• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Ilac kullaniyomusun cnm ben ilaç imi düzenli alırken zayıfladım ama sonra salak gibi bıraktım ve 2 yada 10 kilo aldim

CANIM BENİM TSH 4.00 DI EUTHROX 25 VERDİ BİR AY KULLANDIM SONRA 3.00 A DÜŞMÜŞ DR BIRAKTIRDI.. ŞİMDİ YİNE 5.00 OLMUŞ KESİN YİNE İLAÇ OLACAK.. SEN ?

CANIM BENİM TSH 4.00 DI EUTHROX 25 VERDİ BİR AY KULLANDIM SONRA 3.00 A DÜŞMÜŞ DR BIRAKTIRDI.. ŞİMDİ YİNE 5.00 OLMUŞ KESİN YİNE İLAÇ OLACAK.. SEN ?
Bnmde tsh 3.09 çıktı ama bnm anti tpo yüksek levatiron 25 kullaniyodum sonra bıraktım pazartesi tahlil gitcem yine kesin yine ilaç iccem sen ilaçtan sonra kilo aldinmi

Bnmde tsh 3.09 çıktı ama bnm anti tpo yüksek levatiron 25 kullaniyodum sonra bıraktım pazartesi tahlil gitcem yine kesin yine ilaç iccem sen ilaçtan sonra kilo aldinmi

BENİMKİ DE KESİN ÖYLE OLUCAK AMAN KULLAN İLAÇLARINI YOKSA ÇOK ZARARI OLUYR BU TROIDIN

tiroidi olan hatunlar bence doktorunuzun sözünden çıkmayın ilaçlarınızı da kullanın ama diyetimizi yinede yaparız :KK54:

1. Bukettimm Boy: 1.65 Kilo: 75.0 gr Hedef Kilo: 58.0 gr
  2. Serdarece Boy: 1.60 Kilo: 68.0 gr Hedef Kilo: 60.0 gr
  3. Fyza29 _ Boy: 1.62 Kilo: 61.0 gr Hedef Kilo: 50.0 gr
  4. Evinamin Boy: 1.64 Kilo: 67.0 gr Hedef Kilo: 62.0 gr

Back
X