- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.221
Akşam yemeğini yedin mi bari tatlım.
Canım benim dostluğunuz her şeye bedel.
yemedim valla öğlende sadece türlü yemiştim eve gidince artık saat 9-9.30 olur meyve yer yatarım tatlım açlık yok da ağzım kurudu bir şeker attım ağzıma şimdi
ayyyyyyy canım benim iyiki varsın tanımışız seni zayıflamamıza vesile oldun dosluğunu sayende doslar tanıdım Allah razı olsun selinim rabbim gönlüne göre versin bacımmmm
Canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Duygulandım.
öyle ama hayatımm tühhh be dizim var dı buğün bir aşk hikayesi
ben mesai deyim
tabiki varsın bacımm. sen armiş beroş<çok güldüm ya dördümüz açıktık o an ve ben kendimide sayıp en sevdiğim 4lü dedimen sevdiğim 3lü açıktı bide ben
Akşam yemeğini yedin mi bari tatlım.
iyi akşamlar herkese,
birinci liste ortalama kaç günde kendini gösteriyor acaba :26: bir de öğle aralarında köfte ve dönere uyamıyorum. okulda olduğum için menü sürekli değişiyor. köfte ve döner yerine sulu yemekle değiş tokuş yapılabiliyor muyuz acaba
ben yemedim zayıflamak için
tamam canım ben öglen yememiştim msj görmedigim için ama yarın daha dikkatli olurumYemesen olmaz işte. Lütfen arkadaşlar zorunda kalmadıkça öğünlerinizi atlamayın.
8. ayın 29 una düğün günüm kesildimoralim 0
Nasil gidiyo diyet
Kızlaaaaaaaaar buyrun linkiniz: http://rapidshare.com/files/3919373666/zumbae01.rar Elinizi çabuk tutun sileceğim.
evet bende indiremedim bide merak ediyorum şu meşhur zumbayıdosya indir diyorurm indirmiyo ilk oraya üyemi olmak gerekiyo indirebilmek için
dosya indir diyorurm indirmiyo ilk oraya üyemi olmak gerekiyo indirebilmek için
evet bende indiremedim bide merak ediyorum şu meşhur zumbayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?