Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sade iç yada yağsız falan süt kullan ne kadar az kalori o kadar iyiBu arada kızlar bişi sorcam ya ben kahveyi çok seviyorum az sütlü kahve içsem günde iki kere? Dün içtim mesela. Ne dersiniz sorun olur mu?
AAaaaaaaa hiç oldu mu şimdi O çikolatayı bırak elinden ve uzaklaştır kendinden Birkaç gün öyle oldu diye devamı öyle olmak zorunda değil canım. Şuanda bırak yemeyi ve listeye devam et.benim durum vahim bu hafta çok kötü geçiyo durduramıyorum kendimi..
AAaaaaaaa hiç oldu mu şimdi O çikolatayı bırak elinden ve uzaklaştır kendinden Birkaç gün öyle oldu diye devamı öyle olmak zorunda değil canım. Şuanda bırak yemeyi ve listeye devam et.
Ben de kahvesiz yapamam. Sade içiyorum. Iştahı kapatıyorBu arada kızlar bişi sorcam ya ben kahveyi çok seviyorum az sütlü kahve içsem günde iki kere? Dün içtim mesela. Ne dersiniz sorun olur mu?
ben de sade içmeyi deneyeceğim napalım.Ben de kahvesiz yapamam. Sade içiyorum. Iştahı kapatıyor
Geçen hafta 1 dilim yaş pasta ve 2 tane laz böreği yemiştim. 1,5 kilo vermiştim. Olur öyle kendini kısarsan daha çok yemek istersin bırakırsın diyeti canım.bende akşam yemeğinden hemen sonra irmik helvası - en sevdiğim tatlıdır- yedim ama iki küçükkaşık. valla önüme koydular o kadar diyetteyim diyorum hiç vicdan yok millette. bende de reddetme yok maşallah
bugğn kuzenlerimle bende kaçırdım bişeler ama çok yürüdüm bugün içimi rahatlattım birazGünaydın güzeller. Sadece ben mi menü veriyorum burada? Sizlerde yazın menülerinizi kaytarmak yok . Böylece ne kadar yediğimizi anlarız.
7.00 Ilık su
09.00 2 dilim mısır ekmeği arası beyaz peynir + açık çay
10.30 2 kayısı
12.30 4 köfte + salata + 1 dilim tam buğday ekmeği
15.00 Yarım form + açık çay
18.30 Kıymalı mantar kavurma + salata + 1 dilim tam buğday ekmeği
20.00 1 paket topkek
22.00 Tarçınlı yoğurt
3 lt su içtim.
İşyerime abur cubur almıyorum ama eve mevlütten getirmişler ben ona baktım o bana sonunda mideme indi