Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki yil once benim de kalem duruyordu artik durmuyor. Daha yeni basladin sayilir canim o gunler de gelecek.günaydın fit bayanlar 2 gündür uğrayamadım oğlumdan bana pek fırsat kalmadı bakıyorum herkes aralıkta programı bitirmeye çalışıyor benimde jessica bu hafta butt lift haftaya bitiyor butt lift ile ilgili izlenimlerim zaten sorunlu bölgem olduğu için cardiyolarım genelde aynı ama setler bana az geldi ve hala ordaki çizgiye kalem giriyor kalkmadı bende
sanırım oradaki yağı azaltıktan sonra popom kalkacak.
doğru canım haklısın vermem gereken o kadar çok kilo vardıki sıra anca şekillenmeye geldi herahalde çok sıkı ve fit bir vücut için sanırım 1 yıl daha uğraşcam ama olsun bugünede şükür eski halimi hiç hatırlamak bile istemiyorum.Iki yil once benim de kalem duruyordu artik durmuyor. Daha yeni basladin sayilir canim o gunler de gelecek.
günaydın fit bayanlar 2 gündür uğrayamadım oğlumdan bana pek fırsat kalmadı bakıyorum herkes aralıkta programı bitirmeye çalışıyor benimde jessica bu hafta butt lift haftaya bitiyor butt lift ile ilgili izlenimlerim zaten sorunlu bölgem olduğu için cardiyolarım genelde aynı ama setler bana az geldi ve hala ordaki çizgiye kalem giriyor kalkmadı bende
sanırım oradaki yağı azaltıktan sonra popom kalkacak.
Iki yil once benim de kalem duruyordu artik durmuyor. Daha yeni basladin sayilir canim o gunler de gelecek.
Banada tavsiye etti ama aile binası olunca millete malzeme vermek istemiyorum sen o konuda şanslısın canımGunaydin kizlar. Bugun kizimla kisa bir yuruyus disinda bir sey planlamadim. Bir de emelcim merdiven inip cikmami tavsiye etti, bizde merdivenden bol ne var firsat buldukca inip cikarim.
harikasınBenim kalem 1 yıl öncede durmuyordu ama, arka kısmı yine yukarı toparlamam gerekiyor.
Hoşgeldin.Spor görsel paylaşım başlığında olabilir aradığın.Merhaba Arkadaşlar.....Bende aranıza katılıp, zayıflama için adım attığım bu yolda sizlerle yaptıklaırmı paylaşıp, sizlerdende fikir almak istiyorum....2 ay 1 hafta önce başladım diyete ve totalde 6 kg verdim.....2 haftadır plato (duraksama) dönemımdeyım....İnşallah geçecek diyorum....Burada bahsettiğiniz bu but workout videolarını uygulamadım daha önce ama deniycem....Bu arada ben haftada 5 gün 3 mile leslie yapıyorum. Ama o kadar sıkıldımkı aynı videodan....Farklı videoları bulunan varsa ve bana gönderme konusunda yardımcı olursa çoook ama çook sevinirim.....Mesela belly blasting gibi.....
Sarkma buyuk olcude duzeliyor canim. Bende sikilasma da oldu toparlaniyor yani genelde.Ab Power Workout 6 Pilates
Butt Workout 6 Yoga
Butt Workout 5 Sexy Beachbody
Bir video daha yapacaktım,başka işler çıktı.ben göğüslerimi fazla ölçmüyordum.En son martta ölçmüşüm.Dün tekrar ölçtüm ve 3-4 cm arttığını gördüm.Şnavların etkisi mi acaba?Bir de gögüs çalışması yapsam nasıl olur acaba?Sarkma düzelir mi,yoksa dokuları mı sıkılaşıyor?
Ben de öyle bir sorun olmadı. Belki alışkın değildir vücudun. Birkaç sefer yaptıktan sonra düzelir. Benim çoğunlukla yeni programlara başlarken oluyordu ama bunda olmadı.Kızlar birşey sorcam...Bu butt workout TT LIFT serisini deneyeyim dedim. 10 dakıkada mahfoldum..baldırlarım fena yandı....yenı baslıyorum bu bölgesel spora...bir önerınız var mı? hala acıyo baldırlar o derece.