- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Kesinlikle ole ama ben çay içmem ağzıma sürmem öyle mi portakal suyu mandalina suyu sıkacağımda evde makine mi yok sıkılmıyorum iş yerinde de kahvaltı yaptığım zaman bir şey arıyorum yanında genelde su içiyorum artık da bugün ilk defa canım istedi azıcık içebilirim ondan sonra attımÇok güzel kahvaltı Tam benlik ama şu kutu meyve sularını içmeyin ya bence hiç faydası yok zararı var. Mandalina sıksan çok daha iyi olur ama onu da abartmamak gerek zira çok şekerli
Bulgur yiyorum canım bende pirinç pek sevmem. ZatenEvet canım çok iyi ama sana tavsiyem beyaz pilav yerine bulgur daha sağlıklı evde yoğurt çok iyi oluyor bende genelde haftasonu yaparım işlerim çok yoğun yorgunluk ölüyor m eve geliyorm
Tabi canım arada içilebilir. Bu plastik limon sıkacağı var ya ben onda sıkıyorum pratik oluyor tam da zamanı ama o gün meyve yemem mesela.Kesinlikle ole ama ben çay içmem ağzıma sürmem öyle mi portakal suyu mandalina suyu sıkacağımda evde makine mi yok sıkılmıyorum iş yerinde de kahvaltı yaptığım zaman bir şey arıyorum yanında genelde su içiyorum artık da bugün ilk defa canım istedi azıcık içebilirim ondan sonra attım
Çok güzel cnm Bir de gün içerisinde 2 fincan yeşil çay içBulgur yiyorum canım bende pirinç pek sevmem. Zaten
A doğru söyledin Ben de öyle yapayım ya çok sağ ol vallahi pazartesi çok iyi şekilde getireceğim iş yerindeTabi canım arada içilebilir. Bu plastik limon sıkacağı var ya ben onda sıkıyorum pratik oluyor tam da zamanı ama o gün meyve yemem mesela.
Afiyet olsun canım ama yiyebilecegindrn çok mandalina gidiyor ona göre kalori hesabı yapA doğru söyledin Ben de öyle yapayım ya çok sağ ol vallahi pazartesi çok iyi şekilde getireceğim iş yerinde
Gidecek inanırım başaracağızAfiyet olsun canım ama yiyebilecegindrn çok mandalina gidiyor ona göre kalori hesabı yapgidecek bu kilolar inanıyorum ben gaza geldim
Hoşgeldin aramızaMerhaba bende katılmak istiyorum aranıza .Yalnız benim amacım sağlıklı ve düzenli beslenmeyi alışkanlık haline getirmek kilo vermekten ziyade . Gebelik istediğim için ona uygun şekilde ilerlemek istiyorum . Yeteri kadar su içmek , Kahvaltıda kuruyemisi yumurta yemeyi alışkanlık haline getirmek gibi . Katılabilir miyim peki ?
Hosbuldum canim , ben okeyim yarin sabah kahvaltisindan başlarım yazmayaHoşgeldin aramızatabii ki de gelebilirsin ama şu an aramızda kimse yok ama istersen sende ol
Hoşgeldin aramızaHosbuldum canim , ben okeyim yarin sabah kahvaltisindan başlarım yazmaya
Cumartesi günü 25 yaşıma girdim . 3 yıllık evliyim , İzmir'deyim . Evlendikten sonra geldim ailem farklı şehirde. Çalışmıyorum evdeyim , ehliyet sınavım var yarın , devletten de tüp bebek raporu çıkarmak için uğraşıyorum . Böyle işte siz neler yapıyorsunuz nasılsınız ?Hoşgeldin aramızacnm benim kendinden bahseder misiniz