Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Gunaydin kizlar. Bugune yeni basliyorum dun neler yaptigimi anlatayim. Sabah jumping jack, mountain climber, ip atla.ma yaptim, kizimla 20 dk yurudum ve bol bol merdiven inip ciktim.

arkadaşlar merhaba,
takip ediyorum bir süredir.bende katılayım aranıza dedim
1 hafta jillianla leslie karışık yaptım.tabi aksattığım oldu çünkü çalıştığım için akşam yapabiliorum sporumu.ama misafir gelince tüm program iptal
neyse dün akşam jillian level 2 we cardio circuit yaptım.cardio circuit yapmaya çalıştım desem daha doğru olur adam we arkasındaki yaratıkların gıcıklık derecesinde kondüsyonları war.ama uyum sağlamaya çalışıcaz ne yapalım
benim boyum 168,kilom 54,50..
sewgiler

günaydın kızlar
güzel bir gün, çünkü her engele we meşguliyete rağmen dün akşamda sporumu yapmayı başardım

leslie 3 mile
jillian level 2
135"er bacak hareketi

bugün yemeğe dawetliyiz ama erken kaçabilirsem bugünde aksamamasını istiyorum
bu arada kilomu 54,50 yazmışım, keşkeeee
kilom 64,50
sewgilerrr

Kızlar merhaba,bişey sorucam size ,düzenli spor yapıyorum ama abs ağırlık vermek istiyorum.önereceğiniz video var mı?süresi uzun olsun ama...

Kızlar merhaba,bişey sorucam size ,düzenli spor yapıyorum ama abs ağırlık vermek istiyorum.önereceğiniz video var mı?süresi uzun olsun ama...
Deryacım topik açmıştı karna yönelik diye orada birçok video var dilediğini hoşuna gideni yapabilirsin

Günün ilk raporunu vereyim jessıcanın cardio ballet ve core rhythms full wourkout videolarını ve tibetleri yaptım öğleden sonrada programımı yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…