- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.481
he ya gel gel sende gel kuzumm hep beraber otururuz,nasılda kaynatırız haa,şamata yaparız,oh gezeriz,alışveriş,kahveler, ayyy ne güzel olurdu yaa
neler geçio gözünün önünden bacımm,kıyamam,komşum olduğunda yaparım ben sana en diyetinden yemekler
inşallah canım bakalım kpss ye giricem bu sene ve istanbul istiyorum bakarsın eylülde gelirim düşünsene diyet yemeklerimle geliyomuşum
çok güzel düşündün berişim sana da bir tane bulalım bursa'dan gel ortamıza sen de. Ay ne güzel olurdu değil mi.
Hayır canım 1 kere geldim sadece oraya. Keşke hep gelebilsem.Netten çok şey alıyorum ama kıyafete bir türlü güvenemiyorum. :44:
kesinlikle hiç bensiz olurmu ben kısır yapar çağırırım tulunba tatlısı da alırırımOhhhhhhh
Selin aldıkların harika valla makyaj masanı düşünemiyorum
evet canım ya ucuz oluyor ama işte beden olmayabiliyo netten alınca:26:
İnşallah canım ya hakkında hayırlısı neyse o olsun. Her şey gönlünce olsun.Eylüle kadar biz dal gibi oluruz kız.
Aslında olmazsa iade edebiliyorsun ama iadeyle kim uğraşacak.
Gider gider. Sen dengeleyerek yersen sonra geri de almazsın. Ooooh mis.ayy evetya eylüle kadar incecik oluruz zaten inşaallah yani:18: ben geçen yaz da iyi vermiştim evde olunca ama işte yurtta cidden sıkıntı ya ama temmuzda gitcem nasılsa eve oruç falan da derken gider yağlar pisliklerrr
en az 30 tane rujum vardır. Parfümlerim,pudralarım.Ama benim eniştem eczacı o da çok getiriyor bir şeyler. Onca şeye rağmen far paletim yoktu o da oldu,mutluyum. çok teşekkür ederim berişim. Sen kısır yaparsın ben pasta yaparım size gülüm sen ne yaparsın?
evet tatlım parayı geri yatırdıarmı kargo geldi mi şu bu oldu mu derken stres bende aman nasılsa eylülde paramda olcak alırımo zaman diye kandırıyom kendimi
ayyyyyyyyy harika valla sonrada zumba yaparız egleniriz yürüyüşe çıkarız rabbim gönlümüze göre versin canım ya
hihiiiiii bi ben bu kadar alıyorum sanardım sende bendende beter mişsin o gün saydım tam 43 ojem var düşün artık kuruyanları attığım halde
güle güle kullan tatlım bunlar bi daha ki indirime kadar baya işini görür
bak bir ortak noktamız daha çıktı.Benim de bir sürü ojem var 43 yoktur da 30 vardır herhalde. Ama artık sıkıldım çoğundan. Artık kırmızı,siyah,açık pembe,rakı beyazı,bordo ve altın sarısı takılıyorum. Bu böyle devam edeceğe benziyor. Mavi turuncu pembe falan hiç istemiyor canım artık. :44: Amin canım amin gönlümüze göre versin allah. Sen de bursalı birini bulursan hemen yapış yakasına bırakma.
tamam ama bulamazsam siz bulursunuz ona göre
Gider gider. Sen dengeleyerek yersen sonra geri de almazsın. Ooooh mis.
Çok sağ ol canım.O zamana bitmek bilmezler diye düşünüyorum çünkü gramları fazla ve yoğun pigmentleri var.
şöyle eli yüzü düzgün kaşlı gözlü döşü kıllı.
evet tatlım dengelemek çok önemli şimdi yemege gidiyorum sebze yemegi vardır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?