sanırım yediklerinize daha fazla dikkat etmeniz gerek. leslie 2 haftada gösteriyor sonuçları. tabi herkes,n bünyesi farklıdır.Yaklaşık 2 haftadır leslie yapıyorum bugn gene tartıldım ama değişiklik yok sıkılaşmada hissetmiyorum nedenini gerçekten bilmiyorum çok moralim bozuldu yanlış olan ne bilmiyorum gerçekten yediklerimede dikkat ediyorum ama bırakmak yok yarından itibaren yeniden farklı program yapmaya karar verdim 4 milde çok sıkılıyorum o yüzden party song ve 3 mile üzerinden devam edicem ve barre workouta bende başlıyorum cididi sıkılaşma olacağına eminim ve anladım ki sporu sabah yapmazsam akşama yapamıyorum okul açılınca mecbuen akşam yapıcam ama vazgeçmek yok
hangisini yapıyorsunBu barre worout nedir ya tamamını yapamadm yani bacaklarım hiç bi harekette bu kadar yanmamıştı hep yarıda bırakmak zorunda kaldım leslie üstüne yorgun yorgun hiç gitmedi zaten ama zamanla alışırım akşam yeniden sansımı denicem
the look good naked barre workout yapmaya çalıştımhangisini yapıyorsun
evet yaparken bacaklar titriyor ve yanıyor resmenthe look good naked barre workout yapmaya çalıştım
evet 5 mile fat burning herhalde bahsettiğiniz video millerin sonunda koşuluyor. 3 fast milden daha fazla kalori harcatır hem süresi uzun hem de içinde koşu var. 3 mil yazmışsınız gerçi ama ben o videoyu bilmiyorum.Leslie 5k walk nasıl oluyor 3 mile ama millerin sonunda koşu var 4 fast mil deki gibi bu video nasıl acaba 3 fast mileden daha mı çok kaloiri harcatıyor ki
5km lik yuruyus demek canim. Biraz yavas bir video.Leslie 5k walk nasıl oluyor 3 mile ama millerin sonunda koşu var 4 fast mil deki gibi bu video nasıl acaba 3 fast mileden daha mı çok kaloiri harcatıyor ki
Jessica smith deneyebilirsin onun da degisik yuruyus videolari var. Barre workout kardiolari yapabilirsin. Acik havada yuruyebilirsin. Be fit in de kardiolari var ama aerobik tarzi degil hepsi.Barre workout yaptım.
Deryacım ben leslieye biraz ara vereyim diyorum. Çok alıştı sanki vücudum.
Ben daha çok 40-50 dakikalık kesintisi videoları seviyorum.
Var mı tavsiye edebileceğin bir video ya da spor türü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?