- 29 Haziran 2019
- 726
- 566
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Uff ne güzel sağlıklı bir sofra yeşillik hariçSABAH
Eki Görüntüle 3005425
ARA ÖĞÜN
Türk Kahvesi
Maden Suyu
ARA ÖĞÜN(2)
1 Yemek Kaşığı Çiğ Kabak Çekirdeği İçi
AKŞAM
Fırında İstavrit
Marul Salatası (Karışık)
Maydonoz Salatası
Humus
SU》1,5 LİTRE
DİPNOT (Humustaki tahin denizdeki ağır metalleri vücudumuzdan atmaya yarar.)
Teşekkür ederim tatlımUff ne güzel sağlıklı bir sofra yeşillik hariçhepsi bana çok uygun. Afiyet olsun kuzum
Aha fıstıklı baklavanın kalbini kırdın şimdi o benim kankamdir oysa ki benimde kalbim kırıldı biraz önce gorustuk kendisiyleTeşekkür ederim tatlım
Yeşillenmek güzeldir (Fıstıklı baklava hariç)
Yeşilliği dürüp dürüp yiyoruz anı krizlerde tatlımAha fıstıklı baklavanın kalbini kırdın şimdi o benim kankamdir oysa ki benimde kalbim kırıldı biraz önce gorustuk kendisiyle
Mutlulukla yenilen kilo yapmazYüzümde yok buraya yazmaya bugün hiç iyi şeyler yemedim ama mutlu etti ya değerditotal kalorisi 1500 etmez ama yine de sağlıklı değildi. Saat 6dan sonra akşam yemeği falan hiç bir şey yemeyeceğim. Sadece su. Yarından itibaren eskiye devam bugün şımarma günüm
Çok iyiydi buYeşilliği dürüp dürüp yiyoruz anı krizlerde tatlım
Benim kaçacağımda tam buğday ekmek oldu .Çok iyiydi bu
Aynen kuzum arada seni mutlu eden şeyleri de Yemen lazım. Uzun zamandır dikkat ediyorum hakettim bence
Bol su ve yeşil çay içeceğim uyuyana kadar gece iyi uyuyim bari
Nasıl doydun bununla ben açlıktan uyuyamamSABAH
Kaşarlı Tost
Zeytin
Domates
ARA ÖĞÜN
Ballı Süt
ARA ÖĞÜN (2)
Yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ
Bol Sebzeli Unsuz Karnabahar Pizza
SU》1,5 LİTRE
Dikkat et kuzum kendine havalar bir değişikNasıl doydun bununla ben açlıktan uyuyamampizza iyiymiş ama
Ben sabah sadece simit yedim bir tane. Öğlen bir dilim börek. Bir bardak Kefir. Bir elma. Akşam hiç bir şey yemedim. Hasta olacak gibiyim canım istemedi.
Küçücük kalmış bildiğin darısı başımaDikkat et kuzum kendine havalar bir değişik
Midem küçüldü iyice
Geçmiş olsun tekrardan kuzuKüçücük kalmış bildiğin darısı başımasorma kuzum hem soğuk aldım gibi hem kasiklarim ağrıyor teker teker gelmiyorlar ki ben bugün de pek bir şey yiyemecem gibi canım istemiyor o yüzden hiç yazmayim
Sağol kuzum yiyorum bol bol sende çok dikkat etGeçmiş olsun tekrardan kuzu
Sağlığın daha önemli
Portakal, mandalina ye bol bol c vitamini
Harikaa
Benimkide çok düzenli sayılmaz tatlım.Harikaaben daha toparlayamadım yoğun da çalışıyorum düzensiz hala yediklerim yazmaya yüzüm yok
Arada oluyor değil mi bizde robot değiliz sonuçta.Benimkide çok düzenli sayılmaz tatlım.
Düzenli olanları yazıyorum