sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Bugün başladım bu diyete şuana kadar bozmadım 1 buçuk litre su içtim boyum 170 kilom 79 en az 65 olmalıyım bu sefer çok hırsıyım hadi inş görürüm ))

Bugün başladım bu diyete şuana kadar bozmadım 1 buçuk litre su içtim boyum 170 kilom 79 en az 65 olmalıyım bu sefer çok hırsıyım hadi inş görürüm ))
bişe sorucam ben köfte yerine tavuk haşlasam olmaz mı çok sevmiyorum da :KK17::KK12:

Arkadaslar merhaba! Yeni sayilirim aranizda. Uzun yillar oldu böyle forumlara dahil olmayali. Heyecanliyim biraz:) Bende zor yillardan gectim kilo aciisindan. 96 kg lardan 64 kg düstüm. Imkansiz demeyin! Isteyince oluyor. Kendi capimda düzenledigim instgrm sayfamda beklerim sizi __from_fat_to_fit__

Canım tavuk göğüs ve derisiz yemelisin bildiğim kadarıyla bide şu balon şişirme günde 5 defa bu bildiğimiz balonu şişirmek mı çünkü daha önce duymadım hiç,))
valla bende onu hiç duymamıştım aslında olabilir bildiğimiz balondur su içince bile karında şişlik yapıyo sıkılaşması için falan olabilir denenebilir yani :KK69:

çok güzel bir sonuç.tebrikler...tam olarak neler yaptın bu 3 hafta anlatırmısın biraz
Daha öncede birçok diyet denedim ama boyle düzenli yapmiyordum bu kez kararlıyım.Diyete harfiyen uyuyorum ne diyorsa onu yapıyorum sabah sütünü icemiyorum onu aksam yemeğinde bir kase yoğurt olarak yiyorum.derslerim yogun oldugundan köfteleri hafta sonu yapıp dolaba attım sabahları kızartıp domates salatalik ve ekmegimle okula götürüyorum :) balon olayını çok anlamadım 2 hafta spor yapmadım ama bu hafta internetten bulduğum birkaç hareketi yapmaya başladım 20 dakika filan sürüyor su içmeye de dikkat ediyorum. Benimde hipotiroidim vardı ama ilaç kullanmama gerek yok şuan ama ihmal etmeyin ve şüphesiz varsa da doktora gidin derim ben tiroid demek metabolik hız demek ilaçlarını düzenli almanız çok yardımcı olacaktır.

Merhaba arkadaşlar..:KK66:

Ben de bu diyet listesini önceki topicten takip eden birisiyim..O topice hiç yorum yazmadım ama yorumları hep takip ettim..Ve bir gün ben de bu diyeti yapmaya karar verdim..Şimdi de burada toplandığınızı görünce birbirimize motive olmak amacıyla ben burada olmalıyım dedim

Ben şu an bu diyet listelerinin ikincisini uygulamaktayım..:KK17:

İlk diyet listesiyle birlikte 4.4 kg verdim..Biliyorum az ama ben diyete çok az uydum diyebilirim..Çünkü vejeteryan beslenen biriyim..Sebzeyi de pek sevmem..En kötüsü de diyet süresince ne dilim pastalardan ne de su böreklerinden geri kaldım..

Eski yeme tarzımdan farklı olarak olarak yaptığım şey ise ;ekmek yemeyi azalttım..Abur cubur yemeyi kestim (dilim pasta ve su böreklerini saymıyorum tabi ) sabahları çay yerine ( ki Ben çayı çok şekerli içen biriyim )portakal suyu içmeye başladım..

Egzersiz olarak da evde kalça sıkılaştırıcı ve basen eritici hareketler yapıyorum..Bir de vaktim olursa üşenmezsem günlük 45 dk yürüyorum..ama öyle spor yapar gibi değil...Gezme amaçlı ama aynı zamanda tempolu

Uzun lafın kısası ben diyete tam anlamıyla uymasam da ilk diyet listesiyle yaklaşık 4.5 kg verdim..Yani tam anlamıyla listeye uyduktan sonra bir de hareket ettikten sonra verilmeyecek kilo yok diye düşünüyorum:KK54:

Eğer kabul ederseniz bundan sonra ben de burada sizinle birlikte diyetimi uygulamak istiyorum:KK60:

Merhaba arkadaşlar..:KK66:

Ben de bu diyet listesini önceki topicten takip eden birisiyim..O topice hiç yorum yazmadım ama yorumları hep takip ettim..Ve bir gün ben de bu diyeti yapmaya karar verdim..Şimdi de burada toplandığınızı görünce birbirimize motive olmak amacıyla ben burada olmalıyım dedim

Ben şu an bu diyet listelerinin ikincisini uygulamaktayım..:KK17:

İlk diyet listesiyle birlikte 4.4 kg verdim..Biliyorum az ama ben diyete çok az uydum diyebilirim..Çünkü vejeteryan beslenen biriyim..Sebzeyi de pek sevmem..En kötüsü de diyet süresince ne dilim pastalardan ne de su böreklerinden geri kaldım..

Eski yeme tarzımdan farklı olarak olarak yaptığım şey ise ;ekmek yemeyi azalttım..Abur cubur yemeyi kestim (dilim pasta ve su böreklerini saymıyorum tabi ) sabahları çay yerine ( ki Ben çayı çok şekerli içen biriyim )portakal suyu içmeye başladım..

Egzersiz olarak da evde kalça sıkılaştırıcı ve basen eritici hareketler yapıyorum..Bir de vaktim olursa üşenmezsem günlük 45 dk yürüyorum..ama öyle spor yapar gibi değil...Gezme amaçlı ama aynı zamanda tempolu

Uzun lafın kısası ben diyete tam anlamıyla uymasam da ilk diyet listesiyle yaklaşık 4.5 kg verdim..Yani tam anlamıyla listeye uyduktan sonra bir de hareket ettikten sonra verilmeyecek kilo yok diye düşünüyorum:KK54:

Eğer kabul ederseniz bundan sonra ben de burada sizinle birlikte diyetimi uygulamak istiyorum:KK60:

tabiki katilabilirsin

Mrb. bende kk üye olmadan önce sağlıklı kilo verme diye tıkladığımda bu diyeti beğenip başlamıştım. gerçekten düzenli gidince faydasını gördüm. bende aranıza katılmak isterim. boyum 1.68 kilom 98.5 (104ten düştüm bu kiloya 1 ayda) hedefim 70 bakalım bu hafta diyeti biraz boşladım hiç kilo veremedim. şimdi sizinle tekrar başlayabilirim. :)

Mrb. bende kk üye olmadan önce sağlıklı kilo verme diye tıkladığımda bu diyeti beğenip başlamıştım. gerçekten düzenli gidince faydasını gördüm. bende aranıza katılmak isterim. boyum 1.68 kilom 98.5 (104ten düştüm bu kiloya 1 ayda) hedefim 70 bakalım bu hafta diyeti biraz boşladım hiç kilo veremedim. şimdi sizinle tekrar başlayabilirim. :)
Tabiki başlayın birbirimizi motive edelim ben bu sefer çok kararliyim bozmayacağım şuan canım tatlı çekiyor ama dayanmaya çalıyorum:)

bişe sorucamm bi saat belirleyip adam akıllı şu konuyu konuşabilir miyiz herkes her zaman müsait deil anladığım kadarıyla :KK37::KK51::KK23:

Tabiki başlayın birbirimizi motive edelim ben bu sefer çok kararliyim bozmayacağım şuan canım tatlı çekiyor ama dayanmaya çalıyorum:)

bende tatlıcıyımdır. 1 aydır yemiyorum. ben sağlıklı beslenmeye devam ettimde biraz porsiyonları büyüttüm. bu hafta yerimde sayıkladım. bundan sonra onuda yapmıycam inş.

Bu diyetin bana kazandırdığı en büyük şey su içmeye başlamamdı:KK76:

kendimi zorluyorum resmen..Her gün 2.5-3 litre su bitecek diye:confused: Hatta size tavsiyem suyu ılık tüketmeniz:KK52: Ne kadar ılık olursa içmesi de o kadar güzel ve kolay oluyor:KK66:

Bİr de canınız tatlı çektikçe bol bol su için arkadaşlar..Emin olun su içtikçe midenizde başka bir yere daha fazla yer kalmıyor zaten..:KK49:

X