- 29 Haziran 2019
- 726
- 566
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Tamam kuzum çok teşekkürler desteğin içinHep olumlu düşünüyorsun tamammi .Olumsuzu kendi alanına çekmiyorsun ve zamanı gelince herşey çok güzel olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzum çok teşekkürler desteğin içinHep olumlu düşünüyorsun tamammi .Olumsuzu kendi alanına çekmiyorsun ve zamanı gelince herşey çok güzel olacak.
Rica tatlımTamam kuzum çok teşekkürler desteğin için
Ben kahvaltı yapamıyorum iş yerindeGünaydınlar herkese haydi gelin birlikte zayiflayalim
Boy : 167
Kilo : 88.7
TARİH ;
19 Ocak 2022
sabah aç karnına bir bardak ılık biraz sıcak limonlu su
saat ; 10 gibi kahvaltı yapılacak " salata , domates beyaz peynir , yeşil zeytin zeytinyağı ile limon ve acı pul biber ile karıştırıldı ve iki tane rafadan yumurta kesinlikle ekmek vs gevrek , poğaça börek yenmeycek
şekeri çok kullanıyorum malesef sadece kahvede yavaş yavaş azatmaya çalışıyorum çay içmiyorum hiç hadi bakalım hayırlı günleriniz olsun
Tatlım menülerin çok güzel içlerinden beğendiklerimi listeme yazdım bile harika gidiyorsunSABAH
Patates Kızartması (Yağsız +1 Orta Boy Patates)
Çeri Domates
Peynir
Zeytin
2 Yumurta
Yeşillik
ARA ÖĞÜN
Yoğurt + Portakal
ARA ÖĞÜN (2)
Maden Suyu
2 Adet Hurma Topu
5 Adet Çiğ Fındık
AKŞAM
Kıymalı Pırasa
Patlıcan Salatası
Sen Hoşgeldin ♡Ben geldimmm :)) İşe başladım psikolojimi de biraz düzelttim gibi aranıza döndüm. 2 kilo vermiştim geri almışım ama dert etmiyorum. Sağlığım yerinde olsun da. Buaralar abartmamak kaydıyla kendimi iyi hissetmek için arada kaçamaklar yapıyorum.
Sabah
1 kase mercimek çorbası
Öğlen
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak sebzeli et yemeği
1 dilim tb ekmek
Ara Öğün
Bir br kefir
Bir dilim bitter çikolata
Akşam
1 tabak Fırında sebze
1 kase yoğurt
Roka salatası
8-9 bardak su içmeyi planlıyorum bakacaz artık :))
Sağol kuzum aynen öyle hayat şartları zor üstüne de bu tarz şanssızlıklar insanı yoruyor ama geçiyor bir şekilde. Beni listeye 3 adet cevizi de ekleyelim çok faydalı besin herkese tavsiye ederimSen Hoşgeldin ♡
İyiki geldin ♡♡
Hepimiz bir süreçten geçiyoruz.
Süreç ne kadar uzun zorlu olursa olsun .Rabbim ferahlığa çıkarır♡
Ceviz unutuyorum .Cidden çok faydalı ♡Sağol kuzum aynen öyle hayat şartları zor üstüne de bu tarz şanssızlıklar insanı yoruyor ama geçiyor bir şekilde. Beni listeye 3 adet cevizi de ekleyelim çok faydalı besin herkese tavsiye ederim
Şifa olsun canimCeviz unutuyorum .Cidden çok faydalı ♡
Hatırlattığın için teşekkürler kuzum♡
Şifa olsun canim