sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Bu arada kızlar bişi sorcam ya ben kahveyi çok seviyorum az sütlü kahve içsem günde iki kere? Dün içtim mesela. Ne dersiniz sorun olur mu?

AAaaaaaaa hiç oldu mu şimdi:KK20::KK20: O çikolatayı bırak elinden ve uzaklaştır kendinden :KK54: Birkaç gün öyle oldu diye devamı öyle olmak zorunda değil canım. Şuanda bırak yemeyi ve listeye devam et.

Evet canım bir kaç kacamağın oldu diye salma devam lütfen hemen hemen çoğumuzda küçük kacamaklar oluyor ama devam ediyoruz demetay92

bende akşam yemeğinden hemen sonra irmik helvası - en sevdiğim tatlıdır- yedim ama iki küçükkaşık. valla önüme koydular o kadar diyetteyim diyorum hiç vicdan yok millette. bende de reddetme yok maşallah :110:

Kızlar pazardan beri cenazemiz var onunla ilgileniyorum bende diyet felan kalmadı çok uzgunum

bende akşam yemeğinden hemen sonra irmik helvası - en sevdiğim tatlıdır- yedim ama iki küçükkaşık. valla önüme koydular o kadar diyetteyim diyorum hiç vicdan yok millette. bende de reddetme yok maşallah :110:
Geçen hafta 1 dilim yaş pasta ve 2 tane laz böreği yemiştim:oops:. 1,5 kilo vermiştim:cool:. Olur öyle kendini kısarsan daha çok yemek istersin bırakırsın diyeti canım.

Ben artık etrafımdakilere diyette olduğumu söylemiyorum. Söylersem herkes ne diyeti sanki çok kilon var diyor bende baskıdan artık bırakıyorum. İlk defa demedim ve gayet güzel gidiyorum. Sadece sizlerle paylaşıyorum :KK70:

Günaydın güzeller. Sadece ben mi menü veriyorum burada? Sizlerde yazın menülerinizi kaytarmak yok :KK20:. Böylece ne kadar yediğimizi anlarız.
7.00 Ilık su
09.00 2 dilim mısır ekmeği arası beyaz peynir + açık çay
10.30 2 kayısı
12.30 4 köfte + salata + 1 dilim tam buğday ekmeği
15.00 Yarım form + açık çay
18.30 Kıymalı mantar kavurma + salata + 1 dilim tam buğday ekmeği
20.00 1 paket topkek:KK75::KK75:
22.00 Tarçınlı yoğurt

3 lt su içtim.
İşyerime abur cubur almıyorum ama eve mevlütten getirmişler ben ona baktım o bana :KK57:sonunda mideme indi :KK45:

Günaydın güzeller. Sadece ben mi menü veriyorum burada? Sizlerde yazın menülerinizi kaytarmak yok :KK20:. Böylece ne kadar yediğimizi anlarız.
7.00 Ilık su
09.00 2 dilim mısır ekmeği arası beyaz peynir + açık çay
10.30 2 kayısı
12.30 4 köfte + salata + 1 dilim tam buğday ekmeği
15.00 Yarım form + açık çay
18.30 Kıymalı mantar kavurma + salata + 1 dilim tam buğday ekmeği
20.00 1 paket topkek:KK75::KK75:
22.00 Tarçınlı yoğurt

3 lt su içtim.
İşyerime abur cubur almıyorum ama eve mevlütten getirmişler ben ona baktım o bana :KK57:sonunda mideme indi :KK45:
bugğn kuzenlerimle bende kaçırdım bişeler ama çok yürüdüm bugün içimi rahatlattım biraz :KK70:

X