Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Bukettimm Boy: 1.65 Kilo: 75.0 gr Hedef Kilo: 58.0 gr
- Serdarece Boy: 1.60 Kilo: 68.0 gr Hedef Kilo: 60.0 gr
- Fyza29 _ Boy: 1.62 Kilo: 61.0 gr Hedef Kilo: 50.0 gr
- Evinamin Boy: 1.64 Kilo: 67.0 gr Hedef Kilo: 62.0 gr
- Hayatbuya Hedef Kilo: 56.0 gr
Bu hali iyi olmus.benimki daha cok karısmıstı.emegine saglık cnm
- Bukettimm Boy: 1.65 Kilo: 75.0 gr Hedef Kilo: 58.0 gr
- Serdarece Boy: 1.60 Kilo: 68.0 gr Hedef Kilo: 60.0 gr
- Fyza29 _ Boy: 1.62 Kilo: 61.0 gr Hedef Kilo: 50.0 gr
- Evinamin Boy: 1.64 Kilo: 67.0 gr Hedef Kilo: 62.0 gr
tabikidee hep beraber daha güzel olurr pazartesiden itibaren düzenli olarak bildirim yaparız bugün biraz konuşsak nası yapıcağımızı tartışsak keşkeHerkese merhaba uzun zamandır burdaki diyetleri takip ediyorum bir kaçını denedim ama hep yarıda bıraktım bende size katılmak istiyorum belki günlük ne yediğini yazarsak birbirimizi motive ederiz
Kızlar ben öğlen et falan yiyememki normlde de yiyemiyorum onun yerine sadece salata yesem olurmuki acaba bide diyorum yeşil elmayla desteklesem sağlıklı olurmukitabikidee hep beraber daha güzel olurr pazartesiden itibaren düzenli olarak bildirim yaparız bugün biraz konuşsak nası yapıcağımızı tartışsak keşke
tabikidee hep beraber daha güzel olurr pazartesiden itibaren düzenli olarak bildirim yaparız bugün biraz konuşsak nası yapıcağımızı tartışsak keşke
bencede yeşil elma salata da yiyebilirsin öğlen et yiyemiyosan baklagilde olabilirmiş ilk paylaşan kişi öyle yapmış meselaKızlar ben öğlen et falan yiyememki normlde de yiyemiyorum onun yerine sadece salata yesem olurmuki acaba bide diyorum yeşil elmayla desteklesem sağlıklı olurmuki
bende okulda 6 saat oturuyorum zaten eve geliyorum yaklaşık 4-5 saat yine ders haftada 3 gün step-aerobik-pilates dersine gidiyorum gitmediğim günler ip atlıyorum yada yürüyüş yapıyorum . bende sabah elma sirkesini denedim ama bilmiyorum tiksinerek içiyorum bi hafta denicem ama tekrardan... köfteyi kızartıcak mıyız ? ızgara şeklinde yapsak daha iyi deil mi ? bide ben sadece sabah ekmek yerim zaten tüketmiyorum sebze yemeği olarakta bugün ıspanak yapıcam tavsiyeleriniz var mı hanımlarcanım ben sabahları ılık su içine limon yada elma sirkesi deniycem, suyuda ben normaldede çok tukediyorum onda sorun yok, spor hafta sonu iki gün fitnısa gidiyorum hafta içi işe yürümeyi düşünüyorum,işim hareketli değil bütün gün oturuyorum ama evde hareketliyim ütü temizlik coçuk böyle yani,birde öğle yemeklerini iş yerinde ne yemek çıkarsa kalorisi az olanı terci edicem salata hemen hemen hergün geliyor zaten mesela menüde patates ,makarna ,mercimek çorbası ve salata varsa ben mercimek çorbasını salata yerim ben böyle düşünüyorum kızlar
Aceba ben bukadar kiloyu verebilirmiyim ki çok umutsuz gozukuyorum ya (annemi kaybettigimde 48 kiloya kadar inmiştim 10 yıl o kiloda kaldım takı doğuma kadar sonra transactions gectimbencede yeşil elma salata da yiyebilirsin öğlen et yiyemiyosan baklagilde olabilirmiş ilk paylaşan kişi öyle yapmış mesela
yaa belki çok hızlı olmaz ama zamanla illaki verirsin canım umutsuz olmaAceba ben bukadar kiloyu verebilirmiyim ki çok umutsuz gozukuyorum ya (annemi kaybettigimde 48 kiloya kadar inmiştim 10 yıl o kiloda kaldım takı doğuma kadar sonra transactions gectim
bizim facede bi grubumuz vardı orada biri erken evlenmiş doğumla falan kilo almıştı hemde bu kilo 90 lara erişmişti ama şuan çok güzel halada devam ediyo diyet ve sporayaa belki çok hızlı olmaz ama zamanla illaki verirsin canım umutsuz olma
ahaha çok iyi fikir katrina kaif idolüm spor hocamKızlar bu kiloları 1 ayda almadık bir ayda yada haftada gitsin birbirimizi motive edelim sabah kahvaltısını listeye uydum öğle yemeği olarak sebze ızgara yapcam bugün 1 saatte yürüş akşama doğru yapacağım artı bir önerim var yakınınızdaki biri yada beğendiğiniz bir ünlü arkadaş komşu birilerini belirleyelim ve onun gibi incecik olmak için onu kendimize model yapalım kıskançlık ise yaratabilir:))
benimde karşı komşumm aslında havalı bide hiç çekilmiyo aslında ben göstermiyorum 36-38 bedenim hatta ama her giydiğin yakışmıyo yaniBen komşumu hedef aldım benden yaşca büyük artı bir zamanlar çok kilosu varmış şuan fit bende onun gibi olacam:)) ne eksiğim var fazlam var okadar
ayy canım inşallahKızlar bende eski kendimi örnek aliyim ne giyen yakisirdi yq ben göğüs altı pantolon giymek istiyom eski gunlerimdeki gibi