Gorsel bolume link eklemistim orda var canim.3 mile yaptım 5 mile ben bulamıyorum yardım edermisiniz
Hamilelik sonrasi icin de iki baslik var canim. Umarim tüm anne adaylarina ve annelere cok cok faydali olur.Deryacım harikasın, açtığın yeni başlıktan habersizdim. Bu işe de el attın ya, çok sağol .) İlk çocuğumu sezaryenle dünyaya getirdim, bu sefer normal doğuma hazırlanıyorum, bu yüzden spor yaparak vücuduma güvenmeliyim.
Prenatal pilates (part 1) yapıldı. Bu egzersizlerle bebeğime daha güzel oksijen gittiğinin farkındayım.
Bugün 1 hafta oldu leslie ve pilatesten bazı hareketler yaptım yediklerimede dikkat ettim ama müthiş moralim bozuk kilo da gitmemiş sıkılaşmada yok nedenini anlamadım yani daha önce 1 haftada 2 kilo verirdim niye böyle oldu acaba
Sabah 50 squat yapmıştım, sonra işten fırsat bulamadım spora. Ama az önce üşengeçliğimi yenip 45 dak. leslie sansone WALK TO THE HITS PARTY SONGS yaptım.
Soyle de yapabilirsin 3mil yapiyorsan haftada bir iki gun 4_5 yapip kendini sasirt. Elinw agirlik ya da su sisesi al.Bugün 1 hafta oldu leslie ve pilatesten bazı hareketler yaptım yediklerimede dikkat ettim ama müthiş moralim bozuk kilo da gitmemiş sıkılaşmada yok nedenini anlamadım yani daha önce 1 haftada 2 kilo verirdim niye böyle oldu acaba
Yarından itinaren 10 gün rahatça yapabilceğim boşlğum var biraz yüklenmaya karar verdim 3 mile yapıp üstüne pilates ve alt bacak hareketleri ve son olarak esneme hareketleri yapıcam diyetimi de biraz daha katılaştırmayı düşünüyorum kararlıyım :) 10 günde umarım sıkılaşma olurSoyle de yapabilirsin 3mil yapiyorsan haftada bir iki gun 4_5 yapip kendini sasirt. Elinw agirlik ya da su sisesi al.
Canim ben sayfanin linkiyle eklemistim. You tube da yok tbii ki.4 miller yapıldı bırazda karın calıştım 5 milleri ben bulamadım deryacıgım görsellerde yotube bulamadım karışık bulduklarımdan yapıyorum
Cvp için çok teşekkür ederim aynen dediğinizi yapıyorum o yüzden bende anlamadım neden fark yok. Leslie ile birlikte yapmayı planlıyorum. Inşallah işe yarar.ic bacak için hangi videolar var acaba?Merhaba canim. Boyuna gore kilon fazla gorunmuyor. Ama sikilasmak toparlanmak icin de leslie yapabilirsin. Squat i dogru yaptigina emin misin. Otururken nefes alip kalkarken verecek ve bacaklarini poponu sikacaksin. Yavas ve kontrollu yapacaksin sikilasma icin. Ayrica squat cok mucizevi bir hareket olsa da tek bacak hareketi degil.
cok sagol ben youtube dekilerini yapıyordum ne kadar cok videosu varmış şimdi yeni başlıyom gibi geldi bana 1 aydır yapıyorum 2 kilo vedim .hangisini yapmak konusunda bi fikir verir sen cok sevinirim teşşekurederimCanim ben sayfanin linkiyle eklemistim. You tube da yok tbii ki.
Spor gorsel paylasim bolumunde bacak basligim var orada bulabilirsin.Cvp için çok teşekkür ederim aynen dediğinizi yapıyorum o yüzden bende anlamadım neden fark yok. Leslie ile birlikte yapmayı planlıyorum. Inşallah işe yarar.ic bacak için hangi videolar var acaba?
Hepsi cok guzel exercise tv olanlar cok yavas digerlerini birer kwz yapip denemeni tavsiye ederim. En hosuna gidenlerden degistire degistire yaparsin.ben hep deneyip oyle karar veriyorum.cok sagol ben youtube dekilerini yapıyordum ne kadar cok videosu varmış şimdi yeni başlıyom gibi geldi bana 1 aydır yapıyorum 2 kilo vedim .hangisini yapmak konusunda bi fikir verir sen cok sevinirim teşşekurederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?