Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kas kutlesi de artmis olabilir vucudunda ki bu iyi bir sey. Tartiya cok takilma. Bazen kaslar gelisince birkac kg fazlamiz olur ancak vucutta sikilasma olur. Ben 5 kg daha zayif oldugum donemden bir beden kucuk giyiyorum simdi.Ben niye zayıflayamıyorum acaba yediklerime dikkat ediyorum ekmek kesinlikle yemiyorum 6-7'den sonra bir şey yemiyorum bol salata yiyorum yemekleri az yiyorum yağları oldukça az oluyor yanlış olan ne acaba?
Aslında karnıma dokunduğumda sertleştiğini hissediyorum ele gelen kısım daha azalmış gibi ama aynaya yandan baktığımda görüntü aynıKas kutlesi de artmis olabilir vucudunda ki bu iyi bir sey. Tartiya cok takilma. Bazen kaslar gelisince birkac kg fazlamiz olur ancak vucutta sikilasma olur. Ben 5 kg daha zayif oldugum donemden bir beden kucuk giyiyorum simdi.
Çok teşekkür edeim canım.Jessica smith deneyebilirsin onun da degisik yuruyus videolari var. Barre workout kardiolari yapabilirsin. Acik havada yuruyebilirsin. Be fit in de kardiolari var ama aerobik tarzi degil hepsi.
Yağın az olması çözüm değil aslında. Karatay beslenme şeklini tavsiye ederim. O yağı azaltmayı önermiyor. Bir de en önemlisi kanına baktır. Demir eksikliği kilo vermeyi etkiliyor.Ben niye zayıflayamıyorum acaba yediklerime dikkat ediyorum ekmek kesinlikle yemiyorum 6-7'den sonra bir şey yemiyorum bol salata yiyorum yemekleri az yiyorum yağları oldukça az oluyor yanlış olan ne acaba?
Bundan sonra daha dikkatli beslencem zaten teşekkür ederim bakarım şimdiYağın az olması çözüm değil aslında. Karatay beslenme şeklini tavsiye ederim. O yağı azaltmayı önermiyor. Bir de en önemlisi kanına baktır. Demir eksikliği kilo vermeyi etkiliyor.
Evet canim gecmisten degisen bir sey yok. Bunlari hep yasadik gencken. Aman basiniz egik yuruyun, erkeklerin gozune bakmayin, issiz sokaklatdan gitmeyin. Okuldan isten hirsiz gibi donerdik. Ilk kez ozgur bir birey oldugumu ben avrupada hissettim.Ben de buraya uygun olmaz diye yazmadım ama. Bir de benim yaşadığım şehirde oldu. Oğlumun liseden arkadaşı öldürülen kız.. Moralimiz çok bozuk. Ben 18 yaşındayken de tedirgindik kadın olarak gerek ulaşım araçlarında, gerek yollarda. Arkadaşlarımızın kaldığı kızyurdunun önünde nöbet tutarlardı birini tuzağa düşürür müyüz diye. Aradan geçmiş 35-40 yıl, hala aynı tedirginlik. Kadınlığımızdan utandırıyorlar neredeyse.
Sinirden dünün raporunu veremedim tarcey mallettin popsugarda yaptırdığı iç bacak(10 dk) ve Leslie slim & sleek yapıldı
bu arada Deryacım eski kiloma döndüm canım çok şükür