Burası özel hayatımızı kocamızla kavgamızı çocuğumuzun sıkıntısını maddi sıkıntıları vs vs yeri degilki biz burda birbirimize kilo vermek için destek oluyoruz motive ediyoruz artı gayette herkes samimi anlaşılan asıl siz samimi değilsiniz bu grubu kilo vermek için değilde arkadaş bulup dertlesmek icin katılmışsınızBen gruptan ayriliyorum çünkü burayı hiç samimi bulmuyorum cenazemiz var dedim bi kimsede basinsagolsun demedi başka diyet gruplarinda katilmistim orda arkadaş olmuştuk hepimiz burası çok soğuk size iyi kilo vermeler
Artık bende diyette olduğumu soylemiyecem kilo verdiğim an soruyorlar hangi diyet neler yapıyorsun sonra benim kilo vermem duruyor nazar ediyorlar sanırım :) soylemiyecemGeçen hafta 1 dilim yaş pasta ve 2 tane laz böreği yemiştim. 1,5 kilo vermiştim . Olur öyle kendini kısarsan daha çok yemek istersin bırakırsın diyeti canım.
Ben artık etrafımdakilere diyette olduğumu söylemiyorum. Söylersem herkes ne diyeti sanki çok kilon var diyor bende baskıdan artık bırakıyorum. İlk defa demedim ve gayet güzel gidiyorum. Sadece sizlerle paylaşıyorum
evet kankitoşlar 3 gündür diyet yapmıyorum ama sabahları
8.30 gibi su
9.10 3 tane a.başak bisküvi ve 1 karper peynir
10.30 kayısı veya kahve
12.00-13.00 ekmeksiz döner
15.00 kahve veya çay 1-2 tane a.başak bisküvi
17.30 havuç-salatalık
19.00 sebze yemeği
21.00 çay
yeni liste malzemelerini alınca başlıcam yinede dikkat ediyorum ki zaten fazlasını yiyemiyorum bu çok iyi :) ben diyetteyken yağsız tuzsuz haşlanmış sebzeyi yoğurtlayıp yiyordum 3 gündür normal sebze yemeği yiyorum ama hiç ekmek yemiyorum yağlı normal yemek olunca ... sevgilerr
Aaa ilk kez duyuyorum mantıklı aslında iyi yapıyorsun :)bu arada yemeğin bütün kalorisi suyundaymış bende evde ne pişerse onu yiyorum ama suyunu yemiyorum.
merhaba kızlar nasılsınız yazılanlara bakılınca herkesin iyi gidiyor galiba
kızlar birşey sorucam limonlu soda içiyorum bazen gün içinde sizce sorun olurmu var mı bir bilginiz
ben bugün yine tartıldım 59,7çok mutluyumm sporla beraber incelmişim ayrıca