- 5 Kasım 2013
- 1.065
- 950
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana daha once de yazmistim bende bu sorun olmadi. Iki mil zaten kilo da verdirmez jas da yapmaz. Her leslie yapistan sonra yoga esneme hareketleri ile bacaklarini iyice esnetirsen calistirdigin kaslar ince uzun olur. Birkac kezdir yanitliyorum rtik bir daha cevap yazmam bu soruya cunku surekli ayni seyi tekrar ediyorum. Leslieyi korkmadan yapabilirsin.
herkese merhaba,
bir süredir şiddetli bir boyun ağrısı yaşıyorum. boyun, ense ve sağ kola doğru yayılan tarifsiz bir ağrı. bir hafta enjeksiyon olmama rağmen tam olarak geçmedi. yarın kontrole gideceğim. ilaçlar ağrıyı azaltıyor ama tam kesmiyor ve benim canım çok yanıyor . günlük işlerimi yapamaz oldum.
tibet yogası yapmaya, hoplaya zıplaya leslie yapmaya bildirim yapıp yaptıklarınızı okumaya can atıyorum..
Kullanmaya devam et o zaman. Spor yapmayi seven insanlarin basligina bunu yazmanin anlami ne. Acin pure natur basligi yazin. Reklam yapmanin yeri burasi degil. Bundan sonra forum yoneticilerine sikayet edecegim.Ben Pure Nature kullanarak fitleştim valla :)
herkese merhaba,
bir süredir şiddetli bir boyun ağrısı yaşıyorum. boyun, ense ve sağ kola doğru yayılan tarifsiz bir ağrı. bir hafta enjeksiyon olmama rağmen tam olarak geçmedi. yarın kontrole gideceğim. ilaçlar ağrıyı azaltıyor ama tam kesmiyor ve benim canım çok yanıyor . günlük işlerimi yapamaz oldum.
tibet yogası yapmaya, hoplaya zıplaya leslie yapmaya bildirim yapıp yaptıklarınızı okumaya can atıyorum..
Çok geçmiş olsun canım iyileştikten sonra tekrar aramıza gelirsin acele etme canın yanmasın.Sabah call yapıp tibetle devam ettim az öncede 5 really big miles yaptım bunu daha çok seviyorum müzikleride çok hoşuma gidiyor eğlenceli .herkese merhaba,
Kaç gün oldu bilmiyorum, takip edemedim zamanı.. Ne spor yaptım, ne yediklerime dikkat ettim. Hayatımdaki olumsuzluklar, ümitsizlik, kırgınlıklar..
Bugün yeniden başlıyorum, gücüm var mı bilmiyorum ama başlıyorum.
5 Fat burning mile'le döndüm tekrar aranıza.
Semipermeable, mesajını dün gece okudum. Yine mutfakta bulmuştum kendimi, mesajını okuyunca sadece ağladım ve yemedim hiç bir şey, midem aç olmadığı halde sırf duygusal açlığımı bastırmak için yine mutfaktaydım çünkü.
Mesajın ve desteğin için çok teşekkür ediyorum.
Dün 5 really big miles yaptım.
Bugün de sabah erken kalkılıp 5 day slim down yapıldı.
Aslında dışarıya çıkmak istiyorum, tam yürüyüş yapma havası.
Hatta Derya'ya yakın yaşayıp, çocuklarımızı alıp birlikte ormanda yürüyüşe çıkmak istiyorum .)