Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Öğlen hourglass yapmıştım, ardından barre.
Akşamda 15 dkdan fazla yoga yaptım.
Geriye kaldı tibet egzersizleri. İyice salladım onu da.

Tibeti ben de unuttum bugün. Yine bastan baslamistim zaten 3 tekrardan devam edeyim yine düzen oturtana kadar.

Merhaba hanimlar bn de leslie yi indirdim en kisa zamnda baskayacam bel fitigim var su siralar cok agrur acaba yapsam zarari olur mu ?

Merhaba hanimlar bn de leslie yi indirdim en kisa zamnda baskayacam bel fitigim var su siralar cok agrur acaba yapsam zarari olur mu ?
Gecmis olsun canim. Oncelikle doktoruna danis diyecegim ben. Agirlik kaldirmadan kendini fzla zorlamadan basla istersen vucudunun sesini dinle.

Simdi merak edip internete baktim bel fitiginda yuzme ve aerobik yapilabilir diyor. Sen leslienin hangi videosunu yapmayi planliyordun.

Simdi merak edip internete baktim bel fitiginda yuzme ve aerobik yapilabilir diyor. Sen leslienin hangi videosunu yapmayi planliyordun.
1 mile ile baslayip her hafta 2 3 artrmayi dusunuyorum yuzme imkanim yok aerobik de evde olmuyo bi hoca esliginde olmasi gerekiyot

Leslie nin web sayfasina üye oldugum icin facebook hesabima düzenli haberleri geliyor. Bugünkü yazisinda, kendi sagligi icin günde 2-3 mil yaptigini söylüyor. Ayrica daha önceki videolarindan agirlikla calismayi sevdigini biliyorum firm videosundaki gibi... Leslie konser gibi ordan oraya gezip binlerce insanla walk at home günleri yapiyor. Oralara gittiginde 5 mil yaptigimda iyi bir degisiklik oluyor benim icin. Günlük bir düzeniniz varsa arada bir gün kendinizi biraz zorlayip biraz daha fazlasini yapin kendinizi sasirtin diyor...

Leslie walk away 2mile :) çok zorluyo beni öyle hareketsizlige alismisim:) henuz diger videolara gecemedim 2 gundur bunu yapiyorum bu kolay gelmeye baslasin alisayim diye bekliyorum:KK43: alisirim dimii??

Leslie walk away 2mile :) çok zorluyo beni öyle hareketsizlige alismisim:) henuz diger videolara gecemedim 2 gundur bunu yapiyorum bu kolay gelmeye baslasin alisayim diye bekliyorum:KK43: alisirim dimii??
2 gün daha cok erken alisirdin tabii, hepimiz bir yerden basladik biz de sonucta profesyonel sporcu degiliz. Bir hafta böyle devam et sonra 3 mil dene yapamazsan bir süre daha 2 mile devam edersin. Kendini deneye deneye ilerletirsin. Ayrica hic spor yapmamaktansa günde 2 mil bile iyidir.

Ay insallah yaa :) bu sefer kararliyim birakmayacagim
Bizler de ayni hatayi yaptik basta, hemen baslayalim ertesi gün sonuc alalim istedik. Biraz programa alisma sansi ver kendine. Ben yeni bir video yapinca hala ilk sefer acemice oluyor, ikinci yapista daha düzgün yapiyorum.

Bizler de ayni hatayi yaptik basta, hemen baslayalim ertesi gün sonuc alalim istedik. Biraz programa alisma sansi ver kendine. Ben yeni bir video yapinca hala ilk sefer acemice oluyor, ikinci yapista daha düzgün yapiyorum.

Valla baya okudum konuyu bastan. Istikrar önemli oyle pat diye faydasini beklemesemde alışmam uzun zaman almasa bari yoksa korkuyorum bırakırım falan diye :KK43:

Gunaydinlar:)

Ben pazar gunu 5 mil fat burning yaptim sonraki iki gunu bos gecince yazmak gelmedi icimden:KK43: ama dun saglam donus yaptim:KK70: sabah bir mil leslie uzerine Deryanin benim gibi taze annelere amme hizmeti yaptigi basliktan (sagolsun, varolsun:)) ab workout without crunches yaptim aksam da punch up your walk videosunu yapip gunluk calimami 5 mile tamamladim (gott sei dank :))

Simdilik bir gun bel calismali video bir gun de karin calismasi+yumruklu videoyla gitmeye karar verdim, bes mil cok yorucu oluyo cunku...
Sikilirsam diye de radyo sarkili videoyla 3 millik baska bi video daha indirdim...bi tek 4 really big milesi indiremedim bi turlu kaynak bulup da bu gidisle onu da leslie ablanin sayfasindan satin alicam, onun o tatli gulusu icin 10-15 $ in lafi olmaz:KK70:

Valla baya okudum konuyu bastan. Istikrar önemli oyle pat diye faydasini beklemesemde alışmam uzun zaman almasa bari yoksa korkuyorum bırakırım falan diye :KK43:

Heheheee:) sen de benim gibi beginnersin demek arkadasim hosgeldin...ben en cok burayi okurken gaza geliyorum burayi hergun okumak gerek:) bi de ayna karsisinda sis gobegimi gordukce vazgecme kizim diyorum sen aslinda 36 bedensin unutma:KK70:

Günaydin kizlar. Sabah ilk is yarim saat cardio barre ve karin barre calismasi yaptim, üsenmeden tibetlerimi de yapip bitirdim. Aksam ola hayrola. Dün aksam bir leslie hazim mili yaptim. Sabah erken sporumu yapinca aksam da kisa bir seyler yapmaya halim kaliyor.

X