Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Ben de Jessicasmith den appleshape programina basladim.Bu aksam 18 dak. appleshape videosunu yaptim.Sonra da 40 dak. indoor jogging videosunu.Oldukca terleten,hos bir video.
Sabah da islerim nedeniyle disarda yarim saat yurumustum.

Ben de Jessicasmith den appleshape programina basladim.Bu aksam 18 dak. appleshape videosunu yaptim.Sonra da 40 dak. indoor jogging videosunu.Oldukca terleten,hos bir video.

Apple konusundaki düsünceni merak ediyorum videolari bi yap da. Ben toplu olani pek sevmedim aslinda karna iyi gelir gibi geliyor. Favorilerim 1. ve 3. videolar.

Apple konusundaki düsünceni merak ediyorum videolari bi yap da. Ben toplu olani pek sevmedim aslinda karna iyi gelir gibi geliyor. Favorilerim 1. ve 3. videolar.
Ben de merak ediyorum, hourglasstan sonra ona geçmeyi düşünüyorum.

Merhabalar, bu aralar öyle halsizim ki, şeker ve karbonhidratlardan 10 günlük bir arınma dönemi içerisindeyim. Buna rağmen kendimi zorladım ve eski tempomda :KK43: olamasa da, 1saat-10dk dışarıda yürüdüm.

günaydın
3 ay kadar aradan sonra son 3 gündür leslie egzersizlerime başladım
taşınma sağlık problemlerinin üstüne motivasyon eksikliği de eklenince uzun ara vermiş oldum
kendimi zorlamak istemedim başlamak için. istemeye zorlasam devam etmezdim
3 gündür 3er mile yapıyorum
leslie demode kalmış, sizler farklı egzersizlere geçiş yapmışsınız nereden buluyorsunuz bu alternatifleri?

günaydın
3 ay kadar aradan sonra son 3 gündür leslie egzersizlerime başladım
taşınma sağlık problemlerinin üstüne motivasyon eksikliği de eklenince uzun ara vermiş oldum
kendimi zorlamak istemedim başlamak için. istemeye zorlasam devam etmezdim
3 gündür 3er mile yapıyorum
leslie demode kalmış, sizler farklı egzersizlere geçiş yapmışsınız nereden buluyorsunuz bu alternatifleri?
Gunaydin nihilcim. Karin icin olanlar benim actigim baslikta, barre workout icin de baslik actim videolari orda bulabilirsin. Baska bir istegin varsa bana ozelden mesaj at canim.

Merhabalar, bu aralar öyle halsizim ki, şeker ve karbonhidratlardan 10 günlük bir arınma dönemi içerisindeyim. Buna rağmen kendimi zorladım ve eski tempomda :KK43: olamasa da, 1saat-10dk dışarıda yürüdüm.
Karbonhidrati tamamen mi kestin canim. Umarim saglikli olanlardan yiyorsundur. Enerji dusuklugunun nedeni bu da olabilir. Basta beni de carpmisti rafine karbonhidrattan vazgecmek simdi alistim. Ceviz, muz gibi saglikli alternatiflerindn mutlaka yemelisin.

Kizlar bütün hafta barre yapmak istemiyorum. Yani yapayim da karin kardiolari, barre ve yoga karisimi yapmaya calisiyorum haftalik off cikamadim isin icinden. Yarim saat karin kardiosu, kisa barre videosu sabah aksam da yoga yapsam...

arkadaşlar, bende lesly 3 mil yapyrm dün 2 mil yaptım ama 5 mile geçmek istyrm videoları bulamyrm bu konuda yardımcı olurmusunuz . yada dvdler bi yerde satılıomu onları alayım..

egzersizleri nasıl ayarlıosunuz , hergünmü yapıosunuz ben yorulyrm ya hergün yapamyrmm :KK49:
bi sistematiği varmı bunun şunda başlamlıyız bu şekilde artırarak devam etmeliyiz gibi...mesela ben lesly 3 1 haftadr yapyrm dün lesly 2 yaptm daha çok yordu benii , ya gittikçe doğru yapmaya başlyrmm aklıma bu ihtimalde gelmedi değil..

göbek problemim var arkadaşlar diyette yapyrmm bi an önce kurtulmak istyrmm.. videoları paylaşamyrz belki ama link , sayfa adı falan damı söyleyemiyrz:KK16:

merhaba bayanlar... ben hamile olduğumdan lesliyi bırakmıştım, doğum yapalı 2 ay oldu ve haliyle doğum kiloları kaldı. :Emzirdiğim için diyet yapamam, lesliyle devam edecem inşallah... youtubedaki videolar silinmiş çoook moralim bozuldu.
3 mili arıyordum. siz nereden yapıosunuz?

merhaba bayanlar... ben hamile olduğumdan lesliyi bırakmıştım, doğum yapalı 2 ay oldu ve haliyle doğum kiloları kaldı. :Emzirdiğim için diyet yapamam, lesliyle devam edecem inşallah... youtubedaki videolar silinmiş çoook moralim bozuldu.
3 mili arıyordum. siz nereden yapıosunuz?
Hic moralinin bozulmasina gerek yok canim ben su anda kontrol ettim Leslie Sansone walk at home yazinca sayfalar dolusu videosu cikiyor hepsi you tubeda duruyorhalen.

Yeni eklenen de var strong 3 mil diye indirmek isteyenler elini cabuk tutsun.

X