3 kılo verceksen kolay bende gecen yaz 58 fılan olmuştum sonra 54 de dustum kılomu sabıtladım. aslında çok kolay bu aksam yemegını 7 kadar yemış olcaksın. 7 den sonra sadece meyve oda elma ayva mandalına vs olabılır seker endeksı dusuk olmalı yanı. gunde 4 fıncan yesıl cayç her sabah bı greyfurt ya suyu yada kendısını ye kahvaltıda. gun çinde yarım demet baydonz ye lımon sık yada suyunu ıc demleyerek. baklagıl yeme barbunya nhut kurufasulye pırınc vs. yanı sabah nnesfıt yıyebılırsın bı kase yada k fleks. sonra bı elma ye. oglen bı tavuklu salata yap ye zor degıl ya ,saat ıkı uc gıbı yıne meyve ye. arada bıtkı caylrarını ıc. havuc ye bı tane.bı ıkı kaysı ye. yagsız yogurt bıraz.. aksam 6 7 gıbı yesıl mercımek yemegı bı tabak salata. yada balık fırında yda yagsız tavada. semız otlu salata. cok az yaglı kabak yemegı. vs ye. sonra meyve ye gece mutlaka saat 10 gıbı delırebılırsı cukulata cekırdek ıster canın evde kesınlıkle bulundurma. gıt bı meyvelı yogurt ye. ırade çok onemlı. dolabın basında kedı gıbı dolanınca olmuyo işte. zaten mıden kuçulunce hızla gıdecek kılon.. bak bunu uygula bıkac gun. ben uc kıloyu bu sekılde 10 gunde verdım .. bunu bı yasam sklı yap tuz seker hamur uzak durcaksın. o 36 beden gıyınmek ıstıyosan hem yıyeyım hem vereyım olmuyo iştekı. ınsan ölmuyo yemezse yanı.haftada bı ıkı defa gunduz meyvelı yogurt yada cok az kazandıbı yanı gozun donerse tabı yoksa yeme. kabızda olma. greyfurt al maydonoz al yesıl sogan al havuz elma al. yesıl cay mate cayı al. gun içinde mutlaka bunlarıdan ye.