- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
- #4.421
evet canımın içi
Ay hangi köyden kız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canımın içi
ama tatlım 2 takım üyelerini de çook seviyorum nasıl ayrım yapayım iki grubu da destekliyorum kaçamak yapıp az zayıflayanlar hariç
yine de teşekkürler
Bnde özledm ablacm burcun bu aralar tavann yapıyr ayrıca :)) ilerde yorumm yaparm şmdi yazamıyorm
Çokk dgru yapmışsn ablacm zatn aptall aşık modnda olan kzları aman kınamaymda başıma gelmesin ayyy kıyamm blmm ne diyenlerii çokk salakk buluyorm böylee olması gerekiyoki anlasn ve onaa göre davransn empati :44:
Ayyy ne kadrda güzell geleceginizi düşünüyo işte çokk takdir etmm
1. grup için niyetlendim ve çektim Dermanol çıktı. Filizim bizim gruptasın. İkinize de hayırlı uğurlu olsun canlarım.
1. Grup: Gül,İgnis,Reyhan,Dermanol
2. Grup: Berivan,Selin,Cemrem,Filiz
Not: 1. gruba her gün 1 tablet çikolata serbest.
helall benimki de kpss ye 1 ay kaldı diye hep ders çalışıyo ya hiç msj atmıyo
Ayyyy Gülümmmmmmmmmm okurken o kadar heyecanlandım kiii. Tıkır tıkır işliyor taktiğimiz Allah'a şükür. Harikasın harika. Ben de Bursa'ya gittim ya internet yoktu yazamadım falan. Kızmış baya. Dedim internet yoktu yazamadım. (WhatsApp'den konuşuyoruz da genelde.) Eskiden olsa arardım şöyle böyle diye. Armadım ona içerledi muhtemelen. Harika oldu bu yahu atara atar,gidere gider taktiğimiz. Biraz kaybetme korkusu yaşasınlar da görsünler günlerini nasıl oluyormuş.
1. grup için niyetlendim ve çektim Dermanol çıktı. Filizim bizim gruptasın. İkinize de hayırlı uğurlu olsun canlarım.
Bnde özledm ablacm burcun bu aralar tavann yapıyr ayrıca :)) ilerde yorumm yaparm şmdi yazamıyorm
Çokk dgru yapmışsn ablacm zatn aptall aşık modnda olan kzları aman kınamaymda başıma gelmesin ayyy kıyamm blmm ne diyenlerii çokk salakk buluyorm böylee olması gerekiyoki anlasn ve onaa göre davransn empati :44:
Ayyy ne kadrda güzell geleceginizi düşünüyo işte çokk takdir etmm
Ay hangi köyden kız?
Kaçamak yapmayıp az zayıflayanlar da var. Bir süre sonra gıdım gıdım gidiyor. Ama olsun gidiyor ya.
ama tatlım yazık çalışsın,bi şekilde seninde geleceğin için çalışıo. dayan fıstığımmm seninkinin geçerli mazereti varr
he yaa baya işlior taktiğimimzz yaşasınnn bursa mı yaaa bende gelmek istiyorum ama yaaa evet kaybetme korkusu yaşasınlar,azcık burunları sürtsün anlasınlar biraz bizi. gece aradı nasıl konuşuo benle,yatmaya geçmişti halbuki,özledim,gülüşünü duymak istedim bilmem ne dedi yola geliolar geliyolarrr
hoşgeldiniz kızlarrr. ne demek serbest kızzzz,anammmm iyice grupdaş oldunuz,ağlaycam ama ben yaa
ya işte geleceğimizi düşünüyo bu ayı iyi değerlendirelim ki seneye rahat edelim diyo ama ya ayrı şehirlere atanırsak kız sümüş burcumuzdan mı yoksa böyle davranıyorum
Ablacm kesnlkle öyle yengeç burcuydn demi benm burcumdn bnde öleyim :)) mesajj atınca otur sınava çalş diyorm atmasınn diye sogukk davranıyorum faln atmayncada yüzümü gülderümiyoo daha günlerce tavırlıyım ayyy dert etme gönüller birr olsn yetrki tekrar tayinn istersiniz eş durumu faln olur blki bu aradaa ne okuyodn ve hngi ünidee ?
evet canım yengeç yüzünden hep bende ilgi bekliyorum bu aralar başka sorunlar da olunca canım dedim acaba gezegenlerden filan mı kocatepede okul öncesi öğretmenliği okuyorum canım
Kesnlkle bide bu aralar agzınlaa kuşş tutsan yine yaranamazsın modundayım bn sogukk davranasım geliyo durduk yere gezegenlerden :44: Ünindn memnunmusn ? Bide saglık yönetimi istiyorm bn snce nası bi bölm ?