Leslie 3mil ve uzeri cok guzel zayiflatiyor duzenli yapinca. Bir ara radio remix e takmistim bir ayda 3kg verdim ki ben cok zor veriyorum.
4 kilo vermem lazım derya abla radio remix nedir onu yapiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leslie 3mil ve uzeri cok guzel zayiflatiyor duzenli yapinca. Bir ara radio remix e takmistim bir ayda 3kg verdim ki ben cok zor veriyorum.
Ben de fotolara bakınca boşuna emek çekmediğimi görüyorum. Çok teşekkür ederim. Inşallah sporu hiç bırakmayacağım.Papatya sendeki değişimi görünce daha bir heves geldi. Tebrik ederim.
Sabah 45 dakika yürüdüm dışarıda. Akşama da 3 mil leslie yaparsam süper olur. Dün akşam yapamadım ne yazık ki 33 öğrenci ve üstüne nöbet yordu epey. İyiki sabah yapmıştım dün.
Çok teşekkür ederim... Ben bile yeniden gaza geldim....Papatya, tebrik ederim basarin icin.Herkes motive olmus sayende.Ben bile gaza gelecektim de bugun sadece yarim saatlik Cardio ball blast yapmakla yetindim. Hava suratini asinca ben de isteksiz oluyorum.
Wooooow, süper olmuşsun.Günaydın kızlar. Iki tane fotoğrafını ekliyorum. Aradaki 7 farkı bulunuz. Leslie nin faydasını ben bizzat gördüm.
Derya tommyknockers çok teşekkürler. Evet herşeyi denedim.Cok gecmis olsun zencefil&bal karisimini denedin mi ya da dut pekmezi yatarken bi tatli kasigi...ise yariyor genelde
Ben indirmistim ancak sonra bana da uzun ve yavas geldi sildim.Leslie 4 mile süper challence yaptım bugün. Ilk defa yaptım bu videoyu beğendim ancak bir saat sürdüğü için 4 fast mile Yada 5 mil yapmak daha mantıklı geldi bana
Ben de bşr daha yapmam sanırım. Zaten çok vakit ayıramıyorum. Bşr Saatte daha farklı şeyler yaparım. Canım bir de 4 mil express diye bir video var. O nasıl? Yaptın mı hiç.Ben indirmistim ancak sonra bana da uzun ve yavas geldi sildim.