- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
- #4.081
hem bu gece rüyamda eski sözlüm tarafı bize gelmişti, beni istemeye. ben yok diye ağlıyodum öylece uyandım
Oy kıyamam. Boş ver onları canım sen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem bu gece rüyamda eski sözlüm tarafı bize gelmişti, beni istemeye. ben yok diye ağlıyodum öylece uyandım
video indi. media playerda açamadım winamptan denedim açıldı. bu kadını seviyorum ya ama ben sadece tek bir videosu var zannediyordum
bu arada 4 kilo verdim
selaaaam kızlaaar :)
spor salonuna yazılmaya karar verdim kısmetse inşallah :) spora gideniniz var mı?
tabi ki canım benim 5 leri görmemen için hiç bi sebeb yok bence
öğle yaptım tatlım hatta 3 çeşit tatlı vardı birinin tadına bile bakmadım ve saatlerce pistten inmedim oynadım da oynadım bugün de akşam çorba salatayla kapattım
kesinlikle tatlım erkeklerde tek sayılar level düşme yılları oluyor çünkü alışıyorlar ve bu kız beni seviyor nasılsa bırakmaz rahatlığı oluyor ama arada kimsenin vazgeçilmez olduğunu hissettirmek gerekiyo
tşkk ettm
istedigini de o zamn :120:
çokk etkiliyosn yaa yerm seni ablam :))
bnce sümeyye :124:
senn isminn daha güzell ablacm ♥♥
Bu sözünden snra burcunuu merk ettm yorumlamışmydım ablacm :44: unutuyorum öyle bi dünyaa yorum yapnca amaa seviyorm astrolojii :44:
Meleğimmmmmmm kaçamak yapak mı
Bu sefer canına okudum. Nasıl değişti bir görsen. Telefonda konuşuyorduk birden ağzımdan kaçtı 'hadi sıkıldım kapatıyorum' dedim. :26: Nasıl oldu anlamadım sıkılmamıştım da oysa ki. :26: Çok kaptırdım kendimi herhalde. Kıyamam ama baya üzüldü. Zar zor toparladım valla.
kesinlikle tatlım erkeklerde tek sayılar level düşme yılları oluyor çünkü alışıyorlar ve bu kız beni seviyor nasılsa bırakmaz rahatlığı oluyor ama arada kimsenin vazgeçilmez olduğunu hissettirmek gerekiyo
yok tatlım yorumlamamıştın benim burcum yengeç
Sümüşüm iyi ki geldin sen yahu.
napıon başka bacım banada kopya ver biraz,çokk şımardı bu aralar benim odunn. geçen bu sıkıldım olayını o bana yaptı,nasıl üzüldüm anlatamam
balıkk burcunu gülkem ablada anlatmıştım :)) amaa erkegine gelirsek erkeklerii daha bi umursamazz ilgilenmez görünürr amaa insanlarıı izlerr ilgilidirr ilkk başlarda tanıdıgı insanlaraa sogukkanlı ot gibi gelebilirr amaa ilgilidirr herkesee yardım etmeyi severr amaa bunu bellii etmz yine gülkem ablada dedigm gibi hayattaa dogruu adımlarr atabilen biri çokk mantıklıdr çokk güzell düşünürr herr durmda mtlaka bi çıkarr yoll bulurr gelecegi düşünr kariyernde yaptıgıı herr işte başarılıdr başarısz oldugu işii zatn yapmaz yada şöylee deym bunu zatn öncedn sezimser o yüzden altından kalkamıycagı işee kalkışmazz akşamm davetlerinii severr ve bunlaraa katılr amaa fzla kalabalıkk olmuycak tanımadıgı insanların yada yakn olmadıgı insanların yannda birz çekimserdr önce yakınn davranmazz kmseye tanırr muhakeme eder aklnda onaa göre muamele eder snrada ailesine düşkündr ama bu öyle abartılı degildir sennkide ikizlermiş senn birz çektiriyosun onaa :44: seni memnun etmkte zorlanır herkes amaa sana en uygn burç diyebilirm seni yönlendirr çekipp çevirr senn dilinden anlayn yegane burçlardan ablacm kısaca o daha olgunn hani hngi yaştaa olursa olsn hepp böylee olgn düşünr balıkk burçları nerdee ne yapacagını ii kestirir ama senn daha böle delisindir hani hayatı hesapsız kitapsız yaşrsın süperr uyumlusunz bu konuda birbirinizi dengeliyosunuz bide senn bakımlısın herr yaştaa şıkırr şıkırsın odaa buna bayılıyo balıkk erkegi kadınını herryerde bakmlı görmek istr iştn geldiginde seni böle paçozz bi haldee görmek istemz snde öylesn zatn bu konudada uyumlusunz çocuklarınız vrsa onlara krşı senn dayanamıyosunn birz senndenn yüzz buluyo olabilirler amaa eşin çock yetiştirme konusndada blgili bide senn böle zamann zamann amaa her zaman degl gereksiz hiçç olmadk kıskançlar yapann birisn eşinde öyle bu konudada böle birz çekişmelii bi ilişkinz var tuzz biberr gibi yani ayyy çokk yoruldum artk bu işii videoya dökücm yazmak zorr oluyoo süperr uyumlu burçlarsınz kısaca ablacm herr yaşta aşık kalırsınız inş.. oyhhhhhhhhhhhhhh parmaklarım koptu
selaaaam kızlaaar :)
spor salonuna yazılmaya karar verdim kısmetse inşallah :) spora gideniniz var mı?
sümüşüm bacımm burdamısınnnn günaydınnn kızçemm
Pek çok şey tam isabet, teşekkür ederim fıstık,
kopan parmaklarına sağlık.
:))Rica ederim yorumlamamı istediginz herhangi bi burç olursa herr daim yanınızdayımm
Çok iyi yapmışsın, diyetin yanı sıra hareket de lâzım.
Ben evde spor yapıyorum, haftada 3 gün;
-45 dakika koşu bandımda tempolu yürüyorum
-15 dakika sopa ile bel hareketleri ve hafif mekik
-15 dakika da pilates bandı ile kol çalışıyorum
Çok faydasını görüyorum, vücudum çok güzel şekillendi ve sımsıkı.
tek sayılı yıllarda oluosa,biz 10.yılımızdayız,odunluğu fazla olmaz ozaman,10.yılda da bu rahatlık olurmu acep onda
benden başkasıyla kaçamak haaa,aldatıldımmı neee
Sevgili arkadaşlarım,
dün gece yatakta bir o yana bir bu yana dönerken, "yahu mayıs ayı da bitti, benim vermem gereken kilolar hâlâ bitmedi" diye düşünürken, aklıma bir fikir geldi.
Biz burada kendi aramızda yarışma yapalım bence;
2 gruba ayrılalım, pazartesi günü tartıldığımızda en fazla kiloyu veren grup diğer grupla şeklinde dalga geçsin ya da "hişt hişt o taraf ......" filan desin.
Şaka bir tarafa kilo bildirim günleri çok renksiz geçiyor, çok az kişi kilo bildiriyor.
Liste bir hafta yapılıyor, diğer hafta yapılamıyor az katılım nedeniyle.
Motivasyonu arttırıcı birtakım tedbirler gerekli gibi geliyor bana, sizler ne dersiniz bilmiyorum:44:.
Yarışma fena fikir gibi gözükmüyor, hep beraber tartışalım yeni fikirler varsa sunulsun...
Ne dersiniz fıstıklı baklavalarım?
Ah Berivan Ah!
melek kıyamam kafanı takmışsın ondan rüyalar görüyorsun bende akşam rüyamda ağlamışım kardeşim söyledi sabah ama hatırlamıyorum