- 8 Şubat 2020
- 558
- 753
- 27
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Ayrıca haftanın 5 günü sigarayı bırakmaya çalışıyorumCumartesi günü 25 yaşıma girdim . 3 yıllık evliyim , İzmir'deyim . Evlendikten sonra geldim ailem farklı şehirde. Çalışmıyorum evdeyim , ehliyet sınavım var yarın , devletten de tüp bebek raporu çıkarmak için uğraşıyorum . Böyle işte siz neler yapıyorsunuz nasılsınız ?
Maşallah Allah uzun ömürler versinCumartesi günü 25 yaşıma girdim . 3 yıllık evliyim , İzmir'deyim . Evlendikten sonra geldim ailem farklı şehirde. Çalışmıyorum evdeyim , ehliyet sınavım var yarın , devletten de tüp bebek raporu çıkarmak için uğraşıyorum . Böyle işte siz neler yapıyorsunuz nasılsınız ?
Ah ah ben de onu bekliyorum Ne zaman olacak acaba diye de hala bırakamıyorum yıllardırAyrıca haftanın 5 günü sigarayı bırakmaya çalışıyorum
Amin canim sizinde mutluluğunuz daim olsun inşallahMaşallah Allah uzun ömürler versinbende 9 yıllık evliyim izmir'deyim 8 yıldır adliyede memuru çalışıyorum
Evet aman ne olacak yaa hemen bırakırım diyordum ama öyle olmuyormuş.Ah ah ben de onu bekliyorum Ne zaman olacak acaba diye de hala bırakamıyorum yıllardır
Amin Allah razı olsun canım benim Sen neresinde oturuyorsunAmin canim sizinde mutluluğunuz daim olsun inşallah. Maşallah Allah kolaylık versin hayırlı işleriniz olsun
Kız tabii olmuyor ya aynı su gibi susuz yaşayamazsın ya aynı o hesapEvet aman ne olacak yaa hemen bırakırım diyordum ama öyle olmuyormuş.
Giremedim bugun biraz yoğundum.Kuzum nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyorRESEN
Bende gece uyumadan önce yiyorum bunu 2 gündür işe yarar mıBu da şimdiki ara öğünüm Bir kase yoğurt acı pul biber az bir şey de limonsıktım
Bunun gündüz yersen metabolizmayi hızlandırıyo gece yatarken yersen de uykuda yağ yakımını sağlıyor böylece kolay kolay kilo vermenizi sağlıyor
Oooo afiyet olsun canım benimGiremedim bugun biraz yoğundum.
Kahvalti 12.00
2 çb. Çay
Yarımdan biraz az ekmek , 2 dilim peynir 4 ziyah zeytin 1 haşlanmış yumurta biraz sucuk
Aksam 19.00
Yarim tabak , hamsi tava 1 küçük Kase salata , karışık tursu 1 lt su
Cok tesekkur ederim balım sanada afiyet olsun menü nefissAkşam yemeği tavuk yemeği sulu zeytinyağlı yapıldı az ondan biber turşusu patlıcan salatası mercimek çorbası yarım kase yoğurt hiç ekmek yenmedim