Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 3. Diyet listene gelene kadar arada kaçamak yaptın mı ve spor bide toplam kaç kilo verdinArkadaşlar ben sizden bayağı bir önce diyete başladığım için şu an 3.diyet listesini uyguluyorum..Çok değil 2 gün oldu bu yeni listeye başlayalı
Bu listede çikolata var.. Ama çikolata ve tatlı delisi olan ben dün çikolata yiyemediğimi fark ettim..
Yani demem o ki önceki diyet listelerini düzenli uyguladığın sürece tatlıyı hayatından çıkarıyor ve eski alışkanlıklarını bırakıyorsun Şu an gerçekten çok mutluyum
Canım 3. Diyet listene gelene kadar arada kaçamak yaptın mı ve spor bide toplam kaç kilo verdin
Haftasonları korkulu rüya zatenKızlar haftasonundan çok korkuyorum. 5 gün oldu ve 1,5 kilo verdim. Ama Cumartesi pazar kaçırmamam Lazım. Kahvaltı benim için en tehlikeli öğün. Azimliyim. Geçecek bu haftasonu diyetle !! Pazartesi Görüşmek üzere!
İlk iki listeyi uygulayarak toplamda 8 kilo vermişim
Kaçamak konusuna gelince..Kaçamağın alasını yaptım desem yalan olmaz herhalde
Su böreğinden dilim pastalara kadar..Hem de öyle böyle değil.. Ama şöyle bir şey var mesela o gün pasta mı yedim o zaman akşam yemeğini yemeyerek yani daha fazla kalori almayarak dengeledim Bir de her gün çok hızlı olmasa da tempolu bir şekilde yürüdüm
Sonuç olarak şunu fark ettim ki bana kilo aldıran şey tatlı değil..Bana kilo aldıran şey ekmeği fazla yemem ve hareketsiz olmamdı..E şimdi hem ekmek tüketimimi azalttım hem de her gün yürüyorum..Doğal olarak da kilolar ister istemez gidiyor
Ayyy ne güzell
Ekmeği bıraktım diyorsun ya listede ekmek hep var, yemiyor musun onları??
akşam belli bir saatten sonra aslında hiçbirşey yememek lazım. en doğrusunu yapmışsın. ben kilomu hep geç saat yediklerime borçluyum.ekmeği bırakmadım..Sadece ekmek tüketimimi azalttım..Yani eskiden geç saatlerde bile ekmek arası bir şeyler yerken artık akşam belli bir saatten sonra ekmek yemiyorum...
akşam belli bir saatten sonra aslında hiçbirşey yememek lazım. en doğrusunu yapmışsın. ben kilomu hep geç saat yediklerime borçluyum.
Günaydın kızlar bu hafta iki kilo vermişim ve 76 kiloya düşmüşüm yuppi
Devam ediyoruz canım yılmak yokKızlarrr
200 gr almışım Güya verecektim