- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.363
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin aramıza canım sağlıklı kilolarla gitsin gelsin bebişlerimizBende geldimm en hızlısındanGünaydın iyi pazarlar herkese 30 yaşındayım 60 kiloyum hedef önce 57 sonra 55. 2 yıldır 55i göremedim. Pcos var kilo almaya coookk müsaitim. 2 düşük yaptım. Şubat ayı yeni gebelik için çalışmalar başlayacak bu yüzden yeme düzenimi düzeltip ideal kiloma gelmek için buraya koştummm gitsin yağlar kilolar gelsin bebisler
Harikasın cnm benim herşey gönlünüzce olsun sabır dua ile olacak sabretcez ve vereceğiz kilonuzuBugün pazar Birazcık abartmış olabilirim kahvaltıyı ama bugün dışında gayet düzenli besleniyorum. Yani bir pazar kahvaltım var onu da çok görmeyin Yaptigim şeyler: Evdeki paketli gıdaları kaldırdım. Hamur işlerini kestim. Ekmek bir dilim tam buğday yiyorum. Akşam hiç ekmek yemem. Günde en az 6 bardak su genelde 8 bardak zorla da olsa içiyorum. Günde 3 ceviz iki günde bir bir avuç fındık badem fıstık. Ogunlerimi de diğer günlerde paylaşırım. Bunu dışında Vitamin takviyesi alıyorum. Arı sütü bal polen karışımı bir çay kaşığı yiyorum her gün. 2 haftada 1 kilo gitti hormon ilacı kullandım biraz zorlaştı kilo vermem önceden haftada 1kilo rahat verirdim
İnşallah canım elimizden geleni yapıyoruz güzel haberlerle dolsun inşallah buralarHarikasın cnm benim herşey gönlünüzce olsun sabır dua ile olacak sabretcez ve vereceğiz kilonuzu
Oooo AFİYET OLSUN CANİMMMMIyi aksamlar canlar
Aksam 17.00
1 küçük Kase karnabahar yemeği
3 çatal brokoli salatası
5 kaşık tarhana çorbası
1 çatal biber kurusu kavurması
Yarim Kase ev yapımı yoğurt
2 kucuk boy közlenmiş patates
50 gr. Kadar közde kırmızı et
2 çb. Çay
Uyuyana kadar 2 lt su içmeyi planlıyorum
Tesekkur ederim bugun kayinvalidemdeydim sağolsun menü ondanOooo AFİYET OLSUN CANİMMMM
Afiyet olsun canım benim kuzum yanına salata da ekleyebilirsin tok tutar ondan sonra Bir dilim kepek ekmeği ekleyebilirsin hadi hoş geldin aramızaÇiçeğimin topiğine bende dahil oldummm
Evet dabah aç karnına limonlu su içildi
Sabah kahvaltısında bal zeytin peynir ve yarım omlet şeklinde gidiyorum
Öğlene acıkırım zaten öğlene de pul biberli ypğurt yiyeceğim akşama ıspanak yemeğim varAfiyet olsun canım benim kuzum yanına salata da ekleyebilirsin tok tutar ondan sonra Bir dilim kepek ekmeği ekleyebilirsin hadi hoş geldin aramıza