• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydinnnnn güzel bayanlar!!! Bu sabah da abs challenge tone it up ve long and lean abs videolarini yaptim. 3 videom kaldi listeyi tamamlamak icin.

Evet, vardı ama boşver yapamazsın zaten dedim. Ben sadece yarım kg. bilek ağırlığı aldım.
canım benim programımda step tahtası ile ilgili egzersiz var onu tahta sandık kasa ile hallettim bende 500 lük 2 manşet almıştım a101 'den kumlar dökülüyor ama işimi görüyor ,internetten 3 kg dambıl siparişi verdim onuda çizik göndermişler fiyatı çok uygundu gerçi zamanla plastik dambıllardan da kumlar dökülüyor bantla hallettim acaba iade etsem mi şuanda çok işimide görüyor göğüs egzersizlerinde özellikle bu arada raporumuda vereyim kalça ve göğüs egzersizleri,jessıca hit cardiyo ,butt wourkout-5 sexy beach body yapıldı

selam kızlar butt workout 4 dance fit :Bu egzersizde havlu kullanılıyor benim halı var yer de ayaklar rahat kaymaz :KK53: Siz nasıl yaptınız bu egzersizi:KK49:

selam kızlar butt workout 4 dance fit :Bu egzersizde havlu kullanılıyor benim halı var yer de ayaklar rahat kaymaz :KK53: Siz nasıl yaptınız bu egzersizi:KK49:
bende yapamadım aynen halıdan kaymıyor bende havlusuz yapmaya çalıştım ne kadar olduysa

Hımmm sağ ol şimdi dışarı çıkıcam akşama yapmayı düşünüyorum.Aklıma poşet bırakmak geldi oğlum oyun oynarkan poşet kullanıyor:KK48:

Canim havlu olmasi hareketin ozelligi ben de haliyi katliyorum cok buyuk halin varsa zor tabii havlu yerine kagit onerebilirim.

Merhabalar ilk kez yazıyorum bu topiğe :)
4buçuk aylık evliyim vee 7 kg aldım ve ben de beslenme düzenim dahil değişiklikler yaptım dünden itibaren :cool:
Leslie ile 3 mile başladım ve aynı zamanda Karatay yapmaya çalışıyorum :KK53:
Normalde çok spor yapan bir insan değilim ve işim de masabaşı ne yazıkki :(
Dün Leslie sabah ve akşam 3 mil yürüdüm ve onun ardından başka bir video 10dklık göbek simit ve bel bölgesi için hareketler yaptım :KK51:
Bir şey sormak istiyorum herhalde hemen 6 mil yaptığım için olsa gerek hamlamışım çoğu yerim acıyor :KK1:
Böyle bi durumda kasların dinlenmesini mi beklemek gerek yoksa her gün böyle devam mı etmeliyim o_O

Merhabalar ilk kez yazıyorum bu topiğe :)
4buçuk aylık evliyim vee 7 kg aldım ve ben de beslenme düzenim dahil değişiklikler yaptım dünden itibaren :cool:
Leslie ile 3 mile başladım ve aynı zamanda Karatay yapmaya çalışıyorum :KK53:
Normalde çok spor yapan bir insan değilim ve işim de masabaşı ne yazıkki :KK43:
Dün Leslie sabah ve akşam 3 mil yürüdüm ve onun ardından başka bir video 10dklık göbek simit ve bel bölgesi için hareketler yaptım :KK51:
Bir şey sormak istiyorum herhalde hemen 6 mil yaptığım için olsa gerek hamlamışım çoğu yerim acıyor :KK1:
Böyle bi durumda kasların dinlenmesini mi beklemek gerek yoksa her gün böyle devam mı etmeliyim o_O
deryacımda cevap yazar ama ben gene yazayım 6 mil ilk zaman için biraz fazla 3 mille devam edebirsiniz kondüsyon kazanana kadar ağrılarınız olacaktır ama ısınma hareketleri ile başlayın leslie yaptırıyor ama derya arkadaşımızın diğer topiklerde paylaştığı ısınma ile başlayıp ve devam edin 3 mille alışıncaya kadar yani 4-5 güne ağrılarınız geçer

deryacımda cevap yazar ama ben gene yazayım 6 mil ilk zaman için biraz fazla 3 mille devam edebirsiniz kondüsyon kazanana kadar ağrılarınız olacaktır ama ısınma hareketleri ile başlayın leslie yaptırıyor ama derya arkadaşımızın diğer topiklerde paylaştığı ısınma ile başlayıp ve devam edin 3 mille alışıncaya kadar yani 4-5 güne ağrılarınız geçer
Teşekkürler :KK51:
Aslında sabah 3 mile yaptım dün günüm vardı yediklerimi eritmek için akşam da yaptım biraz Normalde sabah sadece 3 mil yapmayı düşünüyorum Bu ağrıların geçmesini bekleyeyim mi yoksa devam mı etmeliyim :KK51:

Aslında sabah 3 mile yaptım dün günüm vardı yediklerimi eritmek için akşam da yaptım biraz Normalde sabah sadece 3 mil yapmayı düşünüyorum Bu ağrıların geçmesini bekleyeyim mi yoksa devam mı etmeliyim :KK51:

Hosgel
[/QUOT
Hosgeldin canim. Sevgili rose yazmis zaten 6 mil cok fazla. Eger aksam yedigini hazmetmek icin yapacaksan 1 mil de yeterli olacaktir. Bugün actigim tüm basliklara esneme videolari ekledim. En son xhiit daily den ekledigim videoyu yaparsan kaslarinin cok rahatladigini ve agrilarinin daha cabuk gectigini göreceksin. Düzenli olarak 3 mil yapmak sonuc verecektir.

bu arada hoşgeldin bence devam et zamanla geçecek ağrılar çok zorlarsa ağrılar 1 gün ara ver

Merhabalar hoşbuldum :KK3:

Mesajin devami cikmamis kusura bakma. Hosgeldin canim. Sevgili rose yazmis zaten 6 mil cok fazla. Eger aksam yedigini hazmetmek icin yapacaksan 1 mil de yeterli olacaktir. Bugün actigim tüm basliklara esneme videolari ekledim. En son xhiit daily den ekledigim videoyu yaparsan kaslarinin cok rahatladigini ve agrilarinin daha cabuk gectigini göreceksin. Düzenli olarak 3 mil yapmak sonuc verecektir.

bu arada hoşgeldin bence devam et zamanla geçecek ağrılar çok zorlarsa ağrılar 1 gün ara ver
Hoşbuldum :) Devam ettim bugün de yaptım bu sefer çok azimliyim :)
Vücudumu biraz leslieyle spora alıştırıp daha sonra jillian 30 days düşünüyorum :)

Back