• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Herkese günaydın.
Görmemezlikten geleyim bu yeni programı, yoksa indiririm.
İndir,indir.Şimdi yapmasan,ilerde yaparsın.Ben takvimini arıyorum şu an.
Ayip denen bi sey var. Kim cikardi bu yeni program lafini? Bu yasta canimi cikariyosunz.
Bir ablan olarak ben senin paylaştığın her video ile baştan çıktım.:KK45:Yenilikler bizi genç tutar.:nazar::nazar:

Bu hafta çok sıkıntılı geçiyor benim için anlatması imkansız ama bana hayattan vazgeçmeyi düşündürecek kadar zor bir durum vardı. Bugün bşraz daha iyiyim.
Deryacım harika görünüyorsun. Maşallah sana.
Ben dn son pazar günü spor yapmıştım. Bırakın spor yapmayı kolumu kaldıracak halim yok.
Umarım herşey yoluna girer senin için.hayat yaşamaya değer herşeye rağmen...

Herkese günaydın.

İndir,indir.Şimdi yapmasan,ilerde yaparsın.Ben takvimini arıyorum şu an.

Bir ablan olarak ben senin paylaştığın her video ile baştan çıktım.:KK45:Yenilikler bizi genç tutar.:nazar::nazar:
Caniiim alinma sakin ben bilmiyomuyum kendi üsütüklügümü. Bakmasam catlarim meraktan. Ama sevmedigimi de yapmam. Sunu söyleyeyim yakin cevremde cok fit olarak gözlemledigim kadinlar hep degisik sporlar yapiyorlar. Hep ayni seyi yapmak hem bikkinlik getirir hem de vücut alisir etkilenmez. Hem de dedigin gibi genc kaliyoruz. :nazar::nazar::nazar:

Raporumu da vereyim. Hard rock abs ile 3 dk süren cardio challenge i yaptim. Ardindan bilek agirliklarimi takip birkac bacak hareketi yaptim. Birazcik kaslansa su bacaklarim daha iyi olacak. Sonra kol bileklerime mansetlerimi takip dumbellarimi da alip gögüs hareketleri yaptim. Size bir tiyo vereyim gögüs icin. Ayaklarinizi bir koltuga koyup o sekilde snav yaparsaniz yüksekten yere dogru gögsün tam alt kismindaki kasi calistirip yukari dogru kalkik durmasini saglamis oluyorsunuz. Bir alman videosunda izledim. Cok yüksek geliyorsa yarim snav gibi dizle de yapabilirsiniz.

Caniiim alinma sakin ben bilmiyomuyum kendi üsütüklügümü. Bakmasam catlarim meraktan. Ama sevmedigimi de yapmam. Sunu söyleyeyim yakin cevremde cok fit olarak gözlemledigim kadinlar hep degisik sporlar yapiyorlar. Hep ayni seyi yapmak hem bikkinlik getirir hem de vücut alisir etkilenmez. Hem de dedigin gibi genc kaliyoruz. :nazar::nazar::nazar:
Alınacak bir şey yok canım.Tatlı bir üşütüklük hepimizde var görünüşe göre.:KK54:Yola devam...

t beslenmende biraz olsun yağlara yer verirsen farkı hissedersin. Yağı bu kadar çok tüketen toplumlara bakarsan anlarsın.

tekli doymamış ve birazda doymuş yağ almalısın.

işlenmiş ve rafine karbohidratı at çöpe ve doğal olmayan hiç bir ürün kullanma.

ayrıca yağın vücutta yakılabilmesi için insulin seviyesinin düşmesi gerekiyor. Eğer insulin direnci varsa o da yağ yakmanızı engeller.

insulin düzeyini düşürmek için sebze ve hayvansal kaynaklı protein ve hayvansal yağlardan faydalanmak zorundayız.

hiç bir rafine ve işlenmiş gıda bedenimize girmemeli ve aksam televizyon ve bilgisayar gibi aktiviteleri saat 8 gibi kesip 9 gibi yatağa girmenizi tavsiye ederim.

Düzensiz uykuda insulin direnci yapar.

Zaten görceksinizki insulin seviyeleri düştüğü zaman Öylesine rahat uyuyacaksınız ve hayvansal kaynaklı protein ve yağ kullandıgınızda doyma hissiniz iki katına çıkacak.

Ayrıca kaliteli karbohidratlardan faydalanmalısınız.

beyaz ekmek ve nişasta içeren rafine ürünler patates işlenmiş mısır corn flakes nutella sarella ve benzerleri

fırınlarda satılan tam buğday ekmeği çavdar ekmeği ve kepekli ekmek diye bize yutturulan beyaz ekmekler ve beyaz un işlenmiş olan ve paketli olan
doğallığı bozulmuş her şeyden uzak durucaz.

kuru yemişleri kavrulmamış ve kabuklu olanlardan tercih edicez. Nebati yağlarla kavrulan açık kuruyemişlerden kaçınıcaz.

Margarin yok tereyağı kullanıcaz Tereyağı yağ yakmanız için gerekli her şeyi içerir metabolizmanızın iyi çalışmasını sağlayan iyot içerisinde mevcut.

daha sayılacak çok şey var emin olun sağlıklı zannetiğimiz protein tozları aspartam maddesi yüzünden bu kategoriye girer ve amerikada ürtetilen bu ürünler hakkında çok spekülasyon var. Bildiğimiz gibi protein tozlarının ana maddesi peynir altı suyudur ancak içine katılan maddeler sebebiyle tüketimi iyi değil. Tatlı Lor peyniri tüketimi ve tam yağlı süt tüketimi yağ yakmayıda arttırır.

Protein tozuda kullanıyorsanız aspartam olmayanlarını tercih edin.

öncelikle beslenme sonra spor olayına girelim.

öncelikli hedef spor değil beslenmemizi düzenlemektir.
Son düzenleme: 16 Eylül 2010
Alintidir (body forum.tr)

Ayrica dün pop sugar in sayfasinda okudum cigerlerden attigimiz karbondioksit sayesinde de büyük ölcüde yag yakimi oluyormus. Yani gün icinde aklimiza geldikce yoga nefesini yapalim hatta bence acik havada yapalim ki oksijen alip karbondioksiti atalim.

t beslenmende biraz olsun yağlara yer verirsen farkı hissedersin. Yağı bu kadar çok tüketen toplumlara bakarsan anlarsın.

tekli doymamış ve birazda doymuş yağ almalısın.

işlenmiş ve rafine karbohidratı at çöpe ve doğal olmayan hiç bir ürün kullanma.

ayrıca yağın vücutta yakılabilmesi için insulin seviyesinin düşmesi gerekiyor. Eğer insulin direnci varsa o da yağ yakmanızı engeller.

insulin düzeyini düşürmek için sebze ve hayvansal kaynaklı protein ve hayvansal yağlardan faydalanmak zorundayız.

hiç bir rafine ve işlenmiş gıda bedenimize girmemeli ve aksam televizyon ve bilgisayar gibi aktiviteleri saat 8 gibi kesip 9 gibi yatağa girmenizi tavsiye ederim.

Düzensiz uykuda insulin direnci yapar.

Zaten görceksinizki insulin seviyeleri düştüğü zaman Öylesine rahat uyuyacaksınız ve hayvansal kaynaklı protein ve yağ kullandıgınızda doyma hissiniz iki katına çıkacak.

Ayrıca kaliteli karbohidratlardan faydalanmalısınız.

beyaz ekmek ve nişasta içeren rafine ürünler patates işlenmiş mısır corn flakes nutella sarella ve benzerleri

fırınlarda satılan tam buğday ekmeği çavdar ekmeği ve kepekli ekmek diye bize yutturulan beyaz ekmekler ve beyaz un işlenmiş olan ve paketli olan
doğallığı bozulmuş her şeyden uzak durucaz.

kuru yemişleri kavrulmamış ve kabuklu olanlardan tercih edicez. Nebati yağlarla kavrulan açık kuruyemişlerden kaçınıcaz.

Margarin yok tereyağı kullanıcaz Tereyağı yağ yakmanız için gerekli her şeyi içerir metabolizmanızın iyi çalışmasını sağlayan iyot içerisinde mevcut.

daha sayılacak çok şey var emin olun sağlıklı zannetiğimiz protein tozları aspartam maddesi yüzünden bu kategoriye girer ve amerikada ürtetilen bu ürünler hakkında çok spekülasyon var. Bildiğimiz gibi protein tozlarının ana maddesi peynir altı suyudur ancak içine katılan maddeler sebebiyle tüketimi iyi değil. Tatlı Lor peyniri tüketimi ve tam yağlı süt tüketimi yağ yakmayıda arttırır.

Protein tozuda kullanıyorsanız aspartam olmayanlarını tercih edin.

öncelikle beslenme sonra spor olayına girelim.

öncelikli hedef spor değil beslenmemizi düzenlemektir.
Son düzenleme: 16 Eylül 2010
Alintidir (body forum.tr)
Karatay'a tam uyuyor.

Bu hafta çok sıkıntılı geçiyor benim için anlatması imkansız ama bana hayattan vazgeçmeyi düşündürecek kadar zor bir durum vardı. Bugün bşraz daha iyiyim.
Deryacım harika görünüyorsun. Maşallah sana.
Ben dn son pazar günü spor yapmıştım. Bırakın spor yapmayı kolumu kaldıracak halim yok.

Zaman zaman böyle durumlar olabiliyor hayat çok güzel ve devam ediyor vazgeçmeği düşünmek kaçmaktır bence böyle şeyler düşünme hayata sıkı sıkı bağlan elbet güzel şeylerde olacaktır sabır

jessica smıth 40 dk yürüyüş,butt workout 4-dance (havlulu kısmı pek yapamadım havluyla olmadı birde ayaklarıyla ittirdiğini yapamadım),cardio-3 tabaka,chest and back ve karın egzersizleri vede tibetleri yaptım bugün sabahtan unutunca spordan sonraya ekledim birazdan da pazara çıkacağım.

Back