- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
Evet, vardı ama boşver yapamazsın zaten dedim. Ben sadece yarım kg. bilek ağırlığı aldım.step tahtası iyiymiş ama alamıyacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, vardı ama boşver yapamazsın zaten dedim. Ben sadece yarım kg. bilek ağırlığı aldım.step tahtası iyiymiş ama alamıyacağım
canım benim programımda step tahtası ile ilgili egzersiz var onu tahta sandık kasa ile hallettim bende 500 lük 2 manşet almıştım a101 'den kumlar dökülüyor ama işimi görüyor ,internetten 3 kg dambıl siparişi verdim onuda çizik göndermişler fiyatı çok uygundu gerçi zamanla plastik dambıllardan da kumlar dökülüyor bantla hallettim acaba iade etsem mi şuanda çok işimide görüyor göğüs egzersizlerinde özellikle bu arada raporumuda vereyim kalça ve göğüs egzersizleri,jessıca hit cardiyo ,butt wourkout-5 sexy beach body yapıldıEvet, vardı ama boşver yapamazsın zaten dedim. Ben sadece yarım kg. bilek ağırlığı aldım.
bende yapamadım aynen halıdan kaymıyor bende havlusuz yapmaya çalıştım ne kadar olduysaselam kızlar butt workout 4 dance fit :Bu egzersizde havlu kullanılıyor benim halı var yer de ayaklar rahat kaymaz Siz nasıl yaptınız bu egzersizi
Canim havlu olmasi hareketin ozelligi ben de haliyi katliyorum cok buyuk halin varsa zor tabii havlu yerine kagit onerebilirim.selam kızlar butt workout 4 dance fit :Bu egzersizde havlu kullanılıyor benim halı var yer de ayaklar rahat kaymaz Siz nasıl yaptınız bu egzersizi
Poset daha iyi gibi kaymaz ayaginin altindan ama karton deneyebilirsin.Ayy kağıt aklıma gelmemişti onu da deniycem hangisi tutarsa..
canım sağol bunların hepsinide deneyeceğimPoset daha iyi gibi kaymaz ayaginin altindan ama karton deneyebilirsin.
deryacımda cevap yazar ama ben gene yazayım 6 mil ilk zaman için biraz fazla 3 mille devam edebirsiniz kondüsyon kazanana kadar ağrılarınız olacaktır ama ısınma hareketleri ile başlayın leslie yaptırıyor ama derya arkadaşımızın diğer topiklerde paylaştığı ısınma ile başlayıp ve devam edin 3 mille alışıncaya kadar yani 4-5 güne ağrılarınız geçerMerhabalar ilk kez yazıyorum bu topiğe :)
4buçuk aylık evliyim vee 7 kg aldım ve ben de beslenme düzenim dahil değişiklikler yaptım dünden itibaren
Leslie ile 3 mile başladım ve aynı zamanda Karatay yapmaya çalışıyorum
Normalde çok spor yapan bir insan değilim ve işim de masabaşı ne yazıkki
Dün Leslie sabah ve akşam 3 mil yürüdüm ve onun ardından başka bir video 10dklık göbek simit ve bel bölgesi için hareketler yaptım
Bir şey sormak istiyorum herhalde hemen 6 mil yaptığım için olsa gerek hamlamışım çoğu yerim acıyor
Böyle bi durumda kasların dinlenmesini mi beklemek gerek yoksa her gün böyle devam mı etmeliyim
Teşekkürlerderyacımda cevap yazar ama ben gene yazayım 6 mil ilk zaman için biraz fazla 3 mille devam edebirsiniz kondüsyon kazanana kadar ağrılarınız olacaktır ama ısınma hareketleri ile başlayın leslie yaptırıyor ama derya arkadaşımızın diğer topiklerde paylaştığı ısınma ile başlayıp ve devam edin 3 mille alışıncaya kadar yani 4-5 güne ağrılarınız geçer
Teşekkürler
Aslında sabah 3 mile yaptım dün günüm vardı yediklerimi eritmek için akşam da yaptım biraz Normalde sabah sadece 3 mil yapmayı düşünüyorum Bu ağrıların geçmesini bekleyeyim mi yoksa devam mı etmeliyim
[/QUOT
Hosgeldin canim. Sevgili rose yazmis zaten 6 mil cok fazla. Eger aksam yedigini hazmetmek icin yapacaksan 1 mil de yeterli olacaktir. Bugün actigim tüm basliklara esneme videolari ekledim. En son xhiit daily den ekledigim videoyu yaparsan kaslarinin cok rahatladigini ve agrilarinin daha cabuk gectigini göreceksin. Düzenli olarak 3 mil yapmak sonuc verecektir.Teşekkürler
Aslında sabah 3 mile yaptım dün günüm vardı yediklerimi eritmek için akşam da yaptım biraz Normalde sabah sadece 3 mil yapmayı düşünüyorum Bu ağrıların geçmesini bekleyeyim mi yoksa devam mı etmeliyim
Merhabalar hoşbuldumHosgel
Merhabalar hoşbuldum
Hoşbuldum :) Devam ettim bugün de yaptım bu sefer çok azimliyim :)bu arada hoşgeldin bence devam et zamanla geçecek ağrılar çok zorlarsa ağrılar 1 gün ara ver