sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Bende yazayım yediklerimi
Sabah 9:00 beyaz peynir ve maydanozdan oluşan sandviç, çay
Sabah 10:30 bir ceviz iki kayısı
Öğlen 12:30 sebzeli köfte ve salata
16:00 bir elma iki ceviz
Akşam: kıymalı ıspanak, yoğurt ve salata
Ve çay ve su tabiki.

Ben gruptan ayriliyorum çünkü burayı hiç samimi bulmuyorum cenazemiz var dedim bi kimsede basinsagolsun demedi başka diyet gruplarinda katilmistim orda arkadaş olmuştuk hepimiz burası çok soğuk size iyi kilo vermeler

valla insanlara bazen inanamıyorum, ben son bir kaç ayda gayet sağlıklı olan karımdaki yedi aylık bebeğimi, sonra anneannemi, sonra hiç beklenmedik bir şekilde babamı kaybettim. geçen hafta da 10 aylık bebeği olan yakın bir arkadaşımı kaybettim. buraya da bunların derdini anlatmaya değil sizlerle diet arkadaşlığı yapmaya girdim. cenaze lafı bile beni psikoloğa götürmeye yeter durumda. durumum budur. kusura bakmasın kimse...

Ben gruptan ayriliyorum çünkü burayı hiç samimi bulmuyorum cenazemiz var dedim bi kimsede basinsagolsun demedi başka diyet gruplarinda katilmistim orda arkadaş olmuştuk hepimiz burası çok soğuk size iyi kilo vermeler
Burası özel hayatımızı kocamızla kavgamızı çocuğumuzun sıkıntısını maddi sıkıntıları vs vs yeri degilki biz burda birbirimize kilo vermek için destek oluyoruz motive ediyoruz artı gayette herkes samimi anlaşılan asıl siz samimi değilsiniz bu grubu kilo vermek için değilde arkadaş bulup dertlesmek icin katılmışsınız

Artık bende diyette olduğumu soylemiyecem kilo verdiğim an soruyorlar hangi diyet neler yapıyorsun sonra benim kilo vermem duruyor nazar ediyorlar sanırım :) soylemiyecem

evet kankitoşlar 3 gündür diyet yapmıyorum ama sabahları
8.30 gibi su
9.10 3 tane a.başak bisküvi ve 1 karper peynir
10.30 kayısı veya kahve
12.00-13.00 ekmeksiz döner
15.00 kahve veya çay 1-2 tane a.başak bisküvi
17.30 havuç-salatalık
19.00 sebze yemeği
21.00 çay
yeni liste malzemelerini alınca başlıcam yinede dikkat ediyorum ki zaten fazlasını yiyemiyorum bu çok iyi :) ben diyetteyken yağsız tuzsuz haşlanmış sebzeyi yoğurtlayıp yiyordum 3 gündür normal sebze yemeği yiyorum ama hiç ekmek yemiyorum yağlı normal yemek olunca ... sevgilerr

tebrik ederim seni bırakmıyorsun ipin ucunu :) bu arada yemeğin bütün kalorisi suyundaymış bende evde ne pişerse onu yiyorum ama suyunu yemiyorum.

merhaba kızlar nasılsınız yazılanlara bakılınca herkesin iyi gidiyor galiba
kızlar birşey sorucam limonlu soda içiyorum bazen gün içinde sizce sorun olurmu var mı bir bilginiz

merhaba kızlar nasılsınız yazılanlara bakılınca herkesin iyi gidiyor galiba
kızlar birşey sorucam limonlu soda içiyorum bazen gün içinde sizce sorun olurmu var mı bir bilginiz

bencede meyveli sodalar şekerli sade iç yada içine elma limon vs atıp tatlandırabilirsin..

Kızlar haftasonundan çok korkuyorum. 5 gün oldu ve 1,5 kilo verdim. Ama Cumartesi pazar kaçırmamam Lazım. Kahvaltı benim için en tehlikeli öğün. Azimliyim. Geçecek bu haftasonu diyetle !! Pazartesi Görüşmek üzere!

Bu hafta çok kötü geçti is ortamındaki stres ve üzerine regl dönemi arada kaçamakları...pzt günü kilo bildiriminde görüşmek üzere kızlar.!!! Ayrıca kilo bildiriminde bulunanlar olmuş çok da güzel verilmiş kilolar Tebrikler Süpersiniz walla:)

gevşememek boş durmamak lazım insan boş oldukça bişeyler yiyesi geliyo herkes bilir bence öyle kimse aç diye çok yemek yemez hep nefisten kaynaklıdır bu hafta çok yoğundum ve gayet güzel kilo verdim 1 hafta önce 62,700 dün şimdi 59,700 ve bu insanın azmini fena şekilde arttırıyo ruhsal olarak insanın kendini motive etmesi gerekiyo öncelikle kilo vermek için daha güçlü nedenler bulun kendinize benden küçük tavsiyeler

Arkadaşlar ben sizden bayağı bir önce diyete başladığım için şu an 3.diyet listesini uyguluyorum..Çok değil 2 gün oldu bu yeni listeye başlayalı
Bu listede çikolata var.. Ama çikolata ve tatlı delisi olan ben dün çikolata yiyemediğimi fark ettim..

Yani demem o ki önceki diyet listelerini düzenli uyguladığın sürece tatlıyı hayatından çıkarıyor ve eski alışkanlıklarını bırakıyorsun Şu an gerçekten çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…