• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Arkadaslar 15 Aralikta leslie ile basladigim maceramin ikinci yilini tamamlamisim daha az önce farkina vardim. Ne iyi bir kararmis. Umarim daha uzun yillar spor yapabilirim.
tebrikler canım aynı dileklerle:KK9:, bende 13 şubatta 2 yılımı devireceğim:rolleyes: inşallah bir ömür boyu spor hayatımızın bir parçası olacak:KK6:

Arkadaslar 15 Aralikta leslie ile basladigim maceramin ikinci yilini tamamlamisim daha az önce farkina vardim. Ne iyi bir kararmis. Umarim daha uzun yillar spor yapabilirim.

tebrikler canım aynı dileklerle:KK9:, bende 13 şubatta 2 yılımı devireceğim:rolleyes: inşallah bir ömür boyu spor hayatımızın bir parçası olacak:KK6:

Woooow, ben spora geçen yıl eylülde başladım. 1 yılı geçti, darısı başıma. Ondan öncesi de 2012'den itibaren tibet yapıyordum. Hala devam ediyorum ama bu aralar tibeti biraz salladım. Şimdi 21'e başladım 2'ye böleceğim bugün.

Yehuuuu, ilkkez Leslie 4 mil yaptım. En fazla 3 mil yapardım

Leslie Sansone Just walk- 4 miles power walk
1 tane açma, 1 tane kurabiye yiyince bir leslie yapayım bari dedim.
En hızlısı o sanırım gerçi 4 fastte beni çok terletiyordu tibet topiğinden tanıdım seni kedicim umarım gene eski şevkine gelir ve devam edersin ben kahvaltıdan önce yapıyorum iyi oluyor spor sonrasına koyunca bazen isteksizleşiyorum ama çok şükür 21 den devam ediyorum

En hızlısı o sanırım gerçi 4 fastte beni çok terletiyordu tibet topiğinden tanıdım seni kedicim umarım gene eski şevkine gelir ve devam edersin ben kahvaltıdan önce yapıyorum iyi oluyor spor sonrasına koyunca bazen isteksizleşiyorum ama çok şükür 21 den devam ediyorum
Ben her sabah kalkar kalkmaz yapardım, onu tekrar alışkanlık haline getirmem lazım. Ama 21'i önceki gibi çabuk yapamadım. O kadar spor yapıyorum ama zorladı.

Tatil baslayali beri ilk kez dün ögleden sonra ve bugün biraz ayagimi uzatip dinlenme sansim oldu. Dün ögleden sonra baslayan kar her tarafi kaplayinca, cocuklarla kar yürüyüsü, kardan adam v.s tam paketi uyguladik.
Bu arada jessica smith ocakta yeni challenge baslatacak. Arkadaslar facebook sayfasinda 10 pound slim down, üye olanlara haftalik yenilikleri gönderiyor. Yeni videolar, challengeler v.s.

Tatil baslayali beri ilk kez dün ögleden sonra ve bugün biraz ayagimi uzatip dinlenme sansim oldu. Dün ögleden sonra baslayan kar her tarafi kaplayinca, cocuklarla kar yürüyüsü, kardan adam v.s tam paketi uyguladik.
Bu arada jessica smith ocakta yeni challenge baslatacak. Arkadaslar facebook sayfasinda 10 pound slim down, üye olanlara haftalik yenilikleri gönderiyor. Yeni videolar, challengeler v.s.
canım jessica ile ilgili haberini anlayamadım

canım jessica ile ilgili haberini anlayamadım
Faceboktaki sayfasinin adi 10 pound slim down burada subscribe dedigi yer var mailinle abone oluyorsun. Yenilikleri ve challenge programlarini gonderiyor.

merhaba fit bayanlar 30 days butt liftin bugünün ve yarının cardioları hariç kalça çalışmalarını yaptım ve programı bitirdim (2 program bitmiş oldu)çünkü annem ameliyat olacak dizlerinden o yüzden 2 günü birlikte yaptım şuan regli olduğum için ödem var ölçüler daha sonra vereceğim hem vücutta dinlenmiş olur .Bu arada fazla spor yapamayabilirim Kızlar annem için dualarınızı bekliyorum dizlerine platin takılacak

merhaba fit bayanlar 30 days butt liftin bugünün ve yarının cardioları hariç kalça çalışmalarını yaptım ve programı bitirdim (2 program bitmiş oldu)çünkü annem ameliyat olacak dizlerinden o yüzden 2 günü birlikte yaptım şuan regli olduğum için ödem var ölçüler daha sonra vereceğim hem vücutta dinlenmiş olur .Bu arada fazla spor yapamayabilirim Kızlar annem için dualarınızı bekliyorum dizlerine platin takılacak
Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce iyileşir ameliyatı da başarılı geçer.

Tatilden döndüm ve sporuma başladım Leslie 4 fast miles + 100 jumping jack yaptım

Gecmis olsun canim, Allah sifa versin. Olcum sonuclarini bekliyorum sabirsizlikla.

Geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin Anneciğine.

Squat alternatifleri yapıldı

Ab Strength Workout 1- Shred - 30 DAY 6 PACK ABS
Ab Strength Workout 2- Rock Hard - 30 DAY 6 PACK ABS
Ab Cardio Workout 1- Amrap - 30 DAY 6 PACK ABS

10 dk. hulahoop

Back