sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

ben bu akşam arkadaşlarla kebapçıya gittim mezeler kebap derken :KK17: yarın hiçbirşey olmamış gibi aynen devam. iyi geceler.

Arkadaşlar ben sizden bayağı bir önce diyete başladığım için şu an 3.diyet listesini uyguluyorum..Çok değil 2 gün oldu bu yeni listeye başlayalı:KK17:
Bu listede çikolata var.. Ama çikolata ve tatlı delisi olan ben dün çikolata yiyemediğimi fark ettim..:21::21::KK73:

Yani demem o ki önceki diyet listelerini düzenli uyguladığın sürece tatlıyı hayatından çıkarıyor ve eski alışkanlıklarını bırakıyorsun:KK3::KK3: Şu an gerçekten çok mutluyum:21:
Canım 3. Diyet listene gelene kadar arada kaçamak yaptın mı ve spor bide toplam kaç kilo verdin

Canım 3. Diyet listene gelene kadar arada kaçamak yaptın mı ve spor bide toplam kaç kilo verdin

İlk iki listeyi uygulayarak toplamda 8 kilo vermişim:KK17::KK17:

Kaçamak konusuna gelince..Kaçamağın alasını yaptım desem yalan olmaz herhalde:KK20::KK62:

Su böreğinden dilim pastalara kadar..:KK43:Hem de öyle böyle değil.. Ama şöyle bir şey var mesela o gün pasta mı yedim o zaman akşam yemeğini yemeyerek yani daha fazla kalori almayarak dengeledim:KK76: Bir de her gün çok hızlı olmasa da tempolu bir şekilde yürüdüm:KK76:

Sonuç olarak şunu fark ettim ki bana kilo aldıran şey tatlı değil..Bana kilo aldıran şey ekmeği fazla yemem ve hareketsiz olmamdı..E şimdi hem ekmek tüketimimi azalttım hem de her gün yürüyorum..Doğal olarak da kilolar ister istemez gidiyor:21:

Kızlar yazamadım kaç gündür bayağı yogundum.
d-Dün diyetim çok güzel gidiyordu fakat cüzdanımı evde unuttum döner dürüm yedim :KK17::KK17:
Biliyorum hatamı :KK1:
Öteki öğün hiç ekmek yemedim. Umarım dengelenmimştir:KK68:
Kızlar bir şey sorucam şehriye veya kuskus salatası yaparsam öğün olarak sadece onu mu yiyeyim?

Kızlar haftasonundan çok korkuyorum. 5 gün oldu ve 1,5 kilo verdim. Ama Cumartesi pazar kaçırmamam Lazım. Kahvaltı benim için en tehlikeli öğün. Azimliyim. Geçecek bu haftasonu diyetle !! Pazartesi Görüşmek üzere!
Haftasonları korkulu rüya zaten :KK49:
Ama pazartesi kilo ölçücez ona göre davran kendine :KK30:

Kızlar bir şey daha sorayım :KK54:
Hula hop çevirerek kilo vermeyi rüyamda gördüm :KK70::KK70: Sabah kalkıp araştırmaya başladım :confused:
Bilgi sahibi olan veya deneyen arkadaşlar varsa bilgi almak isterim.

İlk iki listeyi uygulayarak toplamda 8 kilo vermişim:KK17::KK17:

Kaçamak konusuna gelince..Kaçamağın alasını yaptım desem yalan olmaz herhalde:KK20::KK62:

Su böreğinden dilim pastalara kadar..:KK43:Hem de öyle böyle değil.. Ama şöyle bir şey var mesela o gün pasta mı yedim o zaman akşam yemeğini yemeyerek yani daha fazla kalori almayarak dengeledim:KK76: Bir de her gün çok hızlı olmasa da tempolu bir şekilde yürüdüm:KK76:

Sonuç olarak şunu fark ettim ki bana kilo aldıran şey tatlı değil..Bana kilo aldıran şey ekmeği fazla yemem ve hareketsiz olmamdı..E şimdi hem ekmek tüketimimi azalttım hem de her gün yürüyorum..Doğal olarak da kilolar ister istemez gidiyor:21:

Ayyy ne güzell :KK15:
Ekmeği bıraktım diyorsun ya listede ekmek hep var, yemiyor musun onları??

kızlar merhaba 29 martta kızımın doğum günü için elbise aldım internetten m beden olmaya oldu ama etekleri bilili yani kilolu gösteriyor elbiseyi çok beğendim biraz daha kilo verebilsem çok daha güzel durcak üstümde ama verebilcekmiyim..değiştirsem mi diyorum şöyle dar etekli bir şey mi alsam kararsız kaldım

ekmeği bırakmadım..Sadece ekmek tüketimimi azalttım..Yani eskiden geç saatlerde bile ekmek arası bir şeyler yerken artık akşam belli bir saatten sonra ekmek yemiyorum...
akşam belli bir saatten sonra aslında hiçbirşey yememek lazım. en doğrusunu yapmışsın. ben kilomu hep geç saat yediklerime borçluyum. :mad:

Bende bu kilolarimi abur cubura borcluyum:)
Kizlar dun sadece ogleye kadar uygulayabildim. Bidaha aksam 6.30da mantarli kiymali yemek ve salata yedim. Bugunde canim guzel bi kahvalti istedi. Buralarda kaygana denir ondan yaptik peynir salatalik falan yedim ama helvada yedim :$

akşam belli bir saatten sonra aslında hiçbirşey yememek lazım. en doğrusunu yapmışsın. ben kilomu hep geç saat yediklerime borçluyum. :mad:

Aynen katılıyorum:mad:

Ben tv izlerken bir şeyler yemeyi çok seven biriyim..inanmayacaksınız belki ama çok geç saatlerde tabak tabak ( Kase kase demiyorum bakın ) patates salatası yiyen biriydim..Üstüne bir de 5-10 tane mandalina derken kilom aldı başını gitti:stop:

En son baktım kilom yüzümde bayağı bir değişiklik yapmaya başlamış:KK57: resmen dikdörtgen yüzlü biri olmuştum:KK17: O saatten sonra geç saatlerde yemek yemeyi bıraktım ve bu diyeti keşfettim ve harfiyen olmasa da uygulamaya başladım:KK66:

Sonuç olarak geldiğim noktadan memnunum..Çünkü verdiğim 8-9 kilo kıyafetlerimden de belli olmaya başladı:21:

kızlar merhaba bu hafta regl ve yoğunluk nedeniyle diyeti uygulayamadım ben ama yarından itibaren sizinle devam ediyorum yine

Kızlar bu hafta diyetime uymadım ve spor yapmadım kilo almışım:KK43: ama yılmak yok devam ediyoruz

kızlar ben sabah tartılamadım kızım biraz mızmısdı anca onunla uğraştım tartı aklıma gelmedi burda tartı var ama kıyafetlerle doğru çıkmaz

X