- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi armanselin
-
- #4.321
teşekkürler grup başkanımmmmmmmHadi bakalım grupdaşım.Acaba darlingim nasıl. Bir haber alan var mı?
cnm hade kolay gele hepimize biz sizi geçerizzzzz1. ve 2. takımın güzide yarışmacıları,
pazartesi 1. etabımız başlıyor.
Kendimize takım isimleri bulalım, haydin çalıştıralım kafaları, ampuller yansın.
2. takıma güzel bir haberim var,
reglimin son günleri ve çok şişkinim, karnım ramazan davulu gibi.
3 günde bu durum değişmezse yüzünüz çok gülecek sanırım,
ama son gülen iyi güler.
Tamam tatlım sen de gel.Filiz de gelir herhalde. İkiniz için de kura çekerim.
günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
takımımmmmmmmmm activia yoğutlarımmmmmmm ,rakibelerim keklerimmm,böreklerimm nasılsınızzz bacılarrrrrrrr
igniscim kesinlikle haklısın ama ögrendim erkekler çocuk gibi yaaa anlatınca anlıyo anlatmazsan da küs dolanıyo
cemremmmm beraberizzzzzz takım ruhummm benimmmmmm
Aferin Beroş'uma,
hemen öptürmemiş kendini.
Bu konudan dolayı bozulmaları hiç takma kafana.
Erkeklerin attıkları tribi sürdüremeyecekleri tek nokta bu, elleri mahkum.
Tribe devam ettikçe yakınlaşma şansları olmadığına göre, kuyruklarını kıstırarak geri gelecekler.
Tabii dozu iyi ayarlanmalı, fazla naz da aşık usandırmasın, mâlum ortalık yılışık Ayşe kaynıyor.
naber grup arkadaşım benim
cnm bu hafta belki çok kilo veremem ama önümüzdeki hafta fulllll çabalıcam yani hiççç artık şu andan itibaren kaçamak yokkkk( umarım:26: )
aa evet yılışık ayşe var berivan aman fazla da uzaklaştırma enişteyi, aynen bende de paçoooz selda varsincabımın gönlünü almalıyım, dün tartıştıl:18:
ne olsu niye tartıştınız canım inşallah düzelir durum hemennn :26:
mesai saatim içinde tuturdu gel buluşalım diyeDedim yok çalışıyorum:26: Bunu diyen sen misin vay anam başladı kızmaya Istediğin zaman istediğin yere gidiyon ben çağırınca hep bi bahane vs
kıyamam ya özlemiş demek sincamın ama her he dediğinde de olmuyo ki anacım demi
evet ama o benden çok özlüyor , yani öyle böyle değil. Her an her saniye de olmaz ki
evet bacımmm böle devam edelimm,abartmadan ama elimdeki ipleri bırakmadann aferin bizeeeeçak bacım çakk :13:
he ya iyi demişim,birden ağzımdan çıkıverdi öleiyi laf olmuş haa
inşalahh,ama bu taktikler sayesinde odunlaşmasına fırsat kalmazzz
katılıorumm durduk yere böle olmadıkki bizzz,onlar bizi böle yaptı,çeksinler sıpalarrr
bayıldımm lafaaa
Olsun canım, sen de taraftar olarak katıl yarışmamıza.
Sonuçta yarışmalarda taraftarlar da gerekli, tabii bizi (1. takımı) desteklemen gerektiğini söylememe gerek yok sanırım.
Gelsin tezahüratlar...
Aferin Beroş'uma,
hemen öptürmemiş kendini.
Bu konudan dolayı bozulmaları hiç takma kafana.
Erkeklerin attıkları tribi sürdüremeyecekleri tek nokta bu, elleri mahkum.
Tribe devam ettikçe yakınlaşma şansları olmadığına göre, kuyruklarını kıstırarak geri gelecekler.
Tabii dozu iyi ayarlanmalı, fazla naz da aşık usandırmasın, mâlum ortalık yılışık Ayşe kaynıyor.
1. ve 2. takımın güzide yarışmacıları,
pazartesi 1. etabımız başlıyor.
Kendimize takım isimleri bulalım, haydin çalıştıralım kafaları, ampuller yansın.
2. takıma güzel bir haberim var,
reglimin son günleri ve çok şişkinim, karnım ramazan davulu gibi.
3 günde bu durum değişmezse yüzünüz çok gülecek sanırım,
ama son gülen iyi güler.
teşekkürler grup başkanımmmmmmm
cnm darlingten hiç haber alamadım ya hatta eşi için ben başka bi yerde 41 yasin yaptım duasını bile yaptım o daha girmmemeiş
inş kötü bişeyler yoktur ya çok merak ediyorum bende:18::18:
cnm hade kolay gele hepimize biz sizi geçerizzzzz
günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
takımımmmmmmmmm activia yoğutlarımmmmmmm ,rakibelerim keklerimmm,böreklerimm nasılsınızzz bacılarrrrrrrr
igniscim kesinlikle haklısın ama ögrendim erkekler çocuk gibi yaaa anlatınca anlıyo anlatmazsan da küs dolanıyo
cemremmmm beraberizzzzzz takım ruhummm benimmmmmm
naber grup arkadaşım benim
cnm bu hafta belki çok kilo veremem ama önümüzdeki hafta fulllll çabalıcam yani hiççç artık şu andan itibaren kaçamak yokkkk( umarım:26: )
aa evet yılışık ayşe var berivan aman fazla da uzaklaştırma enişteyi, aynen bende de paçoooz selda varsincabımın gönlünü almalıyım, dün tartıştıl:18:
sütlü kahvemmm benimmmmmm hiç problem değil her türlü yenerizzz nasılsın sınavlar ne zaman canım senin benim yarınnnnn :18::18::18:
mesai saatim içinde tuturdu gel buluşalım diyededim yok çalışıyorum:26: bunu diyen sen misin vay anam başladı kızmaya istediğin zaman istediğin yere gidiyon ben çağırınca hep bi bahane vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?