• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

arkadaşlar merhaba,
24 we 25 inde spor yapamadım çünkü misafirliğe gittik.we bugünde yemeğe dawetli olduğumuzu öğrenince öğle yemeği arasında leslie 4 mile power'ı yaptım.azda olsa moralim yerine geldi :KK49:
bu arada sewgili Derya'ya çoook teşekkürler wideolar için:KK30:

Selam kizlar... Bugun esim kaplicaya gitmei teklif edince amaan bana hareket imkani cikti diye havalara uctum. Su an cok cok yorgunum ama cok da mutluyum butun gun yuzebildigim icin.

Uzun zamandan sonra 21 tekrar tibet egzersizleri yaptım. Ardından omuz duruşu, saban duruşu ve balık duruşunu yaptım. Balık duruşunu daha yeni öğrendim, güzelmiş. 21 çok geldi, uzun zamandan sonra, yap yap bitmedi. Kollarım tutmuyor gibi sanki. :)

ben komşularımla bir haftadır youtubedan indirdiğim Exercise TV _ Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone videosunu yapıyoruz ama 3 mil başka videolarda varmış daha yorucu çok klasik bi soru olacak ama o videolara nasıl ulaşıcam :(

Merhaba. Bugün açık havada 40 dakika yürüdüm. Size bir şey sormak istiyorum.2,5 aydır diyetteyim. 5.5 kilo kadar verdim. Ama belden 12, kalçadan 5, simitlerden 8 cm gitmiş. İncelme çok güzel geldi bana ama verdiğim kilo fazla değil. Leslie etkisi mi bu? Ve normal mi ?

Kızlar kilolarımdan dolayı psikolojim çık bozuk ne olur yardım edin youtube dışında kullandıgınız videoları nerden indiriosunuz power videolar karın için olanları

Kızlar kilolarımdan dolayı psikolojim çık bozuk ne olur yardım edin youtube dışında kullandıgınız videoları nerden indiriosunuz power videolar karın için olanları
Bu baslikta video paylasimi ve istegi yapilmiyor. Diger tarafa da yazmissin ilgilenen olursa yazacaktir.

Tatil sonrasi kendime program dusundum, hedef karin, bacak sikulastirma, yag yakimi...
Sabah bir abs videosu, bir gun leslie, bir gun barre, aksamlari pilates yoga donusumlu. Aralarda da disarda yuruyusler.

Butt workout-5 sexy beacy body
Butt workout-1 tone up
Butt workout-3 firm extreme(üsteki video ve bu video pazar günün programıydı ama yarın eşim evde olduğu için bugün yapıldı cardioları yapılmadı çünkü jessicanın programında vardı)
jessica hit cardio ve tibetlerle bugünlük bu kadar kızlar yarın dinlenme günü
Bu arada jessivanın programı bitti ay sonu ölçüm alıp size vereceğim kızlar inşallah

Squat çeşitleri yaptım 10 tekrardan
Ab Power Workout 4- Pilates - 30 DAY 6 PACK ABS
Ab Cardio Workout 4- Extreme Burn - 30 DAY 6 PACK ABS
10 dk. hulahoop

Tatil sonrasi kendime program dusundum, hedef karin, bacak sikulastirma, yag yakimi...
Sabah bir abs videosu, bir gun leslie, bir gun barre, aksamlari pilates yoga donusumlu. Aralarda da disarda yuruyusler.
Aralarda gögüs hareketleri ve squatlarimi eklemeyi unutmusum.

Back