- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.641
öptü ama ben karşılık vermedimen azından imam nikahı şart ( hafta içi imam nikahımız kıylacak ). ama dudakları çok sevimli gibi geldi, ay tamam utandım
bacı sende yazacaksın ayakkaya ona göre
yazarım tabi ya,en çabuk silinecek yere yazarım
Doğru diyorsun.silinsinde kimin önce veya sonra olduğu önemli mi
armiş ben yazamamıştım,çünkü tartılamadımpzt akşam tartıldım 57 olmuşum,geçen hafta 57.600 düm. akşam tartılınca azcık daha fazla çıkmışımdır ama napaşım,bu hafta 600 gr diyelim benim için
Utanmana gerek yok ki, evlenmeden önce ufak ufak, ten uyumu yoklamaları iyidir bence.
Cinsellik evlilikte her şey demek değil belki, ama çok önemli olduğu da inkâr edilemez.
Zaten onun dışındaki her şey, normal bir ev arkadaşı ile de yapılabilir.
Bu yüzden de en azından;
"eli eline, dizi dizine, gözü gözüne değdiğinde için titriyor mu?" bir bakmak lâzım.
kesinlikle katılıyorumTabiki fazla yakınlaşmadan bahsetmiyoruz ama öpücüktende bişe olmaz heralde :26: Evlendikten snr aynı yatakta yatacaksın,hiç yoktan sevdiğin heycanlandığın istediğin birinin oması çoook önemli,oyüzden azcık öpsün bişe olmaz,sende biraz sevip sevmeyeceğini tartmış olursun Kız ben diorum ama ben öptürmedim ,çok utandım,kafamı çevirdim hemen kalktım o da bidaha cesaret edemedi :26: Ay üzüldümmü ne sanki
yok tatlım daha 1 ay oldu sözleneli/nişanlanalıdaha yeniyle yaşadım bende senin yaşadıklarını
normalde hiç yoktu. dün beni öptükten sonra bir elektrik bi bişey oldu, elini tutsam bile ben onu öpmek istedim itiraf ediyorum :26: ama öpmedim, sonra el ele yürüdük içim böyle kıpır kıpır oldu
Selin çizelgene baktım da ben senden daha zayıfmışım rakibem
siz nasıl tanıştınız bacım hayırlısı olsun 1 sene neki hemen geçer
Aaaaaaa şimdi araştırdım ilk yarım saat içerisinde düzenleyebiliyormuşuz.
Benim Bmı'm daha düşük ama.
Valla Gulkemmim beni de yaz.
boy kaç bacı heeee ya öyle olmuş neysebenim bmı'm daha düşük ama.
cadı sen daha fena çıkmışsınYazık enişteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?