Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Ab Strength Workout 2: Rock Hard
Ab Cardio Workout 1: Amrap
Ab Strength Workout 1: Shred
Butt Workout Cardio 1: Bootcamp
Butt Workout 6 Yoga
Salı günü bitiriyorum programımı.Yenisini planlamaya başladım.

Arkadaslar link paylasimlari buradan yapilmasin lutfen. Hepimizin vakti degerli birisi gunlerce zaman ayirip basliklar acip videolar ekliyorsa forumu arastirip uygun videoyu bulmak buyuk bir zahmet olmasa gerek.

Merhabalar ben 1 haftadır düzenli olarak leslie 3 mile yapıyorum ve üzerine 10ar dklık her gün ayrı bölgeyi çalıştıracak şekilde videolar yapıyorum alıştım sanırım yapınca rahatlıyorum beynim sanki nefes alıyor
ama hiç zayıflayamamışım halbuki yediklerime de dikkat ediyorum moralim bozuldu biraz

Spora yeni basladiysan sonuc almaya dort hafta icinde baslarsin. Spordaki prensip zaten bu ayki calismamizin sonucunu obur ay alirizdir.

Spora yeni basladiysan sonuc almaya dort hafta icinde baslarsin. Spordaki prensip zaten bu ayki calismamizin sonucunu obur ay alirizdir.
demek öyle zaten yeniyim bu işte biraz fazlam da olunca aceleciyim galiba biraz teşekkürler zayıflayamadığımı görünce şevkim kırılmıştı ama zaten spora başlamaktaki amacım sağlıklı yaşamaya başlamaktı herşeyden önce
Teşekkürler

Merhabalar kızlar dün işlerim yoğundu bugün yazabildim. Salı günü tam 3 mil , çarşamba günü 2 mil yapabildim misafirliğe gittik çünkü, bu akşam da hedefim 3 mil bakalım.. Ben artık ayaklarımı daha kuvvetli kaldırıyorum önceden çok tempolu yapamıyordum ve aralarda hafif koşuyorum faydası olur inşallah

Pilates cemberi ile biraz bacak ve gogus calistim, squatlarimi yaptim ve 200 basamak inip ciktim. Ama yediklerimi sormayin.

Pilates cemberi ile biraz bacak ve gogus calistim, squatlarimi yaptim ve 200 basamak inip ciktim. Ama yediklerimi sormayin.

Maşallah ben 30 gün leslie lastikle çalışıp sıkıldığımda başka egzersiz videosu yapmayı düşünüyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız..

Maşallah ben 30 gün leslie lastikle çalışıp sıkıldığımda başka egzersiz videosu yapmayı düşünüyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız..
Ben cocuklar ocakta okula baslayinca kampa girmeyi planliyorum saglikli kalirsam. Simdiki hareketleri m ancak tatilde Ediklerimden kilo almadan kurtulmak icin .

Arkadaslar link paylasimlari buradan yapilmasin lutfen. Hepimizin vakti degerli birisi gunlerce zaman ayirip basliklar acip videolar ekliyorsa forumu arastirip uygun videoyu bulmak buyuk bir zahmet olmasa gerek.
Tamam canım bundan sonra yapmam bütün topiklerde verdiğin zahmeti ve emeği düşününce isteğine saygı duyarım

pazara gidip gelindi yaklaşık 30 dk yürüyüş
göğüs(dumbell benchpress+dumbell flyes+dumbell pullover 3 set 10 adet) ve karın (brazil butt abs rapido)
Jessica pear shape workout (son 2 gün)
butt workout 4-dance fit (havlu yerine ufaklığın plastik bir oyuncağı vardı onunla oldu plaj şemsiyelerinin altına konulan su ile doldurulan altlığın ufağını düşünün aynısı hemde süper oldu hareketler)
Butt workout cardio-2 fat burning (salı günü bitiyor )
Sonra biraz dinleneceğim

Merhaba. Ben de günün raporunu vereyim. Leslie 4 fast mil ve 10 dakika karın egzersizleri. Bu ara durdu kilo vermem, umarım tekrar başlar baskülün ibresi geriye doğru gitmeye. Egzersizi artırayım diyorum ama ne zaman ne de enerji bulabiliyorum

Sadece tartılıyor musunuz? Vücut ölçülerinizi de aldınız mı? Çünkü bazı kişilerde tartıda değişiklik olmuyor ama beden ölçüsünde değişiklik oluyor. Kaslar güçlenince tartıda fazla çıkabiliyor insan.

Merhabalar evet tartıda sonuç görmeyince ölçülerüme baktım göbek 3cm bel 2cm gitmiş 1hafta için iyi bir sonuç sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…