde nöbet tutarlardı birini tuzağa düşürür müyüz diye. Aradan geçmiş 35-40 yıl, hala aynı tedirginlik. Kadınlığımızdan utandırıyorlar neredeyse.
Evet canim gecmisten degisen bir sey yok. Bunlari hep yasadik gencken. Aman basiniz egik yuruyun, erkeklerin gozune bakmayin, issiz sokaklatdan gitmeyin. Okuldan isten hirsiz gibi donerdik. Ilk kez ozgur bir birey oldugumu ben avrupada hissettim.

Bu konu beni de derinden etkiledi. Bir kadın ve kız evlat annesi olarak bu ülkede yaşamaktan tedirginim. Allah kızımızın ailesine sabır versin. O canilere de dünyada cehennem azabını yaşamak farz. Umarım çok uzun yaşarlar ve her gün ölmek için dua ederler. Kimse için kötülük dilemem ama bunlar için az bile.

Evet arkadaşlar kadın olmak çok zor.Genç kızlığımda sanayi bölgesinde oturuyordum babam beni gelir alırdı akşam 6 da ama havalar aydınlık şerefsizin biri babam önümde yürürken bana arkadan pantik attı babam yanımda düşünün yani cesarete ve terbiyesizliğe bak yazıklar olsun şerefsizler Allah kızın ailesine sabırlar versin

Sinirden dünün raporunu veremedim tarcey mallettin popsugarda yaptırdığı iç bacak(10 dk) ve Leslie slim & sleek yapıldı
bu arada Deryacım eski kiloma döndüm canım çok şükür

Ateş düştüğü yeri yakarmış. Burada,Mersin'de tepkiler daha yoğun. ama bir şey dikkatimi çekiyor. Daha düne kadar çeşitli gruplarda kadın üyelere asılan erkekler öyle tepki mesajları yayınlıyorlar ki, acaba diyorum, bu tür olaylar tokat etkisi yaratıyor mudur onlarda? Yani herhangi bir kadına arzusu dışında bir şey kabul ettirmeye çalışmanın anlamsızlığını, yanlışlığını anlıyorlar mıdır? Tabiki aşırı şiddet meraklıları anlamaz ama, en azından birileri yanlışlarından döner diye umuyorum. Belki her üzücü olayın ardında toplumu bir parça da olsa dönüştürücü bir etki yaratılıyordur. Bir çeşit teselli bu da, yoksa tepkiler yarın sönüp gider,olay unutulur, oysa dönüştürücü etkiler toplumu daha iyiye götürür. Bilmem yanlış mı düşünüyorum?

Biz de bugun kaplicaya geldik. 5saattir sudaydim.

Bugün spor yok, dün dinlenme günüydü ama dışarıdan gelipte annem acil bir şekilde fırında makarna yaptı. Ben de mecburen yedim. Onun için spor yaptım. :)
40 dk. kadar kardiyo yaptım, içim rahatladı.

Back