1 ay yetiyor demek ki bize, fazlası bayıyor. :) Şimdi birde şöyle düşünüyoruz, elimizde bir sürü program var, ya diğer program daha çok işe yararsa, meraktan 1 programda fazla kalamıyorum kendi adıma. :)Daha önce de kaytarabilirim yani. Hareketler cok güzel niye bikiyoruz biz bu kadar cabuk yaa. Iyi ki yeterince video var da degistiriyoruz.
1 ay yetiyor demek ki bize, fazlası bayıyor. :) Şimdi birde şöyle düşünüyoruz, elimizde bir sürü program var, ya diğer program daha çok işe yararsa, meraktan 1 programda fazla kalamıyorum kendi adıma. :)
Kedinin ceyizleri...
Kedinin ceyizleri...
Aynen, çeyiz yerine, spor malzemeleri alıyorum. Birde hala kendimi yukarı çekemediğim barfiksim var.
Şu tekeri düzenli kullansaydım kesin işe yarayacaktı, niye unutuyorum ki. Ne yapsam. Hem sevmediğim normal crunchın tersi oluyor. Daha iyi.Aaa en güzel yatirim, ömür boyu güzel bir esi olacak daha ne olsun? Carsafi havluyu ne yapsin.
Bizde de barfiks var ama sağolsun kocam kendi boyuna göre yaptırmış.kumlu dambıl iyi olmuyor kumlar dökülüyor zamanla oralarını bantladım yeni aldığım 3 kg demir tozundan yapılmış bakalım o nasıl olacakAynen, çeyiz yerine, spor malzemeleri alıyorum. Birde hala kendimi yukarı çekemediğim barfiksim var.
Şu tekeri düzenli kullansaydım kesin işe yarayacaktı, niye unutuyorum ki. Ne yapsam. Hem sevmediğim normal crunchın tersi oluyor. Daha iyi.
Bende iki sertlikte var ama hafifi artik cok yumusadi en sertinden alacagim.kızlar maşallahı var çeyizlerinizin.Ben sizin kadar becerikli değilim.Benim sadece dambıllarım ve bileğe takılan ağırlıklardan var.Pilates bandı almak istiyorum sertliği nasıl olmalı kızlar ?
Aaa büyük pilates topu da vardı. Unutmuşum.süper valla benimde hala eksiklerim var plates çemberimi ,ufak plates topumu bilemedim ikiside lazım galiba.Bu arada hayatttnurcum bence ikiside lazım alabiliyorsan.
Hem demir dökümler daha ince oluyor. Ben de onlardan almak istiyorum.Bizde de barfiks var ama sağolsun kocam kendi boyuna göre yaptırmış.kumlu dambıl iyi olmuyor kumlar dökülüyor zamanla oralarını bantladım yeni aldığım 3 kg demir tozundan yapılmış bakalım o nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?