- Konu Sahibi armanselin
- #3.061
Akrepcik bişey sorucam bu koltukaltı kararması için yazdığın bitkisel formül varya pirinç unu yoğurt ve sirke olan denedinmi onu işe yarıyomu bide sirke ne sirkesi kaç gün uygulamak gerekiyo bilgin varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akrepcik bişey sorucam bu koltukaltı kararması için yazdığın bitkisel formül varya pirinç unu yoğurt ve sirke olan denedinmi onu işe yarıyomu bide sirke ne sirkesi kaç gün uygulamak gerekiyo bilgin varmı
:18: beni öldürmesin bu beriş yeaaaak yeaaa beni korurlar bi keremmmmm :26:
çook iyi acaba ben 1.listenin sonunda kaç kilo vericem :)
denemeye fırsatım olmadı, çünkü ağdadan sonra yapılması gerekiyor. ben ağda yaptıktan epey bir süre sonra yazdım o tarihi geç kaldım yani. şunu unutma, cildine yapacağın bakımlar içerisinde sirke yazıyorsa bu elma sirkesidir. üzüm sirkesi cilt üzerinde kullanılmaz
Hmm anladım canım peki ben ağda yapmıyorum lazer epilasyona gidiyorum acaba bişey farkedermi???? Bu arada regaip kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar yüce rabbim tüm dualarımızı kabul eder inşallah hayırlısıyla...
O kadar yoruluyor musunuz yahu kızlar?
Ayyyyy gülüm içim kıpır kıpır sürekli bir gülme hissi var evet bencede sorarsa öyle diyeyim
işte bişeyciği olmaya beroşumuz vardı,onunda oldu,ignisi hatırlamıorum. ben taze nişanlıyım bacımm
canım bende çok yoruluyorum inan 10 dk falan uzanıyorum sonra hatta oda arkadaşlarım ilk gördüğünde şok oldular tecavüze mi uğradın ne bu hal diyorlar
ıgnıs evli canım
Gülkem sormadım ama sevgilimişiz bazı arkadaşlar hayırlı olsun filan diyo
Yok yok yüz vermek yok da çok fena molalarda bitiyo yanımda işim var gibi davranıyorum ama yok moladayız diyo
Şu ofiste dedikodunun yayılma hızı ışık hızıyla ölümüne kapışır ya.
simsimcim tarif harika teşekkürler ama bundada baya kolori oluyur bence ben arada 2 top sade dondurma yiyorum ayyyy canım çekti
gülümmmmmmmm kız söz verdin yazma bacım hep bak şımarır valla ara ara yaz bacm
ben seni çokkkkkkkkk seviyorummmmm ben yazarım sana bacımmmmmmm
canım bende çok yoruluyorum inan 10 dk falan uzanıyorum sonra hatta oda arkadaşlarım ilk gördüğünde şok oldular tecavüze mi uğradın ne bu hal diyorlar
Ben geldim, ben geldim, ben geldim,
herkese günaydın.
Neler yapmışsınız öyle yahu?
Sayfaları nefes almadan okudum. Hele Beroş'la Emoş'un macerası, tam roman olmuş.
Esas kız ve esas oğlan, henüz kurlaşma aşamasında ve okuyucu merak içinde, acaba ne olacak?
Sonra hikayelerin olmazsa olmazı, 2 adet kötü kadın giriyor romana;
Dilek abla ve yılışık Ayşe.
Bunlar Beroş'un kafasını karıştırarak ani tepkiler vermesini sağlamak istiyorlar, dolayısıyla Emoş'un gözünden düşürmek.
Ama tabii ki ava giderken avlanıyorlar.
Onların kurduğu bu hain tuzak, Beroş ve Emoş'un sevgili olmasını çabuklaştırıyor ve mutlu son.
Yaşasın ilahi adalet.
Gökten 3 elma düşmüş;
ikisi Dilek abla ve yılışık Ayşe'nin koca kafalarına, birisi de biz kk kadınlarının güzel, narin başına.
Ha bir de neredeyse referanduma gidilecekmiş,
"İgnis evli mi, değil mi?" diye.
Evliyim şekerler.
hahahaaaaaaaaa çok hoşsun ya kafaları yarılsın onların emi
canım çokkkkkkk özledim seni canım benimmmmmmmmm
mutluluğun daim olsun canımmmmmmmmm