- 14 Mayıs 2013
- 135
- 10
- Konu Sahibi armanselin
- #3.041
ben neden bu surat ifadelerini kullanamıyorum yeni oldugum içinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benim adıma ya benim adımaaaa
kilom çok fazla degil ama göbek var bu listeyi uygulasam eritebilirmiyim acaba?
senin adına da çok sevindimmmm
kızlar ben sabahleyin bir kanalda kilo aldırmayan tamamen sağlıklı bir dondurma tarifi aldım. ben dondurmaya hayır diyemiyorum o yüzden şu sıralar kendimi çok kasıyorum yememek için diyetime ters olur diye. şimdi bu vereceğim tarif sizce gerçektende kilo aldırmaz mı düşüncelerinizi söyleyin lütfen
2 muz
5-6 tane çilek
2 tatlı kaşığı bal
2-3 kaşık yoğurt.
yapım aşaması; önce muz ve çilekler püre haline getiriliyor -püre haline getirilirken balla beraber getirilcek- ardından yoğurtla karıştırılıyor ve buzluğa atılıyor.
bu tarif dr. ayça kaya'nın tarifi.
simsimcim tarif harika teşekkürler ama bundada baya kolori oluyur bence ben arada 2 top sade dondurma yiyorum ayyyy canım çekti
bu arada inatçılıkta üzerime yoktur bana mesaj atmaya tenezzül etmeyene ben hiç atmam
ühühü dondurmasız kalmak istemiyorumm
arada dondurma kaçağı yapıcam sanırım bu gidişle
O sana kalmış bir şey canım. Beriş gibi yap istersen arada sade dondurma yiyormuş 2 top.
O sana kalmış bir şey canım. Beriş gibi yap istersen arada sade dondurma yiyormuş 2 top.
çarşamba günlerimi dondurma yeme günü ilan ediyorum
diyetteki kaçıncı gününüz acaba? :) bayağı kilo vermişsiniz maşallah
Beriş bu cümleden sonra yer misin artık dondurma bilmem.beriş böyle divaaam iderse Fatih bana nasıl vıdıvıdı ediyorsa , berişin yavuklusu da ona konuşacak
Beriş bu cümleden sonra yer misin artık dondurma bilmem.
Çok teşekkür ederim. 4. listenin 12 13. günü herhalde şimdi mutfağa gidip listeye bakmaya üşendim. 87 88 gün falan oluyor toplamda.