Alisana kafar milleri tek tek yapmani oneririm. Her 15dk bir mildir. Sonunda esnemeyi unutma. Bir haftada kondisyonun artar.derya1970 bende bi şey sormak istiyorum bugün diyete başladım 10 kilo vermek istiyorum hem de yürüyüş yapmak istiyorum bi kaç gün 3 mil weight loss walk yapmayı denedim videonun yarısında yorulup tıkanmıştım vücudum spora pek alışkın değil bu süreçte bana önerirsin acaba canım ?
Bacaklarin genetik mi kalin yoksa yag mi var. Yagsa once yag yakip sonra squat a baslayabilirsin. Squat i agirliksiz yapip bol bol da bacak esneme hareketleri yapatsan kaslar sismez.Birkaç sayfada basen i kalın olanların squat yaptığı zaman dahada kalinlastigini yazıyor zaten kalinlar dahada beter olmasın kafam karıştı valla yaa
Bizim basliktaki bayanlarin cogu squat yapiyor. Kalinliktan sikayet eden olmadi pek.Birkaç sayfada basen i kalın olanların squat yaptığı zaman dahada kalinlastigini yazıyor zaten kalinlar dahada beter olmasın kafam karıştı valla yaa
Şöyle Cevap vereyim bingil bingildilar toplandi incelme falan olmadi pantolonlarima hala zor giriyor bacaklarim agirliksiz yapıyorum.lesli ile incelirler ins.bir umut var mi :) bilgileriniz benim icin onemliBacaklarin genetik mi kalin yoksa yag mi var. Yagsa once yag yakip sonra squat a baslayabilirsin. Squat i agirliksiz yapip bol bol da bacak esneme hareketleri yapatsan kaslar sismez.
Canim genetikse kalinlik incelmez ama sikilasir. Cocukken de kalin miydi onu sen bileceksin. Mesela ben ne kadar zayiflasam degismeyecek olan yerlerimi bilirim. Ama spor sikilastirir daha hos durur. Lesli, bacak hareketleri ve esneme hareketlerini bir arada yap. Esneme zaten cok onemli. Insanin bacagi bile daha uzun duruyor.Şöyle Cevap vereyim bingil bingildilar toplandi incelme falan olmadi pantolonlarima hala zor giriyor bacaklarim agirliksiz yapıyorum.lesli ile incelirler ins.bir umut var mi :) bilgileriniz benim icin onemli
Bana ozelden bir resim gonderebilirsen daha saglikli tavsiyede bulunabilirim.Şöyle Cevap vereyim bingil bingildilar toplandi incelme falan olmadi pantolonlarima hala zor giriyor bacaklarim agirliksiz yapıyorum.lesli ile incelirler ins.bir umut var mi :) bilgileriniz benim icin onemli
Merhaba canim tabii katilabilirsin. Her yeni arkadasa soyledigim gibi, ilk mesaji okur musun lutfen?
Birkac konu derken? Bizim sadecr bu konu ve gorsel paylasim bolumundei lesli basligimiz var yillatdir. Son zamanlarda acilan lesli basliklarindan bahsediyorsan maalesef yanlis bilgiler de verildigini uzulerek goruyorum. Ama isteyen istedigi basliktan faydalanir tabii. Leslinin yuzlerce videosu var. Kimi ozel satiliyor internette yok, internette bulunabilecekler icin ben gorsel basliga sayfanin linkini bircok kez ekledim. Ana fikir yuruyus ve aerobigin bir arada yapildigi cok guzel bir kardio programi olmasi. Yani kardio yaparken tum vucut da calisiyor ayni zamanda. Her 15dk bir mile denk geliyor yani 1,6 km kadar. Istedigin kadar mil yaparsin. Isinma ve esneme bolumlerini atlamadan.merhaba giremedim bir süre üzgünüm okudum hemen :) peki bi sorum olucak bir kaç konu okudum ve biraz ayırmışlar expres seri 1den 4mile falan başlayanlar için diye pek anlayamadım :/
Birkac konu derken? Bizim sadecr bu konu ve gorsel paylasim bolumundei lesli basligimiz var yillatdir. Son zamanlarda acilan lesli basliklarindan bahsediyorsan maalesef yanlis bilgiler de verildigini uzulerek goruyorum. Ama isteyen istedigi basliktan faydalanir tabii. Leslinin yuzlerce videosu var. Kimi ozel satiliyor internette yok, internette bulunabilecekler icin ben gorsel basliga sayfanin linkini bircok kez ekledim. Ana fikir yuruyus ve aerobigin bir arada yapildigi cok guzel bir kardio programi olmasi. Yani kardio yaparken tum vucut da calisiyor ayni zamanda. Her 15dk bir mile denk geliyor yani 1,6 km kadar. Istedigin kadar mil yaparsin. Isinma ve esneme bolumlerini atlamadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?